lazeto Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Return (리턴) Страна: Южна Корея Период на излъчване: 17 януари 2018 – 8 март 2018 Време на излъчване: Сряда - Четвъртък 22:00 Жанр: Право, Мистерия, Трилър Канал: SBS Епизоди: 34 (по 35 мин. на епизод) Режисьор: Joo Dong Min Субтитри: Английски Участват: Go Hyun Jung като Choi Jae Hye (епизоди 1-14) Park Jin Hee като Dok Go Young (епизоди 15-34) Lee Jin Wook като Dok Go Young Shin Sung Rok като Oh Tae Suk Jung Eun Chae като Geum Na Ra Park Ki Woong като Kang In Ho – Lee Jae Baek като In Ho (young) Bong Tae Kyu като Kim Hak Bum Oh Dae Hwan като Kim Jeong Soo Kim Hee Jung като Kang Young Eun Jang Som Yi като Kyung Ran Yoon Jong Hoon като Seo Joon Hee Резюме: Мистериозна трилър драма, която се фокусира върху убийство, в което привилегировани деца на богати родители стават заподозрени в убийство. Че Дже Хье (Go Hyun Jung) е хладнокръвен адвокат, а Док Го Йонг (Lee Jin Wook) е детектив с горещ нрав. Съдбата ги събира заедно, когато поемат случай на убийство, за което заподозрени са деца от елитен клас… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри OST 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 Поредната банална скучна тъпотия, маскирана като "мистериозна трилър драма". Нито е мистериозна, нито е трилър, а още по-малко е драма. Всичко става ясно още в самото начало, следват 16 серии разтягане на локуми и запълване на време. Гледането ще е загуба на време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiddo Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 Дидо, кое точно е ясно от самото начало? Щото на мен хич не ми е ясно. Совите не са това, което са. Или поне невинаги са такива, каквито изглеждат. Но ти си врял и кипял и от половин серия ти е ясно, така ли? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 Преди 12 часа, Kiddo написа: Дидо, кое точно е ясно от самото начало? Щото на мен хич не ми е ясно. Совите не са това, което са. Или поне невинаги са такива, каквито изглеждат. Но ти си врял и кипял и от половин серия ти е ясно, така ли? Така е. Даже мога да ти кажа и бъдещите "внезапни обрати" в сюжета. Но не искам. Гледай си го, щом ти харесва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pencheva_sz Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 преди 4 минути, dido100 написа: Така е. Даже мога да ти кажа и бъдещите "внезапни обрати" в сюжета. Но не искам. Гледай си го, щом ти харесва. Напиши ги в спойлер, да видим дали ще познаеш ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiddo Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 Ок де, кажи ми кой е убиецът и защо я е убил. Ама не да изредиш 5 човека и да кажеш, че е един от тях. Искам да знам кой точно е убиецът според теб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yonkaval Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 Spoiler Убиецът е героят на Шин Сонг Нок 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pencheva_sz Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 Преди 10 часа, yonkaval написа: Скрий съдържанието Убиецът е героят на Шин Сонг Нок Off Topic Без шега - той е по-гаден и от очилатия психар. И доктора хвърли в дерето, а знаеше , че е още жив ! Интересни 8(4) епизоди и очаквам следващите с нетърпение. Добра режисура и актьорски състав. Определено SBS не биха рискували с лош сценарий на новак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiddo Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 Преди 21 часа, yonkaval написа: Скрий съдържанието Убиецът е героят на Шин Сонг Нок Някак не ми се вярва да е той. Не за друго, ама така много елементарно. Той наистина е абсолютна гадина, но за жената не съм сигурна, че е той. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiddo Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Off Topic Някои неща не ми се връзват. 1. Реакцията му, когато я видя в багажника. За нея има 2 обяснения - или не е той убиецът, или е той, обаче някой друг е преместил трупа. Което значи, че има и друг намесен човек. А и не мисля, че е толкова тъп и самоуверен, та да остави трупа в апартамента и друг да го намери. 2. Ако е той, защо трябваше да вика и другите? Така наистина си създава съучастници. Което малко куца от логика. Спокойно можеше сам да си я зарови някъде и да не се разбира от никой. 