Jump to content

Recommended Posts

DWrsMUqUQAAlQVC.jpg

 

Off Topic

DVkzM06VoAA8T6i.jpg

 

Only Side by Side with You

 

Държава: Китай

Жанр: романтика, мелодрама, бизнес

Епизоди: 40

Начало: 25 март 2018

Канал: JSTV, ZJTV

Режисьор: Lin Yan

по едноименната новела на Xia Hu Ru Wei

Субтитри: Английски

 

Участват:

Bai Baihe като Nan Qiao

William Chan като Shi Yue

Zhang You Hao като Hao Jie

Michelle Bai като Wen Di

Rong Dollar като Xiao Si

 

Резюме"

Нан Цяо е жена с кариера и влиятелен годеник. Разбирайки, че той ѝ изневерява, прекъсва взаимоотношенията си с него, а в резултат той се опитва да разруши бизнеса ѝ. Нан Цяо отива на среща с  потенциални инвеститори в популярен бар, където се сблъсква със собственика Шъ Юе. Шъ Юе, по слухове свързан с мафията, решава да ѝ помогне с бизнеса, но го прави от желание за мъст, уверен, че тя е индиректно свързана с изгонването му от армията...

 

Off Topic

Only+Side+By+Side+7.jpg

Only+Side+By+Side+10.jpg

Only+Side+By+Side+11.jpg

Only+Side+By+Side+12.jpg

:essub:

 

Свали с български субтитри :click: :click:

 

Свали с български, английски и руски субтитри :click:

 

Онлайн с български субтитри: :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:  :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:  :click:

Редактирано от mrnkaloto
Обновена
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, lazeto написа:

Както и dramafever, явно този сериал е много желан хи...:D

Четох при рускините, че 1 еп. е гледан от 100 мил. души, също прочетох много добри отзиви за началото, без излишни пълнежи и много динамично, но това е типично за китайците, започват ударно и после се теглят едни локуми, да видим, дано с този не стане така.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакам да видя с каква скорост ще превеждат, та дали да го започвам.Ето първите два епизода на руски тук и също  в преводаческата група - цък  и на двете места онлайн

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много симпатичен сериал! Вече изгледах преведените 19 епизода и започвам да си гриза ноктенцата от яд, че няма повече. Малко ми идват вповече повторенията, но все още се ядва. Двойките, които се очертават, са чудесни. А малкият племенник на главната героиня ме довежда до кикот, когато обяснява на лелките и чичковците от фирмата как да свалят някой от противоположния пол. :lol:

Spoiler

 

Когато попълва някакви въпроси в сайт за запознантства за единия конструктор на дронове:

- Колко романтични срещи си имал досега?

- Май една...

- Как "май"! Каза ли й сладки думи?

- Не.

- Прегърна ли я?

- Не.

- Целуна ли я?

- Не.

- Ти си много зле, бе!

 

 

Този Уилям досега не съм го гледала, поне нямам спомен, но е добър. Особено когато прави лицеви опори! :blink:  Малко прилича на петле с тази модерна прическа, но химията между него и главната е налице. Направо я побърква.
Горещо го препоръчвам от гледаното досега! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Целият сериал вече е факт, а от снощи и английските субтитри на всички епизоди. 

Вече има качен сборен торент в АвистаЗ. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво сериалче! Сюжета не е нещо не виждано, но пък е приятен и лек. Драмата не беше тежка и не натоварва, имаше забавни моменти, особено в 1 еп се посмях от сърце. :) Романтика също не липсваше, но и същевременно не е прекалено сладникаво, имаше баланс. Останах доволна от играта на актьорите, но най-голямо впечатление ми направи William Chan (главният герой). Уникално красив и талантлив мъж! Тази роля направо така му залепна, че просто не е истина. :) Плакнах очите с него и лиги бърсах. :) :D Героят му най-много ми допадна, лошото момче с добро сърце. Този тип персонаж винаги ми е бил слабост, а и ако ролята се играе от толкова красив мъж комбинацията става уникално добра. Главната също много добре се справи. Не мисля, че съм я гледала преди, но смея да кажа, че доста се отличава, като визия. Въпреки малката разлика в годините, личеше си, че му е кака. :) Като цяло сериала си струва отделеното време и определено успях да разпусна с него. Въпреки че е 40 серии лично на мен ми беше интересен, но си имаше и своите излишни пълнежи на места. Мисля, че определено заслужава бг буквички и официално заявявам, че това ще е следващият ми проект за превод. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми харесва. Следя го с интерес. Но и ме дразни това, че в началото на всеки нов епизод, преразказват и повтарят части от предишния епизод, и то много части. По това ми напомня на сапунка, а не се сещам в други сериали така да се е припомняло в началото. А иначе като сюжет много ми харесва и го следя с огромен интерес, като си превъртам само тези повторения в началото на епизодите. Качеството на заснемане и режисурата също са добри, както и декорите и дизайните. На главния не му харесах срязания нос, защото има една сцена, в която дъвче ябълка и точно там много му личи, че са го скъсили - някак си при дъвкането и сниман отпред, изглеждаше съвсем чипонос. Много харесах конкурента му като визия - сурова недодялана красота, но не и като тип персонаж - много слабохарактерен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледх го с руски субтитри/много ми хареса/,но ще изчакам превода за да го изгледам пак .Харесвам и двамата ГГ, въпреки, че главната тук е качила няоло килограма и изглежда малко пухкава -  в Хирурзи изглеждаше много по-добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми харесваше и с интерес го следях до 25 епизод! После спрях и реших, че повече не ща да го гледам. Вероятно ще хвърля око само на края. Всъщност в началото на сериала имаше интрига докато двамата главни мъже се съревноваваха тайно и си мереха на кой колко е по-голямо егото, но песле интригата някак си намаля и стана много недраматично и лежерно. След интимната нощ пък беше ясно как ще се развият и отношенията мъж-жена. Причината да се откажа да го гледам обаче е друга - без да премисля добре, гледах при рускините части от два епизода от последните /не последния, но все пак са цифра към края/ и както бях на 25 епизод, рязко изгубих интерес да догледам до 40-ти. Кофти е да гледаш нещо, като знаеш как ще свърши.... Моя е грешката, и сега си тегля последиците, но няма как да се мотивирам да го изгледам докрай серия по серия с всички подробности.... Сега да кажа и кои са ми любимците от този сериал - трите кучета немски овчарки /злато, сребро и мед/. :):) Много ме радваха и двамата старци.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за бг превода !

