Jump to content

Recommended Posts

Bangkok Rak Stories: Kon Mee Sanae (2017)

 

spacer.png

 

Заглавие: Bangkok รัก Stories คนมีเสน่ห์ / Bangkok Love Stories: Charming Person / Bangkok Rak Stories: Kon Mee Sanae

   Държава: Тайланд

Година: 2017-2018

Жанр:  романтичен, комедия

Период на излъчване: от 05.10.2017  до 28.01.2018

Канал: GMM 25

Епизоди: 13

 Времетраене: 47мин.

        Asian Fuse Wiki

 

Участват :

Jespipat Tilapornputt as Pakorn / Korn

     Gybzy Wanida Termthanaporn as Bua Loy  

Typhoon Kanokchat Munyaton as Jack

Ampere Sudthaathip Wouthichaipradit as Beu 

Tia Tavee as  May

Point Cholawit Meetongcom  

 

Резюме :

                         Пакрон , красив и богат младеж, прави предложение на приятелката си Мей, която го приема. Но минути преди церемонията , той чува разговор между бъдещата си съпруга и най- добрия си приятел, в резултат на който сватбата се отменя и младоженецът попада в катастрофа и чупи крак. Но по-големият проблем е , че е убит  психически и приема, че живота му е сринат.  Майката на Пакорн наема Буа Лай да се грижи за него. Въпреки първоначалното неразбирателство , малко по малко двамата се разбират и се зараждат чувства. И изведнъж се връща бившата булка   Мей.  Какъв избор ще направят героите? 

 

Трейлър :

 

ОСТ :

Kon Mee Sanae (Charming Person) by Pang Nakarin

 

 

/Песничките са доста и пълен списък с линкове има на страничката на nekomeawmeaw /

 

Снимки: 
 

Off Topic

 

images?q=tbn:ANd9GcR-ts4aWxE-_2Z4UzLHlfD

images?q=tbn:ANd9GcSP321TUKs1jWiInPcAQHD

images?q=tbn:ANd9GcQFc0wSM6aNdDk2b4ZsMZB

 

 

Линкове за гледане:

оригинал + доп.материали  

английски онлайн: тук

за сваляне с англ.суб.: от тук , в края на списъка на поредицата: цък

руски онлайн: тук

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С това времетраене , сериите се " поемат" сравнително бързо. Въпреки това на места се стигна до стандартното превъртане. 

Джес са го използвали максимално:D - и в банята го къпаха и по хавлия го разхождаха,  и с кърпа го обтриваха ... Е , естествено , че и пя по някое време.

Виж, ..момента с цЪлуФките малко го пропуснаха, но явно с няколко по страстни такива при едни други герои от началото на сериала са си изпълнили процентно плана за еротиката на екран  и за това. :PА ние си знаем , че младежа се справя добре , така , че няма да му вързваме кусур.

Всъщност, не трябва да чакаме шедовр, но бих казала , че е поносим за гледане. Най -вече заради Джес . Нивото е такова , че никой не се е напрягал особено  да си доказва актьорските умения.

Какво друго ...

Момента с връщането на бившата булка много ялов  беше. Нямаше я стандартната интрига и хвърчене на искри. Опитът за някаква надпревара и конкуренция много бързо затихна и тя, като един същи призрак от миналото се дематериализира набързо от сюжета. 

Главната героиня  си беше стереотипен образ от всякъде.

На приятелката й бяха отредили уж истеричната и комедийната част, но си стоеше превзето и изкуствено, въпреки липсата на стандартните "чупки и къдри"  в поведението.

Уж , конкуренцията на Джес игра също познато и добре справящо се с такова амплоа лице .  Показвал е и по - добро представяне, но на фона на общото ниво тук  пак си беше добре. 

Старата генерация  също добре изградиха образите си. 

-------------

Понеже много отдавна не съм гледала тай- лакорни, тези нови продукции ми правят впечатление с една еволюция в отношенията и поведението на героите. Не знам на какво се дължи , но явно е тенденция , което сякаш иска да изведе продукциите на по- друго ниво. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна съм с Аша, излапах набързо 9 серии, с превъртане. Няма какво и да добавя, много точно го е написала, много Джес за очите, не особено зор за показване на актьорски заложби, а и самият сценарий не дава заявка за по-високо ниво. Но пък мен ми беше достатъчно само да плакна очи на сцените с Джес :D  Ей, ма много убав ве, то чар, то кожа, то..., обаче го харесвам много повече леко намръщен, отколкото усмихнат, макар че е сладур и като се усмихне. Много му отива същото, когато косата ми е леко вдигната настрани и нагоре, но леко сериозен и с костюм.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, симпатяга си е Джес, спор няма, но и  боксьорчето - Typhoon Kanokchat Munyaton добре се представи. Все поддържащи роли/ има и някои главни /  му отреждат, но ги играе с хъс.

Typhoon-1.jpg

 

Има усет към комедийното, но без да е типичната им преекспонирана гротеска,  която понякога ми и два в повече.  Последно го гледахме в сериите за Купидоните.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...