Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Are You Human Too? (너도 인간이니)

Страна: Южна Корея

Също така известен като: Neodo Inganini

Период на излъчване: 4 юни 2018 – 7 август 2018 г.

Време на излъчване: Понеделник - Вторник 22:00

Жанр: Мистерия, Романс, Sci-Fi

Канал: KBS2

Епизоди: 18

Режисьор: Cha Young Hoon (Bridal Mask, Becky's Back)

Сценарист: Jo Jung Joo (The Princess' Man, "Cheer Up, Mr. Kim")

Субтитри: Английски

          

Участват:

Seo Kang Joon като Nam Shin / Android Nam Shin III

Kong Seung Yeon като Kang So Bong

Lee Joon Hyuk като Ji Young Hoon

Park Hwan Hee като Seo Ye Na (Nam Shin's fiancée)

Kim Sung Ryung като Oh Ro Ra (Nam Shin's mother)

 

Резюме: Нам Шин (Seo Kang Joon) е богаташки син, който след неочакван инцидент изпада в кома. Затова неговата майка О Ро Ра (Kim Sung Ryoung), авторитет в мозъчната наука и изкуствения интелект, създава андроид на име Нам Шин III, който изглежда точно като него…

 

Свали с български субтитри :subs: :click:

 

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

 

Свали с български и английски субтитри :click:

 

Значи за предварително заснет сериал постоянно му менят датата за пускане...тъй че ще чакаме най-после официална дата...:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 22.03.2018 г. at 10:06, kcekce написа:

Не знам защо ме гложди съмнението, че и този "сай-фай" ще се излее в поредния изтъркан романс. Сигурно е от постера.

Тук няма място за съмнения. Накрая мелодрамата винаги побеждава.

Що за идиотизъм? Отдавна не се бях смял така на поредната корейска 'автомобилна карастрофа".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз на клона с първи епизод.Вярно фантастика- двадесет години минаха, а само оригиналът и роботът се промениха, другите незасегнати от времето.:lol: Не ми се видя кой знае колко интригуващо, а бодигардката ми е нещо дразнеща, та и изтъркан романс с младежа с хроничния конюнктивит, няма да ме хване , като гледам .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аре, запътихме се към розовите дебри, след дългото гледане  в дима и огъня.:28558: Язък за хвърлените милиони за тоз "шедьовър", който ще е една обикновена любовна драма с фантастичен привкус, за по-лесно-  да не търсят логика за простотиите. Интересно ми е само, как ще яде рамьон  роботът-чебол с пепеляшката, че  за къде без него в романтиката.

И рейтингът 5-  яка греда на фона на  изхарчените милиони.

Свирнете, като излезем от комата, .;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нещо почват да ме дразнят

 

Off Topic

не стига, че не си научи урока след първия шамар, ми май иска още да я напляскат,  тъпата пача й спасиха живота, ама тя пак се завря да шпионира и то баш за човека дето не трябва, даже не се и замисли какви са му мотиви, ами скочи от раз за някой лев, язък, както виждам баща й не е такъв човек, така че не е виновен, че тя е една голяма шамандура. А па тия па ще вземат да ги хванат на 4-ти епизод, че Син не е Син.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, на мен пък взе, че ми хареса :D (ази съм си наопаки, зодио рак, от зад на пред :rolleyes:, но в това ми е чара). Та да се върна на темата, страшен този  Нам Ши бре, ама то корейския Супермен :wub:  Интересно ми е накрая само дали киборга ще е цял, тая кака ще го научи на любов, то се видя..нямал бил сърце, ще му сътворят едно :rolleyes:

Само да попитам, сега ли се излъчва сериала, че хич не съм наясно и до 5 епизод ли са стигнали? Аз в Мастър Торентс не мога  да вляза, но ако ги има на английски пак ще съм благодарна. Мерси предварително и хубава вечер от мен ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, pencheva_sz написа:

До 8-ми стигнаха. Излъчва се понеделник-вторник. 

Онлайн тук , с английски превод.   ;)

 

Много благодаря за експресния отговор! :kissy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чак толкова негледаемо не е, харесвам драми, но мейнстриймът обикновено е клише (не само корейският). Щеше да ми бъде по-интересно, ако бяха обърнали повече внимание на етичността зад това да създадеш клонинг и как у него се развиват човешки чувства и усещания - като, например, към жената, която той припознава като създател и своя майка, към истинския човек Нам Шин, но явно сериалът е правен с идеята да се гледа от друга публика.

