Jump to content

Great Seducer (2018)


Recommended Posts

spacer.png

 

Great Seducer (위대한 유혹자)

Страна: Южна Корея

Също така известен като: Widaehan Yoohokja

По френския роман от 18-и век "Опасни връзки" на Пиер Шодерло дьо Лакло

Период на излъчване: 12 март 2018 – 1 май 2018

Време на излъчване: Понеделник – Вторник  22:00

Жанр: Романс, Мелодрама

Канал: MBC

Епизоди: 32 (по 35 мин. на епизод)

Режисьор: Kang In

Субтитри: Английски

          

Участват:

Woo Do Hwan като Kwon Shi Hyun

Joy (Red Velvet) като Eun Tae Hee

Kim Min Jae като Lee Se Joo

Moon Ga Young като Choi Soo Ji

Shin Sung Woo като Kwon Suk Woo

Jun Mi Sun като Seol Young Won

Kim Suh Hyung като Myung Mi Ri

Jung Ha Dam като Ko Kyung Joo

Moon Hee Kyung като Oh Se Ri

Lee Young Jin като Jung Na Yoon

Tae Hang Ho като Padre Matteo

Kim Ara като Bing Bing

Lee Jae Gyoon като Lee Ki Young

Oh Ha Nee като Park Hye Jung

Shin Chang Joo като Park Gyu Jung

Yeon Woo (ex MOMOLAND)

 

Резюме: Сериалът е римейк на корейския филм от 2003г. Untold Scandal и на китайския филм Dangerous Liaisons (2012)

Куон Ши Хьон (У До Хуан) залага живота си в опасна игра, в която трябва да съблазни Ън Те Хи (Джой). Той вярва, че влюбените хора са жалки. След като Ън Те Хи среща Куон Ши Хьон, нейният възглед за любовта се променя.

Драмата е базирана на романа "Опасни връзки" от Пиер Шодерло дьо Лакло...

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри + OST :click:

 

Тук бих казала само ужасен избор на главна женска роля... но има време, ще видим...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 18 часа, excape написа:

Това ми напомня на филма "Секс игри" и още по-старата му версия с Джон Малкович.

 

Хахаха, сериозно ли ти напомня? :D

По френската новела от 18 век: "Les Liaisons dangereuses" на Пиер Шодерло дьо Лакло

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ви напомня, да ви напомня, какво  да ви напомня, като видите   каста и държавния канал, плюс  сценариста дето на това ще се пробва за сефте! Освен на  поредната съсипия на оригинала няма на какво друго да напомня, хеле пък и с певачката, а  и  като се има предвид , че и китайците  с Чан Донг Гън  даже се омазаха откъм страст  и то в игрален филм, пък и корейската версия от 2003 и тя доста издиша.Тази новела, очевидно не е   лъжица за всяка уста.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми напомня, че не съм гледала корейско от още Сътворението на света, но  ще го гледам, поне началото. Този Woo Do Hwan никак не ми е познат, проверих го- не че има завидна филмография, пък още повече през моя поглед да се е мяркал, но е симпатяга. Наследник на голям конгломерат (това е ясно, нищо ново) в залог да съблазни жена, която не вярва в любовта ( и това сме го виждали), обаче тя е дъщерята на директор на болница( тука вече съм приятно изненадана, че няма да изтупваме от мизерията поредната дрипла от крайните квартали, нищо че е някоя си Joy от Red velvet).

И тъкмо се реших да гледам корейско, а то чак другия месец почва, егати късмета:lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пределно е ясно, че тук няма да има нито разврат, нито страст. Дано поне го ударят на чувства, ама така, както само корейците си го могат, защото с този състав и в това отношение нямам особени очаквания. "Опасни връзки" си е класика, а и "Сексигри" е хубав филм. От една страна ме притеснява трагичния им финал, но от друга си мисля, че корейците може и да го избегнат. Не вярвам да се придържат особено към оригинала, по-скоро ще използват идеята на сюжета и основната конфигурация на героите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Lawandula, без да коментирам текущия сериал, ще ти кажа само да не отписваш първия сценарий на даден сценарист. Е, виж онзи от Затворниците. И на него му е първи сериал, но пък беше истински разкош.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми допада главния :rolleyes:Гледала съм го в няколко сериала и се справя момчето ...с една дума харесвам го:).Ще го следа сериала..пък ще видим :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 23 часа, Kiddo написа:

 

Хахаха, сериозно ли ти напомня? :D

По френската новела от 18 век: "Les Liaisons dangereuses" на Пиер Шодерло дьо Лакло

