Jump to content

Recommended Posts

eODJK_4f.jpg

 

Off Topic

6a3e5319c3b71bdb2c11f6e0dd07a5db.jpg

 

With You (最好的我们)

Страна: Китай

Също така известен като: Zui Hao De Wo Men

По новелата на: Ba Yue Chang An – „With You“

Година на излъчване: 2016 – Април – 08 до 2016 - Юни – 25

Време на излъчване: 2016

Жанр: Училищна драма, Романс

Канал: iQiyi

Епизоди: 24

Режисьор: Gong Yu, Dai Ying, Zhu Zhen Hua, Hao Jing Wu

Субтитри: Английски

 

Участват:

Class 5

Tan Song Yun като Geng Geng

Liu Hao Ran като Yu Huai

Wang Li Xin като Lu Xing He

Dong Qing като Jiang Nian Nian

Chen Meng Xi като Jian Dan

Li Jia Cheng като Han Xu

Zhang Wen Ting като Wen Xiao Xiao

Liu Wen Qu като Zhu Yao

Liu Qi Heng като Xu Yan Liang

Faculty

Fang Wen Qiang като Zhang Ping

Gao Wen Feng като Zhang Feng

Zhang Lei като School dean Pan

Sheng Yu Qin като Chinese teacher

Fan Yi Meng като Shen Tong

Zhang Hang като Zhang Lai Shun

Li Sheng Da като Gym teacher

 

Резюме: Когато Geng Geng (Tan Song Yun) се премества в гимназия „Zhen Hua“, тя се озовава на един чин с топ студента Yu Huai (Liu Hao Ran). От този момент нататък самотният и живот приключва, намирайки истински приятели. Така в продължение на три години до завършването Geng Geng, прекарва щастливи мигове с нови приятели и особено с Yu Huai. Но скоро след дипломирането човекът, който я харесва, изчезва. Сега след години тя отново среща Yu Huai, но какво ще избере - любов, която не може да забрави, или Lu Xing He (Wang Li Xin), който я е защитавал през всичките тези години?

 

Свали с английски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

Редактирано от mrnkaloto
тагове
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятно сериалче! Една оправна и лъчезарна героиня, не много ученолюбива, но пък позитивна и много чаровна. Главният е умен, висок и красив, каква изненада, а?:28558: Интересно ми беше и се забавлявах, докато дойде ред на последната серия. И тогава - греда! Там, където са качени епизодите - vk.com - ми се изписа, че видеото не може да бъде показано в моя регион. Хем имам регистрация, защото невинаги е достъпно видеото. Толкова прецакана не съм  се чувствала отдавна, такова разочарование! Не разбирам друг език, освен бг и руски и много ме е яд, че не мога да изгледам последната серия! Ако някой го открие, нека да пише.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ооооо, благодаря много! Аз гледах на втория линк, точно там не става. И понеже вярата ми в Дораматв беше почти почти безпрекословна, че дават всички възможни онлайн линкове, изобщо не се разтърсих. Благодаря още веднъж за помощта!:thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аа, това сериалче се е получило много свежо и готино наистина, а kitket (която между другото ми е и съгражданка, а от мене да знаете, че наше лошо няма... :P) я обявявам официално за Кралицата на училищните сериали!

Това момче Liu Hao Ran (Turbo Liu му казват във форумите за азиатски сериали) го чака голямо бъдеще според мен. Вече го гледах в два други сериала - едната версия на Novoland и Nirvana in Fire 2 и много ми хареса и в двата. Освен изглежда много нормално и естествено момче. Ако си е правил подобрения, то е супер невидимо за очите на фона на останалите оперирани, които масово изглеждат изкуствено.

Другото, което ми направи впечатление е актрисата в главната роля, много добре играе и тя. Да не говорим, че в действителност е 7 години по-голяма от Турбо-то, но изобщо не й личи! Много добре развит беше нейният образ без капка лигавене и тръшкане.

Макар и на пръв поглед да изглежда наивен и захаросан, сериалът всъщност има доста сюжетни линии, а героите показаха една непривична за възрастта им зрялост. 

Тези стари мобилни телефони с капачетата, които преди 10-12 години при нас ги имахме за лукс, олд скуул електронните игри, ученическите униформи (в случая тип двуцветни анцузи :D) ми подействаха едно такова мило и носталгично. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...