Jump to content

My Husband Oh Jak Doo (2018)


Recommended Posts

spacer.png

 

Off Topic

spacer.png

 

My Husband Oh Jak Doo (데릴남편 오작두)

Страна: Южна Корея

Също така известен като: Derilnampyun Ohjakdoo

Период на излъчване: 2018 – Март - 03 старт

Време на излъчване: Събота 20:45 (по 2 епизода)

Жанр: Драма, Романс

Канал: MBC

Епизоди: 24

Режисьор: Baek Ho Min ( You Are too Much, Flames of Ambition, My Daughter Geum Sa-wol, Come! Jang Bori)

Сценарист: Yoo Yoon Kyung ( Mama, My Bittersweet Life)

Субтитри: Английски

          

Участват:

Kim Kang Woo като Oh Jak Doo

UEE като Han Seung Joo

Jung Sang Hoon като Eric Jo

Han Sun Hwa като Jang Eun Jo

Han Sang Jin като Bang Yong Min

Park Jung Soo като Park Jung Ok

Jung Chan като Hong In Pyo

Jung Soo Young като Park Kyung Sook

Kim Bo Mi като Bang Jung Mi

 

Резюме: Хан Сънг Джу (Uee) е самотна жена в средата на 30-те години, работеща като продуцент в радиостанция. Тя се справя добре в работата си, но изпитва трудности, когато става въпрос за домакинство. Но вече все по трудно се справя със социалните предразсъдъци относно самотните жени, затова, за да вдигне своя социален статус и да стане "омъжена жена", Хан Сънг Джу се омъжва за О Джак Ду (Kim Kang-Woo), мъж който живее в планините. Бракът им не се основава на любов, но скоро между тях се появяват романтични искри…

 

Свали с английски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

 

Свали с руски субтитри + OST :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:  :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ким Канг У- невероятен, както винаги във всяко превъплащение.Дори Кривогледка не може да ми развали удоволствието от гледането.Сложила е 100 г горница май, не е  чак толкова страшна, колкото в предишния сериал.До него,обаче,  определено не вАжи, като игра, но бива.

Четири епизода на мегдан.Първият, малко тегав, но после задобрява.Не  дава знак да е от много бозавите и лигавите, както   и от много чаканите.Прилично  и приемливо. Пък и щом  Ким Канг У, който прави толкова филми и  не е останал без работа, се е съгласил да участва, надежда има.

С руски субтитри за онлайн гледане  тук , а може и тук  , ако на някой му е по-удобно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След изгледани  11 епизода,   общо взето  държи  стила на по-старите корейски драми, или по друг начин казано,  това дето корейците най го могат. На който му е домъчняло за доза човечност и нещо мило, човешки трогателно  и леко наивно даже, без да е  сладникава  боза,  да налита.Дори Юето, на която не съм въобще фен, не дразни и се справя.Персонажите, външно на двата полюса,  със своите си бръмбари в главите, предизвикват симпатия и добре си пасват, а трите селски грации внасят колорит, непринудена доброта и душевност.

Притеснителна е  бройката на епизодите- 24,  даваща голяма вероятност да зациклят и прецакат сериала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много симпатичен сериал. Лавандула го е казала точно. В началото съвсем закратко си помислих, че могат да зациклят в някакъв хилав феминизъм, но не. Всичко е естествено, върви логично и с добър ритъм. Разнообразни и забавни персонажи, които радват със самобитността и пъстротата си. А мацката играе съвсем прилично. Главният герой е чудесен - малко наивен и грубоват, добър и духовен, и силен, мъжът, на който можеш да се довериш изцяло.

Мислих си, че го гледам само аз. Вече сме аз и Лавандула:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм на клончето, ама нямам време да коментирам :D. Противно на доста съфорумци, на мен Uee си ми харесва от предишни роли, ако и да не се брои за красавица. Допадат ми като двойка с Ким Канг У.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм тук заради Генерала от Grand Prince. :) Оказа се доста приятен сериал. Да си призная, преди години сигурно нямаше да го загледам заради частта със селската обстановка, но сега много ми харесаха сцените в селцето на Джак Ду и гледките от неговата къща. И особено ми хареса това, че той е билкар. Също, не бях чувала за този музикален инструмент - gayageum, който явно е типичен за Корея. В началото, като мернах постера си помислих, че Джак Ду държи огромен скейтборд. :D

Актьорът в ролята на Ерик Чо е страшен образ. Първите няколко серии малко ме дразнеше разваленият му английски, но впоследствие му свикнах и определено сега ми е супер забавен. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го- отначало много добре, по средата по зле и накрая се оправя но си остава странен.  Добре беше докато ,той не си призна че е този който търсят. После почнаха едни раздели и ние се чудим - А сега на къде?

Off Topic

Кой е нашият човек(тя или той), кой е крив и кой е прав. И това основно се дължеше на лоша комуникация в двойката , а те бяха доста странна двойка. После почнаха едни чуденки, я напред , я назад. Това най го мразя. Така да се гаврят със зрителите. Не обичам такива слабохарактерни образи, дето не могат да си държат на решението което веднъж са взели. Ама и с такава героиня , какво ли се чудя. Пълна патка, която майка и и брат и се качили на главата и тя не може по никакъв начин , да се справи с тях.  На брат си не знам за кой път плащаше зулумите. Правеха с нейната собственост каквото си искат, а тя и една дума не може да обели. Та началото на сериала някак си придобива смисъл, самотна жена без мъж е като празно пространство и сама не може да се справя. Колкото и да е противно това, главната героиня с действията си напълно потвърждаваше това твърдение. Знаем ги че са корейци, ама нейното минаваше всякаква граница, и каквото и се случи беше само по нейна вина. Като знаем ,че в Корея само да ти вземат печата и може да те очистят до шушка, кой ще си остави печата без надзор??  Особено като знаеше брат си и майка си??  Тоя печат или го носиш само със себе си или го слагаш в банков/домашен сейф.  Нейното безхаберие просто чупеше тъпомера. Разбра че брат и и беше взел печата, тя нито си провери собствеността , нищо. А брат и остави и майка и без жилище, и патката за малко щеше да ги приюти при себе си.  Главният герой хванат от гората , буквално.  Живееше в една дупка. Голям майстор на музикални инструменти, само дето от тях никакви пари не изкара за целият сериал. И с него там едни перипетии, се моткаше в краката на главната. Краят на сериала , едва ли жена с 2 мозъчни клетки би отишла да живее в оная дупка, нищо че трябваше да спасяват духовното наследство.  Тия инструменти можеше навсякъде да се правят, дори и на първия/втория етаж в нейната къща. Ама не , то любов то чудо , и айде да живеем в едностайната дупка, на която единственото предимство беше че се виждаха звездите. Представям си там като завали дъжд и какво ставаше, кал до ушите. Не беше странно ,че след 7 години в дупката , още нямаха деца. Ама какви деца, то там нямаше място и за двамата. Те може би все още само на целувки караха?  Май не бяха наясно с технологията за правене на бебета. То много сложно, не е като да направиш оня инструмент. А и с неговите груби ръце.

 

Президента на фирмата беше незабравим образ. UEE  добре играеше, не е първа красавица, но е симпатична. Та общо взето добър сериал, само дето го оплескаха по едно време.  24 серии са мноооого за този сериал. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...