Jump to content
Sign in to follow this  
vivitu

Heartbreak Library (2008)

Recommended Posts

872958.jpg

Заглавие: Heartbreak Library / 그 남자의 책 198쪽 / Библиотека на разбитите сърца
Година: 2008

Жанр: романтичен

Премиера: 28 октомври 2008 година


В главните роли:

И Донг Ук

Юджийн

Ън Су работи като библиотекарка и един ден разконспирира извършителя на поредица вандалства из библиотеката, който къса винаги страница 198 от различни книги. Оказва се обаче, че виновникът, Джун О, има причина за тези си действия...

Трейлър:

 

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ

Лично мнение:
Става за гледане. Аз лично много харесвам и двамата актьори, така че ми беше приятен, пък и историята не е много сълзлива, слава богу.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Да спомена ли, че ми беше малко муден , и започнах да го гледам с едни очаквания, пък завърших с други...

Но го изгледах..., голяма борба имаше за тази прослувута страница и разсъждения на глас, и голям път биха...ама имаше една сцена, когато момчето приготви храна, (пак храна, то к'во помня аз.. , гледах го една гладна нощ ), много чувствена беше...щом още я помня!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Много ми хареса това филмче и горещо го препоръчвам. Пък и азиатските филми снимани в планината или предградията, далече от големите градове, са ми слабост. Там атмосферата е съвсем различна, а за природата нямам думи. Вярно, че за някой филма би изглеждал мудно, но в това му е от една страна чара. Актрисата в главната роля е супер свежа и искрена в играта си.А актьора /познат от My girl. Ама аз трудно го различих /макар и малко скован в началото, също е на ниво.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Много отдавна исках да го гледам ама не ми се гледаше с англ. субтитри и затова все го отлагах, но случайно го видях преведен с бг. суб. и си го свалих. В началото си мислих, че много бавно се развива, но в един момент не усетих колко бързо свърши. Мисля, че има какво да се види и върху какво да те накара да се замислиш или поне мен ме накара да се замисля, колко трудно се отърсваме от любовта си и колко трудно ни е да продължим да живеем гледайки напред, дори понякога как щастливите моменти в този човек се оказват болезнени спомени.... Съгласна съм с Alfons наистина дори това, че филма е сниман в планината или предградията, далече от големите градове, го прави още по различен като атмосфера и по очарователен по свое му. Мисля, че си заслужава да се види.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Пф тоя филм е изключително скучен да не кажа тъп. Единственото хубаво нещо и причината да го гледам беше присъствието на Юджийн която ми е от любимките след като излгедах драмата Save the last dance (и в него и тук героините и са с името Ън Су явно си го харесва). Действието си вървеше някак монотонно и нямаше никакви интересни и вълнуващи моменти. Цялата работа беше да се отправи определено послание за разочарованията в любовта и преодоляването им, но направено по изключително безинтересен начин. Ако бях на Юджийн като споменават пред мене този филм щях да забивам очи в земята..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ами за съжаление прекрасно заглавие,но до там. Да хубава идея,но представена по доста скучен начин,никак не успя да ме жегне. Не знам къде точно е проблема,актьорите не са никак лоши,но явно самата история е представена толкова блюдко,че и колкото и да се стараеха нямаше как да спасят филма от провал. Един от малкото скучни и монотонни филми,които съм гледал. А заглавието беше толкова обещаващо :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Честно казано не мога да кажа едностранно мнение за него....

от една страна и на мен ми беше леко скучничък от към историята....но пък от друга по необяснима причина ми хареса...

Може би очаквах малко повече,заради главните актьори ... като оценка може би бих му дала 6,5/10..

всеки сам да си направи сметка дали да го гледа или не,а не да чете само коментари! :Д ...все пак различни гледни точки.....различно разбиране ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...