Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Off Topic

 

En8Xb6aWMAIBiw0?format=jpg&name=medium

DXqlhpsWAAEV79H.jpg

EbTIZoYXYA8cKxY?format=jpg&name=medium

 

My Mister (나의 아저씨)

Страна: Южна Корея

Също така известен като: My Ajusshi

Период на излъчване: 21 март 2018 – 10 май 2018

Време на излъчване: Сряда - Четвъртък 21:30

Жанр: Романс, Семеен

Канал: tvN

Епизоди: 16

Режисьор: Kim Won Seok (Signal)

Сценарист: Park Hae Young (Another Oh Hae Young)

Субтитри: Английски

          

Участват:

Lee Sun Kyun като Park Dong Hoon

IU като Lee Ji Ahn

Lee Ji Ah като Kang Yoon Hee (Dong Hoon’s wife)

Park Ho San като Park Sang Hoon (Dong Hoon’s older brother)

Song Sae Byuk като Park Ki Hoon (Dong Hoon’s younger brother)

Go Doo Shim като Byun Yo Soon (Dong Hoon’s mother)

Nara като Choi Yoo Ra

Jung Young Joo като Park Sang Hoon’s wife

Kim Young Min като Do Joon Young

Ahn Seung Kyun като Song Ki Bum

Ryu Sun Young като Jung Chae Ryung

Son Sook като Ji Ahn’s grandmother

Jung Jae Sung като Managing Director Yoon

Park Hae Joon като Monk Gyeomduk

 

Резюме: Драмата разказва историята на трима братя на средна възраст, които издържат тежестта на живота си, както и на една силна, студена жена, която живее в свой собствен труден живот. Докато съдбата не я среща с един от тях…

 

:essub:

 

 

:subs: Свали с български субтитри :click: :click:

 

:subs: Онлайн с български субтитри :click:

 

Свали с английски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

 

Свали с руско озвучаване + OST :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми какво да кажа, първите две серии са невероятни, който не го почнал, а харесва такъв тип сериали, въобще да не се замисля.

 

Не знам защо го дават като семеен сериала, като това не е упрек към автора по тема, за мен си е трилър с примеси на романс.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам защо тази певица/актриса/ я мислех са момиченце. Има такова момичешко и кукленско излъчване, че не мога да и определя възрастта и много ми младее. А екранният и партньор обратното - изглежда ми стар и повехнал. Изобщо не мога да ги възприема за двойка. Всъщност, тя на колко годинки е?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И какво от това да добавя аз? имаше съспенс, тръпка. Ако трябва да видя още една нищо незнаеща  и невиждаща корейска мома ще се гръмна.

Тук поне  с кеф си изгледах двете серии и героинята ми хареса, не стига че  знае какво прави, но го прави умно и добре.

И да вметна химията и с  по-възрастния И Сон Гюн се получи, само няколко погледа и им повярвах.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно така Ямашита. актрисата играе с лекота.а И Сон Гюн въобще не ми е поувехнал, от актьора винаги ми е лъхала една меланхоличност и много добре ми стои на екрана. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така си е, малката играе с лекота, сюжета е нетипичен, дори само заради

Off Topic

любовната връзка на шефа и жената на И Сон Гюн, изневярата си е табу отвсякъде в Корея.

Харесва ми тъмните краски на сериала, братята са светлата част от него, те ще се подкрепят каквото и да се случи, поне така ни ги представят. При тях също не е идилия, това е добре, трудностите са част от играта. Обаче на техния фон Малката е направо дълбоко на дъното.

Този път поздравления за главният женски образ, няма пропуск, затова  е и така загадъчен, различен, като се разхождаш по дъното ти става все едно, но у нея има и нещо друго, не е само умората и болката, излъчването и е на човек, който знае какво прави, но в същото време търси сродна душа. Затова ми хареса начина, по който се откриха с И Сон Гюн.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна не бях гледал толкова мрачно-безнадеждни първи серии! Дано продължат все така като качество. Интересно, но щастливо ухилените физиономии на главните герои от снимката горе никак не се връзват с действието в сериала. Поне до този момент.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам някой гледа ли, ама 4-та серия е беше... особено последният половин час от нея, хапвах и докато даваха моментите, там където малката слушаше и аз спирах дори да ям и гледах и слушах без да издам звук. Много силна серия.

