Jump to content

Recommended Posts

На мен ми се е запечатал един епизод от Паралела, в който на батко му се наложи да заработва като Ейт. Представяш ли си ТОВА каква мъка е :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, не, не, гадове! :cry:Сегя след тази 9-та непаралелна серия направо ме е страх да налазя последната, а после ме чака и паралелния сериал! Дявол го взел, тя съдбата се спука да го бие главния, но и той бая я би, ама може ли да излезеш на глава с азиатски сценарист! Отивам за шоколад, ракия и да си лея куршум, за да се подготвя за непаралелния финал. :ph34r::es:

Редактирано от Paribas
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наблегни на ракията :D

 

По принцип

Off Topic

и на мен не ми се нрави посланието "да, той израсна, промени се към добро, помъдря, преосмисли ценностната си система и баааам, на четвъртит се нахендри". Един вид "ако си останеш мръсник, ще изкяриш повече" :rolleyes:

 

Но затова имаме Паралел :beer:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, да не си кривя душата, целувката от 10-та серия е брутална! :lol2:
 

Off Topic

И, да, пратиха го право към залеза, т. е. към изгрева. Супер ме ядосаха, че оня идиот Хасебе го тръснаха като пето колело. Що не си я прибра нашто момче? Ама, нейсе, това добротата по техните стандарти малко клони към мъченичество.

 

Пък и имаме Паралела, официално вписвам паралелната серия като край!


Много добър сериал, вписвам го в любими! И благодаря за превода! :wub:

 

Редактирано от Paribas
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази дорама си е съкровище! Преди да я почна имах едно наум заради младите актьори, но те опровергаха всички съмнения! А главният, като го проверих после  - момчето е 94-ти набор! Чуден! Дано има все повече участия.
 

Вярно е, че когато се гледа накуп, и с такъв хубав превод, насладата е пълна! :wub: 
 

А и с тези алтернативни серийки се е получило доста оригинално.

Редактирано от Paribas
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да. Главният е млад, но има зад гърба си всякакви участия, включително силни филмови изяви (като започнем от дебюта в Контролна кула, та чак до незявисимото заглавие Театър (препоръчвам ги), а в момента чакаме научнофантастичната адаптация по Врата към лятото). От дорамите силно препоръчвам бойното му кръщение (разбира се, всички мислят, че това е Clone baby, но реалният тв дебют на Кенто е в Atami no sousakan).

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Батко вече на заден план. Появи се малкият му брат, който като гледам, ще дръпне бързо напред - в киното и тв.

Иначе с Маккеню винаги ще препоръчвам Yume wo ataeru. Това му беше дебют, с малка роля, но мноого осезаема. Само 4 серии. Няма да съжаляваш.

Тази година има няколко нови филма с него,които предстоят, включително последните части на Рурони Кеншин. Ако обичаш високи скорости, гледай го в Over drive.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мернах го брат му, но не се преориентирам така лесно аз. Видяхте ли оня епизод на Паралела, дето лепна една целувка на "сестра" си? :inlove: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора, сетих се за тази култова дорама и изчетох повторно всимки коментари. Добре сме се забавлявали. Малко заглавия имат по 6 страници коментари.

Но по-интересно е, че направих паралел със старата визия на Кенто като хост и сегашното му превъплъщение като оцеляващ изгнаник в Alice in Borderland. Любопитното е, че и на двете места имаме парарелна вселена, в която се развива действието, но аз определено предпочитам Тодомето пред безумието с Арису.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...