Мацката и на мен ми е леко антипатична, в пълен противовес с киборга - той е така етичен и съобразителен, а тя все за нещо лъже и някакви глупости я гонят само. Присъствието й в този сериал е натрапено.

Чисто технологично голяма част от нещата са малко алегорично представени, но предполагам не са искали да задълбават много.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както в повечето корейски сериали,

тук се залага на емоциите, които да компенсират недоизказните и непоказани неща.

В повечето случаи успяват, затова и досега въпреки куцуканията в повечето сценарии, да не кажа в почти всички, се успява да се задържи вниманието,

Пък и с артистите, като се набутат по-известни, класни или оправни, не се изключва и двете или трите в едно,

сериалите все пак са гледаеми.

За мен тук ГГ си заслужава направо награда. Като визия и игра много ми харесва. Кой няма да се влюби в него , питам аз?

Направо перфектен. Чак започнах да си задавам куп наивни въпроси...

Off Topic

 

Е, ли е възможно емоциите  да се създават и контролират от обмяната и обработка на информацията за полезно и вредно за дадено тяло.

Щот по-всичко изглеждаше, че роботът показва емоции, или да го наречем по друг начин: предпочитания...

И колкото по-голяма информация има и зададени възможности да я използва, емоциите да се увеличават и доближава до човек.

И защо този толкова интелигентен робот, все още не е разбрал, че може сам да се включва и се захранва с нужната му енергия.

Тук ще поставя въпроса, може ли роботът да използва, както човекът информацията и да успее  да се контролира  и грижи за себе си напълно...

и тогава наистина да си зададе въпроса: "И аз ли съм човек"

И все пак...

Машините виждаме, че могат да дадат накъсо и "друга песен да запеят", не каквато им е заложена...

А и дали няма да пострадаме  от тях, ако някой недоброжелател ги настрои негативно...

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лукрециана, :)

Ами роботите по принцип са машини (колкото и хуманоидно да изглеждат) - те нямат своя воля, те решават задачи, но в развитието си (и това е притеснението на повечето учени) могат да развият някаква своя воля (базирана на изчисления, с които са се сблъскали, както той въведе нова категория относно мацката) и да започнат да имитират чувства. Според мен е опасно цялото това начинание, още повече че ние, хората, не ги възприемаме като машини, когато изглеждат като нас.

Гледай Ex-Machina:) (и blade runner 2049, но той е малко алтернативен:)).

 

Мен ме дразни създателката му - хем го е създала, за да запълни емоционалната й празнота; направила е нещо, към което се е стремяла цял живот и се предполага, че той е един от първите или малкото, а съвсем лесно би го унищожила. Ами безсмислено е, той й служи така предано и вярно, натъжава ме - колкото и да се опитвам да го гледам като робот, на моменти не мога, за съжаление.. обаче той и сериалът това цели.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да си попиша още малко по темата.

Този сериал ме накара да се замисля над това колко трудно е да бъдеш човек, да се преборваш със страховете, които имаш, и колко лесно е да се прави всичко правилно, когато става дума за машина/робот.

Макар и роботът да ми е симпатичен, бъгва ме идеята хората да предпочитат компанията му и да има любовна връзка между човек и робот - ако свалят всичко, което го прави да изглежда като човек, дали мацката би била влюбена в една машина?

Странно е, наистина звучи като да се влюбиш в стената. 

Знам, знам, че твърде много мисъл хвърлям, но не очаквах, че действително ще развият тази противоречива посока на действие. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! Да попитам - в описанието пише, че епизодите са 18, в Masters-TB са качени 20 епизода, в The stupid dreams има субтитри до епизод 24, а в описанието им пише, че епизодите са 32, Период: 04 юни 2018 - 31 юли 2018г. 

Означава ли това, че чакаме да се качат нови епизоди в мастера до 32, или нещо някъде има грешка? Не ми се тръгва да гледам нещо, ако няма край. Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не гледам сериала, но от това, което виждам като информация, са 18 епизода с продължителност около час всеки - или 36 епизода по 30-35 минути.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...