 

Off Topic

най-после дадоха в действия нашия човек... поне малко.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам и то много! Сега трябва да си въртя двете серии, очаквайки с нетърпение другата седмица и новите епизоди, пълно пристрастяване...

Трета серия беше страхотна, голяма конспирация се завихри, Малката  е все по- комбинативна и все така потайна, обира овациите постоянно. Обаче

Off Topic

и другата сюжетна линия все по-добре развиват за тяхната "невидима" връзка, той мисли за нея, но страни, за да не я компрометира по някакъв начин, все пак е доста по-млада, затова "отряза" вечерите с нея. Не мисля, че толкова се притесняваше за себе си, по скоро за нея. Той вижда, че тя страда и таи всичко в себе си, не бива да я излага и на още опасности.

Тя го подслушва и не изтърва нито миг от деня му, трябва да си свърши нейната си работа, но усещам, че някак му се възхищава за това, че е толкова почтен, че прави нещата по неговия си начин, макар че му каза в лицето, че се примирява с това да търпи шефа, на който е старши от университета.

Хем го засегна тогава, но в същото време усеща, че той се държи достойно, въпреки че привидно изглежда като човек, който се примирява. А когато трябва да действа, той си го прави, то се видя в 4 серия, момента с извинението от негодника в дома на братята му беше много силен.

А също ми хареса, когато я натири, първо и каза не искам другите да знаят истината за подкупа и играеше по нейната свирка, обаче после размисли, отряза им тайните срещи знаейки, че тя така или иначе прави каквото си иска.

Така е excape, и на мен така ми въздействат, особено момента с нейното подслушване, тя не издава емоции през деня, но когато слуша него става различна, всичко е изписано на лицето и...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз също искам, но сигурно няма да ги съберат, твърде е революционно.

Обаче тия техни мълчаливи вечери, дето тя се храни, изтерзана, гладна и свръх уморена от живота, а той мълчаливо я съзерцава и всичко в него казва "Аз съм на твоя страна" са ми любими.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сърдечен и искрен сериал, вероятно заради образа на главния герой и въобще на тримата братя.

Мислех си, в първите серии обсъждаха на шега колко ли скучен би бил филм за трима братя на средна възраст. Наистина прожекторите рядко осветяват обикновени застаряващи хора с техните всекидневни животи и провалите и разочарованията им, които някак шеговито се опитват да превъзмогнат това, че животът им не се е случил така както им се е искало.

Мисля, че е трудно да се направи такъв сериал, който и да прикове вниманието на публиката, така че супер браво за този проект.

Ще ми се да не обвързват двамата главни герои романтично - не заради разликата във възрастта, която не се усеща, но просто ми се иска да си останат така както са - близки един с друг с неизречените напълно неща, които имат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така си е, малките хора и техния живот е на фокус в този сериал и до тук всичко им се получава много силно. Харесва ми стила на сериала, доста сиви краски има, но винаги героите вдигат глава или успяват да се усмихнат на нещо, което ме радва. Бездарната мадама актриса, дето упорито следва средния брат ми е много симпатичен образ.

Невидимата връзка и привличане на главните герои и на мен ми е любима. Аз мисля, че няма да видим романтика, не че я няма, просто няма да ни я покажат, за да угодят на консервативните корейски нрави...

Off Topic

макар, че в момента такава преднина са взели, всяко тяхно общо появяване в серията е така наситено със скрити емоции и заряд, че няма какво повече просто

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, банда, гледате ли? Аз не мога да се нарадвам. Седма серия, ангелчето, разговора в бара, беше култово това събиране. Мъжките погледи и нашето момиче, което се радва, че някой е изплувал, но по нейния си начин, хареса ми и какъв урок даде на малкия брат, който си мислеше, че тя е като всички други.

Не знам как го правят, но всички герои са толкова плътни, истински и играят страхотно, майката на братята, барманката, лихварчето, възрастната баба, приятелите на братята, абе всички без изключение са на мястото си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...