Haha, ебавай се :P Kiddo, даже не съм обърнала внимание, че е по новелата, а и да ти кажа, да бях, знам, че ОПасни връзки и Секс игри е по книга, някога и съм чела за какво става въпрос, все пак Секс игри съм го гледала в по-младежките години и ми текаха лигите по Райън Филип и им някакъв спомен, че съм чела отде иде реч филма, та оттам и Опасни връзки, ама толкоз, пoвече не помня

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично не съм гледала нито китайския, нито корейския филм, но ако си изиграят ролите добре, ще се получи приятна драмичка. Определено този сериал, няма да е хита на годината, ако съдя по "леко" баналния сценарий, но се надявам с първата си глвана роля Joy да покаже някакви умения. :ph34r: Чакам с нетърпение да видя тези макнета на малкия екран.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах Woo Do Hwan в Mad Dog - много добра роля направи!

А Joy вече имаше главна роля в The Liar and His Lover. Там беше начинаеща и доста критики отнесе. Сладникава е, но има потенциал май B).

Подкрепям Кидо за начинаещите сценаристи - точно те правят свежи и различни творби,  без обичайните клишета. Затворниците е разкош и половина! ;)

Тук се записвам, пък ще видим!

 

Edit : Линка е поправен !  :P:ilovethis:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, pencheva_sz написа:

Затворниците е разкош и половина! ;)

 

Ей, не спря да бъркаш Любовниците и Затворниците :D

 

До Хуан е такъв бонбон, че ти идва да го изядеш с парцалите :) Айдълката не я знам, но в този сценарий /да се разбира книга, филми и т.н./ е по-важен той, не тя. Тя и да не покаже много, важният е той.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

pencheva_sz , Така е, бях забравила за онази и' роля...на мен Joy ми допада, гледала съм я във  We Got Married, където със Yook Sung-jae {BtoB} бяха изключително сладка двойка.  :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май само в предаването беше сладка.. и мен ме дразни, а предишният й сериал разбрах, че е римейк на японски филм, който изгледах след сериала. Ми филма е доста по добър и главния е ехеее няколко левъла над корееца. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Корейският филм беше пълен провал (не само заради участието на оня-де-не-мога-да-го-гледам), трагедия. Китайският беше с една идея по-адекватен, но пак беше муден и студен. Голяма лъжица се оказа тази материя за азиатците, при все че и двата филма бяха дело на уж качествени екипи. Този конкретен проект поначало ми се струва обречен. Момъкът не съм го гледала, нея и аз само в WGM я мернах, но не добих впечатление за актьорски потенциал. Остава да разчитат на супер-хипер-гигаоригинален сценарий, но каква е вероятността за това? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Bo_123 написа:

бтв...  Главният не играеше ли в "Mad dog" ? Ако е той, много ми хареса играта му.

 

Там и в Save me.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този момък ми харесва на визия /лице и тяло, и походка/, а също и как играе, бива си го като актьор, добре пресъздава емоциите, ОБАЧЕ, заради това, че си избира проектите /и визиите/ подобни на онзи от Хилъра, ми изглежда като евтина негова имитация и ми стана много противен. Може би ако ги бях гледала в обратен ред - първо този и после онзи актьор, това нямаше да се случи, но се случи. По подобен начин ми въздейства и Пуш спрямо Майк в тайпродукциите. Тоест както тук младежът ми навява горчив привкус за двойник /имитация/, така и там макар да е готин Пуш все ми напомня на Майк като визия и излъчване и като начин на флиртувне. Искрено се надявам този младеж -  Woo Do Hwan да успее да се разграничи от останалите красавци с пухкави устнички /и два пласта гланц и червило/ и да покаже собствен уникален стил, маниер и визия. При мен обаче първите впечатления винаги ме държат доста дълго, което е само в негов минус. Както обичам да казвам - няма втори шанс за първо впечатление. Относно продукцията: сюжетът ми е доста интересен, и бих искала да видя как корейците ще пречупят през техния поглед подбна "скандална" тема, като съм почти сигурна, че ще "замажат" скандалното максимално, но поне общото звучене и идеята за него ще ни държи. Малката певица от плаката ми изглежда много странно на тези снимки, гледа като облъчена. Иска ми се да видя как играе и може ли да е актриса или не.

ПС: неговото кафяво червило от снимките горе ми се струва повече от нейното! /И в "Бясно куче" го бяха начервили така, даже един от останалите герои /Гепардът/ му беше казал, в една сцена, че е с: " много ярки устни и бяло лице като вмпир"./

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...