 

Чаках го да приключи с нетърпение, но сега съм малко смаяна !?!?!?

На 15 епизод съм , а продуктовото позициониране ми дойде в повече !До тук засякох около 20 рекламирани продукта!

Изключвам от това число рекламирания стил на живот и град Шанхай-като страхотно място за живеене , както и дома за стари хора в който ще доживеят живота си двамата бащи /къде отидоха Конфуцианските ценности !?!

Иначе много сладки взаимоотношения баща-син във фамилия Чан ! :)

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подходих скептично към сериала, защото съм скарана с новите технологии, но темата за дроновете ме увлече, а и това, че не е широко използвана в други сериали (говоря за тези, които аз съм гледала), ми задържа интереса. И дори сега, когато попадна на статии за дронове в нета, хвърлям по едно око. 

Огромният недостатък, както са писали и други, са безкрайните повторения, които отнеха минимум 40% от цялото екранно време. Ако бяха събрали историята в 20 епизода, щее да е много по-добре. За пръв път виждам повтаряне на цели сцени по два пъти в един епизод, а това вече беше прекалено. Може да се хареса само на някой, който учи китайски - веднъж изгледа ли сериала, ще има запас от минимум 50-100 фрази, които са повтаряли до безкрай :D

Останах очарована от главната героиня - страхотна от първия до последния епизод. Вярна на себе си, без да прави компромиси, поставяше на място както бившата на главния така и своя бивш, така и самия главен! Знаеше какво иска и си следваше пътя. Без лигавене, без тръшкане. Браво! Самата актриса също ми беше много симпатична, с удоволствие бих я гледала и другаде. Само това, с което я обличаха, ми беше прекалено - без да разбирам от стил, няма как да преглътна анцуг в комбинация с токчета. 

Главният беше на светлинни години назад, поне според мен - и персонажът, и актьорът. Беше твърде самонадеян и макар че обичам такъв тип герои, на този тук не му идваше отвътре, а някак насила. А като го гледах как се държи с управителя на бара - като че ли му е слуга, направо щях да го пребия. Заслужаваше си го. Актьорът лично за мен е доста дървен и едните трапчинки не го спасяват. Давам му все пак няколко бонус точки за финалната песен - приятна е за слушане:

 

 

Приятелите на главната двойка бяха сладури, смпатизирах на всички им, а също и на двамата татковци - абсолютно различни един от друг, но си пасваха идеално. Спокойно могат да направят сериал с двамата в центъра за възрастни :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Казах ти, че сериала не е лош и е различен и нетипичен. :) Моето мнение се припокрива с твоето с тази разлика, че аз много харесвам главният и героя му /Шъ Юе/. :) Радвам се, че и в този проект бяхме заедно и сега... 60 серии ни чакат. :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 1.06.2019 г. at 10:24, tikitoliq написа:

На 15 епизод съм , а продуктовото позициониране ми дойде в повече !До тук засякох около 20 рекламирани продукта!

 

Сигурно си права, макар че на мен това не ми бодеше толкова много очите, колкото примерно в последните няколко корейски сериала, които изгледах - то бива, бива, ама чак пък по една минута да сипват разтворимо кафе, за да му се направи добра реклама... 

 

А тук ми липсваше още романтика - имаше предпоставки за това, химия също имаше, поне загатната, на всичко отгоре сума епизоди ни обясняваха за голямата любов, а романтиката се изразяваше в няколко погледа и туй то, по-зле и от ученически сериал :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 1.06.2019 г. at 16:47, bealonenomore написа:

....Останах очарована от главната героиня - страхотна от първия до последния епизод. Вярна на себе си, без да прави компромиси, поставяше на място както бившата на главния така и своя бивш, така и самия главен! Знаеше какво иска и си следваше пътя. Без лигавене, без тръшкане. Браво! Самата актриса също ми беше много симпатична, с удоволствие бих я гледала и другаде...

 

 

За първи път гледах главната в Хирурзи /Surgeons(2017) и също ми направи много добро впечатление.  Може да го погледнеш, ако искаш. 

Заради нея и този сериал попрослушах оттук -оттам тогава , но сега с превод вече ще му обърна подобаващото се внимание.

Благодаря за положения труд!:kissx:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за препоръката, не звучи никак зле сериалът. Ще го сложа във вече твърде дългия списък на чакащи за теглене и гледане :D 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...