Jump to content

Eulachacha Waikiki Season 1 (2018)


Recommended Posts

spacer.png

 

Eulachacha Waikiki Season 1(으라차차 와이키키)

Страна: Южна Корея

Също така известен като: Laughter in Waikiki

Период на излъчване: 5 февруари 2018 – 27 март 2018

Време на излъчване: Понеделник – Вторник 23:00

Жанр: Комедия

Канал: jTBC

Епизоди: 20

Режисьор: Lee Chang Min

Субтитри: Английски

          

Участват:

Kim Jung Hyun като Kang Dong Goo

Lee Yi Kyung като Chun Joon Ki

Son Seung Won като Bong Doo Shik

Jung In Sun като Yoon Ah

Go Won Hee като Kang Suh Jin

Lee Joo Woo като Soo Ah

Go Min Si като Lee Min A

Yoon Se Ah - гост в епизод 12

Kang Hong Suk - гост в епизод 13

 

Резюме: Драмата разказва историята на тримата приятели Канг Донг Гу (Kim Jung Hyun), Чон Джун Ки (Lee Yi Kyung) и Бонг Ду Шик (Son Seung Won), които управляват къща за гости “Уайкики” в квартал Итеуон. Въпреки усилената си работа, техният хотел е заплашен от фалит, но всичко се променя, когато в къщата се появява самотна майка с малко бебе...

 

 

Линк към сезон 2 :click: 

 

Свали с български субтитри :click: :click:

Оналйн с български субтитри :click:

Свали с английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри и озвучаване :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изключително приятно съм изненадана от този сериал!  :DДобре, че видях промо снимки, на които забелязах мадамата от Naked Fireman, и реших  да го погледна. Впоследствие се сетих, че главния съм го гледала като брата на Пьо На Ри от Jealousy incarnate. Заболя ме коремът от смях, не е истина какви шемети са всички герои. :896767: Особено 

Spoiler

целувката в тоалетната и Върколака 

 ме разбиха просто. :lol: Този актьор само като му видя физиономиите и прихвам да се смея. Забавата е пълна. :D Дано продължат така, а да не се окаже като повечето други напоследък, добро начало и после в киреча. 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Когато започна да излиза сериала се бях отказала на 5-тата минута от първи епизод. Да,обаче вчера реших,че искам да опитам отново,главно заради различни видеа във инстаграм. И какво става...пукнах се от смях. Бях си помислила,че ще е поредния “забавен” сериал, а то се оказа,че е най-добрия  такъв корейски,който съм гледала. Бог да ми е на помощ да не умра от смях докато го гледам. Който не се е запознал с него,да напада. Аз му давам 200/100 точки! :P:excl:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има тъп хумор, който трябва да ме отвращава, но не знам защо , в този сериал , 

да ме разсмиват засега  им се получава. Отдавам го на естествената искреност :Dна актоьрите.:up:

А бебето, такава неземна сладост... Искам да го гушкам и :kissx:непрестанно...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бебка е голям сладкиш, особено като почне да се усмихва! :inlove: Иначе понамалиха темпото на хубавия хумор след първите два епизода, но пък шантавите истории, в които попадат, компенсират.

Spoiler

Юн А беше прекрасна в булчинската рокля, много нежна рокля и й стоеше отлично! В крайна сметка те останаха ли бракувани с Донг Гу?

А Джун Ки е :lol:, оф, няма такъв карък! По физиономии ми прилича на Джим Кери и неговия Айс Вентура. :896767:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

jira, намалили, намалили, колко да са го намалили :D Много се смях, когато опитваха да развеселят Со Джин. Съсипаха я миличката :D Но пък стриптизът си заслужаваше :28558:

Ама и мацката с бебето си заспа на мястото - създадена е за тази къща :D

Джун Ки е... неописуем просто :D За 2-3 минути екранно време ще се утрепе някъде или ще си съсипе здравето :D

 

Между друото, мислех си същото като Лукрециана. Хуморът е от онзи тъпия, за който в американски сериал трябва да те гъдаличкат, за да ти е смешно. Но тук е така забавно представен, а и ситуациите, в които попадат, са просто...

