Jump to content

Recommended Posts

my-teacher.106204.jpg

 

My Teacher (先生! 、、、好きになってもいいですか?)

Страна: Япония

Също така известен като: Sensei! 、、、Suki ni Natte mo Ii Desuka?

По мангата на: Kazune Kawahara - "Sensei!"

Премиера: 28 Октомври 2017

Времетраене: 113 мин.

Жанр: Училищна драма, Романс

Режисьор: Takahiro Miki

Субтитри: Английски

:imdb:

           

Участват:

Ikuta Toma като Kosaku Ito

Hirose Suzu като Hibiki Shimada

Ryusei Ryo като Kosuke Kawai

Morikawa Aoi като Megumi Chigusa

Kentaro като Yusuke Fujioka

Nakamura Tomoya като Masato Sekiya

Higa Manami като Sachiko Nakajima

 

Резюме: Hibiki Shimada (Hirose Suzu) е 17-годишна ученичка, която не знае какво е романтика. Но тя е на път да се влюби за първи път. В кого? Човек, който не е велик с думите, но състрадателен към своите ученици. Това е нейният учител по история, Kosaku Ito (Ikuta Toma). - Добре ли е, ако се влюбя в теб? - попита Hibiki. "Страхувам се, че не е редно да отвърна на тези чувства"е отговорът на Ito…

 

:essub:

 

Свали с английски субтитри :click: :click: :click:  :click:

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудесен каст  и игра. За мен те "изнесоха" този филм. Не че имам големи забележки но очаквах малко повече дълбочина в тематиката от творческия екип.

Двамата главни актьори съвсем скоро ги гледах също в тяхни много добри роли - Suzu Hirose в Anone а Toma Ikuta в Close-Knit - две заглавия шедьоври за мен. Така че при мен двамата са в много силна позиция така да се каже и им желая повече силни роли. На големия екран ако може при това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми,

Off Topic

 

изчака си я човекът да завърши. 

С букет до колата , си я взе накрая...

Не бях нито изненадана, нито впечатлена.

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И за мен артистите бяха великолепни. Особено силно се представиха второстепенните - Рьо и Аои. Любопитно ми е, как щеше да реагира героят на Томоя, ако и него бяха въвлекли в подобен романс?! Хаха! Тук беше повече от сериозен.

Ендитгът е на Spitz.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сладък филм, искрено му се зарадвах.

Красив, естествен, нежен, лек като лятна омара.

Днес ще се усмихвам цял ден и само аз ще знам защо:-)))

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, naia написа:

Много сладък филм, искрено му се зарадвах.

Красив, естествен, нежен, лек като лятна омара.

Днес ще се усмихвам цял ден и само аз ще знам защо:-)))

 

Е как, и ние разбрахме защо?:28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Симпатично беше, гледа се леко, оставя те с усмивка на уста. Заради връзката учител - ученичка непрекъснато го сравнявах с Close Range Love, който ми хареса повече и от който има сцени, които още помня достатъчно ясно. От този филм едва ли ще ми останат такива, но това не го прави по-малко приятен. Икута Тома, колкото и да го харесвам, в тази роля ми изглеждаше малко не на място - като погледнеше супер сериозно през очилцата, по-скоро ми приличаше на психар, да не кажа сериен убиец, отколкото на влюбен :D, но ще го преживея. Младежът, който играеше приятел на главната и приятелката ѝ - Рюсей Рьо, доста ми допадна, определено беше свежо присъствие.

 

Благодарности за превода!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:wub: Току-що го изгледах и мога да кажа, че безспорно ми стана от най-любимите филми на тази тематика. Също е и много различен по един толкова прекрасен начин. Историята се развива леко като перце, любовта и приятелството са представени по невероятен начин, досега не бях срещала такъв японски филм. Обикновено всичко се повтаря отново и отново. Радвам се, че тук не се случи така. Плавно, нежно, толкова прекрасно! :wub: И любимият ми Икута Тома от време на време ми мязаше адски много на мравка с тези очила! Супер е, човекът бе! Кефи! :inlove: Благодаря много за превода. :blush: Нарочно изчаках да се появат бг буквичките, за да мога да му се насладя изцяло. Благодаря за изживяването. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

On 9/8/2019 at 4:39 AM, b_a_d said:

:wub: Току-що го изгледах и мога да кажа, че безспорно ми стана от най-любимите филми на тази тематика. Също е и много различен по един толкова прекрасен начин. Историята се развива леко като перце, любовта и приятелството са представени по невероятен начин, досега не бях срещала такъв японски филм. Обикновено всичко се повтаря отново и отново. Радвам се, че тук не се случи така. Плавно, нежно, толкова прекрасно! :wub: И любимият ми Икута Тома от време на време ми мязаше адски много на мравка с тези очила! Супер е, човекът бе! Кефи! :inlove: Благодаря много за превода.  Нарочно изчаках да се появат бг буквичките, за да мога да му се насладя изцяло. Благодаря за изживяването. 

 

Самата аз бях много приятно изненадана от филма когато го гледах за първи път. Хем е обичайната японска тематика за ученичката, която си изгубва ума по красивия учител, хем имаше нещо различно в цялото усещане за филма.

А Икута Тома ми е фаворит от много време и може би това също беше стимул да се захвана с превода. Радвам се, че има интерес към филма, защото е сладко, мило изживяване, което да те откъсне от сивото, скучно ежедневие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Топъл, плавен и нежен филм. Без излишни драми и напрежение. Добре поднесена история, чудесен каст плюс супер сладурестия Ито Кентаро. Много ми харесаха сцените от клуба по стрелба с лък-същия плавен, спокоен и красив спорт каквато беше и цялата им любов.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...