Jump to content

Recommended Posts

Заради каката и най-вече Джуно сериалчето си струва да бъде изгледано.

Да има си дупки в сценария, но това се компенсира от играта на главните,

саундтрака също е много хубав. Така че, който иска да гледа нещо свежо, ненатоварващо и

за разпускане смело на налазва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

On 8/19/2018 at 9:25 AM, kitket said:

Доволна съм, забавлявах се с всички! Възхитена съм от Джуно, толкова добро представяне не съм очаквала, може би защото е айдълче, а аз винаги съм смятала, че е невъзможно да си добър певец и актьор едновременно. Но винаги има изключения от всяко правило и явно той е точно това /ама всъщност може да е по-добър актьор, щото не съм го чувала как пее :D/. Изключително естествено поведение пред камерата, много изразително лице и разнообразие от успешно предадени емоции. Извън калъпа на средностатистическия корейски актьор, с много свежо излъчване. Много добре си партнираха с Рю Уон, която много харесвам във всичките ѝ неща, които съм гледала досега, паснаха си, може би защото имат подобен начин на игра - искрен и неподправен. Някак си ми беше трудно да преглътна, че Чанг Хьок не е острият ъгъл в триъгълника, но той ни най-малко не загуби от това, направи един страхотен образ, с подобаващия му колоритен антураж, много ме разсмиваха гангстерите.

Това е първият сериал, на който не успях да издържа и тръгнах да търся рецепти на чангджамьон в нета, ама не намерих на български. Много вкусно изглеждаше всичко, жалко, че не мога да го опитам. Но пък може да е кисело, както е казала Кума Лиса.

Много благодаря за българския превод, струваше си да го чакам, с него възприятието е още по-добро!

 

Много харесвам коментарите ти. Винаги добре премерени, но казващи всичко. Благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@ivaiva, благодаря ти за милите думи! Когато филм или сериал много те е развълнувал, то си личи в коментара ти, забелязях го отдавна тук, в този форум, понеже винаги чета отзивите, когато си избирам нещо за гледане. Много от изгледаните сериали след седмица вече не ги помня, но този, този е от запомнящите се. Тримата главни са ми още пред очите с характерното им излъчване и не мога да ги отделя от героите им, все едно са хора, с които някога някъде съм била. 

Предлагам още един линк :click: към сериала в руски сайт – място за онлайн сериали и всякаква информация /качествено признато от съфорумците/, който ползвам заради изчерпателността му и, че всеки линк на името на актьор води точно до биографията му първо, а не както другаде до свързани статии. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодарности за превода! Сериалът беше страхотен, тук за пръв път гледах Джуно и останах очарована:wub:. Чанг Хьок ми е любимец и му съчувствах, че не спечели момето, но пък не тръгна като други отрязани герои да плете интриги и да отмъщава. Гангстерите бяха уникални, заливах се от смях през цялото време. А храната направо ме омагьоса, така ми се искаше да опитам всяко ястие, което показваха... :happy: Страхотно трио, забавни поддържащи герои, лека и приятна история. Не го пропускайте! :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много симпатичен сериал. Беше разтоварващ от начало до край. Страшно ми хареса, гледах го два пъти  - е все пак Джуно е върхът, но и като комбинация с другите двама актьори много ми хареса. А хуморът е забавен в този сценарий, наистина. Много ми беше забавен с тъщата - като не знаеше я скълца, а после - мазен, мазен - много истински ситуции има в този сериал :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...