Изобщо, много сладък сериал, с който да разпуснеш :) Не може да видиш тези физиономии и да не се разсмееш :D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

kiddo, за мен лично първите две серии бяха нон-стоп смях, след което започнаха да са ми супер забавни само в определени сцени. Реално няма как и да е нон-стоп комичното,  но на моменти тъпият хумор сякаш ми идва в повече. Точно стрийптизът диван чапраз пред полицията не ми беше на място, не че не ми хареса де. :lol:За Ю  На важи приказката "търкулнало се гърнето, намерило си похлупак" - 

Spoiler

доста е спъната милата, смях се на рапирането й и как ги побъркваше с мъфините. :896767:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано, когато видя определението "корейски комедиен сериал" започвам да се кръстя, да паля свещи, да кадя тамян и да лепя талисмани по стените. Защото такова животно нЕма! Говоря за сериал, който залага основно на комедията, а не някаква традиционна мелодрама с тук -там по някоя смешка. Тук, за моя изненнада, сценаристът се е постарал да измисли достатъчно много и достатъчно разбираеми за некорейците смешки (който се е опитвал да гледа някое корейско"комедийно" телевизонно предаване и да разбере защо и на какво се смеят, разбира какво искам да кажа). Няма да обсъждам качествата им, зашото и така си е огромно постижение. Просто си имаме герои, които прее...цакват (било поради някадърност, липса на късмет или отсъствие на главен мозък) всички мислими положения. Те всъщност прецакват дори и немислимите положения, но това става без да досаждат и отегчават. Добър избор на актьори и отлични включвания на гостуващите звезди. Да живее JTBC!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Off Topic

Ох, това чудо, дано да бъде преведено, че и аз искам да се посмея. Има два вида сериали и филми, които никога не гледам без превод /не че не мога, мога, но не смея, защото се провалям с гръм и трясък/. Едното е майсторски направени истински комедии с много смешки и истинки забавни моменти, а второто е чисти класически криминалета с много главоблъсканици, и интересни загадки с хиляди подсказки и логични намеци и разумни анализи. Не ги гледам непреведени, защото често изтървавам нещо или просто не успявам да си преведа гладко нужната терминология на жанрът или контекстът, словоредът и т.н. е разместен и не схващам веднага, при което удоволствието от гледането ми се разваля, а и ако не схвана смешката мигновено, не върви да се засмея след минута, когато загрея за какво иде реч, пък сцената се е сменила. Голям буквалист съм, и точно затова си зная слабостите. Всички други жанрове си ги гледам непреведени без никакъв проблем. Но като видях, че дори Дидо е похвалил комедията, като добра комедия, направо ми се дощя и аз да я почна. Дано някой добър човек вземе да я преведе, за такива като мен, които ги е страх да си превеждат комедии.

:) Слагам го офтопик, понеже не е съвсем по темата.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Седма беше идеална. Осма имаше няко неща не ми харесаха.

Не, че не се смях. Особено със залозите... Ясно беше накъде ще потеглят нещата

Актьорската игра е на ниво, с излючение на играта на Канг Донг Гу, иска от физиономия да го докара.

А може и от ролята да е. Но някак....н е ми е убедителен. 

Който иска да се посмее неангажиращо и от сърце, моля, да заповяда в темата...:up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:blush:

Много ме е срам, но би ли могъл някой да ми обясни на какво се смяхте в 7-и и 8-и епизоди. Аз явно нещо не схващам.

Spoiler

 

Имаме трима идиота.

И1 се води нещо като управител на някакъв пансион и след месец трябва да плати огромна сума за наем. Но, според мен, този идиот по цял ден се разхожда наоколо, не работи нищо, но затова пък пусна старото си гадже да живее и да се храни в пансиона. А тя била модел - на кукувица ли? Непрекъснато си лепи краставици по лицето или го мие с мляко???? Мляко! Не ми споменавайте Клеопатра - тя се е къпала в кобилешко мляко с разтворени в него перли, но е била царицата на Египет.

И2 - този пък се прави на актьор. Когато е що-годе нормален, тоест нещо зацепи. Ако някой ми обясни с прости думи онова чудо с костите, ще съм му много благодарна. Блондинка съм!  :blush: Изобщо не схванах защо гризеше онези кости и то на живо в нета... Състезание за идиоти?

И3 - този пък ще спасява порно звезда, не иска да се снима в порно филм с негов сценарий (как го написа този сценарий, така и не разбрах), защото иска да се жени за нея, че му била първата любов от прогимназията...  Това е момче, което е над 20 години, гони трийсетака!

Покрай тримата идиота има две заклети идиотки, едната с дете! Като я гледам, започвам да се чудя, че децата не са цяла детска градина.

Посещава курс! Какъв? Нали нямаха пари за наема? Как непрекъснато, в това безпаричие, ядат печени пиленца, пийват си бира, пазаруват, гледат дете, И1 й купи палто (имам чувството, че в Корея кашмирените палта се без пари. Бият те, ако не вземеш!)

В цялата тази тарапана има един светъл лъч - бебешоната! :wub: Но с право не я пуснаха да играе в тези две серии, за да не се травмира!

 

 

 

Мислех, че съм претръпнала. Но не разбирам как корейски сценарист докарва наистина симпатични моменти до трагични изцепки! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ми бяха смешни 7-и и 8-и епизод, а 9-и почти счупи тъпомера. Сега прочетох, че са удължили сериала с още 4 епизода и другата седмица няма да има нови епизоди, а спешъли със сцени от снимачната площадка и коментари на актьорите. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам как не ви е смешно?  Mоже би, ако бяха други артисти и на мен да ми стоеше някак много тъпо и дебилско..

Но... тия терци, са образи неземни.Сестрата на режисьора, нашето готово на всичко момче Джун Ки, но да стане  доказал се артист.

и сценаристчето Бон Шик. Толкова много се смях на "секси" гласовете им. Много, ама много, и не ми омръзна. Колкото и пъти да наблегнаха на това

сценаристите  /режисьорите/ Вярвам, че и те са се спукали от смях. Ами,... като щяха да се качат в таксито.:blink:

На какво ли не е готов човек да се подложи за пари... Кого и какво ли не трябва да изтърпи,?.

Може да изглежда идотско, но си е баш така. Не сте ли попадали и вие в такива идиотски ситуации? Е, имаше и на места сякаш пришит хумор, излизащ извън рамките от  "хумора  на място".:rolleyes:

Но, като претеглим плюсовете и минусите, плюсовете засега  надделяват. Наистина е много смешно, заедно с болката...

Комично и трагично в едно. Леко черен хумор, като имам предвид, какво  търпило търпи и трябва да изтърпи .Джун Ки.

Вярвам финала тук ще е суперски и с фойерверки, и не лишен от заключителна порция зареждащ ни с хубави емоции  хумор.

Да не забравя и за малкото сладурче, с огромните ококорени очи и тази  сладка усмивка... Токлова на място показни бебешки емоции, не бях гледала.

Дори само заради бебока, си струва да си види. Препоръчвам, за релакс,, и за който си мисли, че е карък, тук просто... бъка от тях...

Така че, горе главата, има и по-зле... Животът е и болка, и усмивка, трябва да го приемем, такъв какъвто е ,и го изживеем с колкото може повече смях и радост, така че, гледайте с мен, за да се посмеем от сърце.:up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам идея защо ми е смешно, но наистина се смея с тези идиоти :) Такива каръци не бях виждала досега. А само като видя физиономията на Джун Ги, започвам да се смея :D Този е просто велик :)

Бебоната няма какво да я коментираме - малък разкош е тя. Такова сладко азиатско бебе не бях виждала :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези образи определено ще ме уморят. :rofl: Чудя се как издържат да снимат толкова много сцени, в които просто ти иде да се пръснеш от смях. Едно нещо е сигурно -

Spoiler

колкото и идиотски да са ситуациите, в които се забъркват, играта им е толкова искрена, че само като се сетя за Ду Шик със спирачния педал и ръчната или пък за Со Джин в онзи куфар, настроението ми се оправя.

 :896767: Да живее Ребека - няма друга като нея. :28558: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страшно се смях на двете преведени на български серии. Никога не ме е разсмивало  толкова нещо корейско. Но нещо се закучи превода. Не намирам серияла с руски субтитри за теглене. ( а аз не обичам да гледам онлайн). Моля ако някой е открил някъде, да пише.

PS.  ако преводачите имат намерение да продължат, нека драснат ред, за да си чакаме бг буквички. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е едно от най-свежите сериалчета, които съм гледала напоследък, но жалко, че няма превод на всички серии...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...