3. Причината да я убие - да, изнудвала е него и семейството му, но е било преди години. Защо чак сега решава да я убие? 4. Кой изкара куфара от гроба? Те я закопаха, а после куфарът се оказа на пътя. Просто тези неща някак не пасват на най-явния убиец. По-скоро отива някой да им отмъщава за нещо /например онзи случай отпреди 9 години/. Очилатият пребива и изнасилва, онези двамата прикриват, а тя им дава алиби. След време нея я убиват, трупът се оказва в колата на очилатия, те го заравят, но след ден куфарът се оказва на пътя. Наистина ми бие на отмъщение. Тези гадинчета е ясно, че и преди са извършвали и прикривали престъпления, но разговорите им сочат, че не са извършвали убийства. Да, този извърши едно, но дали е като защитен механизъм, или просто от социопатия... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yonkaval Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Всъщност въпросите са доста повече и някои от тях отговарят на твоите. Spoiler 1. Не е устабовено със сигурност, че е убита в пентхауса. По-скоро не е там. Арестуваният е излязал през главния вход, а тя от друго място. Убита е на друго място. 2. Детективът греши, зъбът й се счупи докато тримата я качваха горе и Лошко нарочно я пусна, за да падне Очилатко с нея. Защо изобщо я качиха горе? Идеята беше на Лошко. А после решиха да я заровят в някакво имение на семейството му и я смъкнаха с куфара. Че и багерче беше осигурил. 3. Много важен въпрос: защо не се обади той на арестувания също да дойде, когато намери трупа в колата? Смята да го натопи? А другите му трябват, за да му помогнат в това? 4. Аз изобщо все още не изключвам убиецът да е арестуваният. Много е странен. И онези два празни листи в албума, без снимки. По лицата на другите снимки се личи, че липсват тези от последните класове. 5. Задължително има някой, който се бърка и отмъщава. Дори не изключвам и адвокатката. Каква е ролята на младия полицай? Човекът, който се мерна, когато захвърли клоунската маска, прилича на него. А жената на арестувания не мога да я понасям, много ми е неприятна. Защо тя да не организира всичко това? Само знаем, че внезапно се е оженила за този. А ако е свързана със стария случай? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiddo Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Off Topic Йон, ще ме извиниш, ама точно едната точка най-сериозно хвърля съмнение върху виновността на Сонг Рок. А именно мястото, на което я погребаха. Умните убийци, а този го показват умен, не биха заровили някой на свой терен. Да, сега мястото е изоставено, но не се знае дали няма да се разработи пак този имот. И тогава да я открият. По-скоро би измислил да я заровят някъде в гората. Или на чужд имот. Така никой няма да ги свърже. А бегерът си беше лесен - все пак това е затворен строеж. 100% имат всякаква апаратура. Аз клоня към отмъщение за онзи случай отпреди 9 години - същите четирима участници, но този път в ролята на "жертви". 100% има някой, който не ги оставя да се измъкнат. Ще ме извиниш, но който и да е той, трябва да ги следи много изкъсно - да види /или извърши/ убийството, да премести трупа, да извади трупа от гроба и т.н. То това не е лесна работа, особено в тези затворени комплекси - като онзи, в който е пентхауза. Другото, за което си мисля, е отмъщение на някой от училището им. Там вече не знам кой какво е бил и предполагам, че ще покажат. А и някак прекалено много сочат към това говедо. Само дано не стане като в Тайната гора - и там така през цялото време сочеха към един и накрая се оказа наистина той. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pencheva_sz Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Повечето от въпросите по-горе си задавам, други не съм забелязала. Благодаря, Kiddo и yonkaval! Off Topic Лошкото не искаше ДНК експертиза. Но причините, които сподели с очилатия перко, звучаха логично. И защо са му толкова сложни планове - да закова и откопава, да подменя тялото в колата? Прекалено акцентира сценарият върху него. За На Ра - арестуваният беше махнал снимките, на които е била убитата. Тази, която тя намери е била пропусната или е смятал, че няма да се разпознае. Тя е положителен герой засега и се надявам така да си остане. Оказа се, че докторът е жив и на системи в болницата. В полицията говореха за изчезнало тяло от моргата - предполагам, че с него са подменили доктора в изгорялата кола. Този, който го е направил, е свързан с помощник-полицая или го изнудва - последният не бързаше да влезе в болничната стая. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Прочетох мненията, пропускайки повечето спойлери и се убедих, че това е моят сериал. Криминален трилър с неизвестен убиец и много въпросителни, перфектно. Главната не я понасям, но ще гледам да я преглътна някак. Дано се сдобие с бг превод или поне руснаците да го пуснат за сваляне, че онлайн гледане не ми е опция. Както винаги добре се позабавлявах с дидо100 . Минал през темата, ръсейки обичайните глупости и хейт, но предизвикан от няколко човека да каже кой е убиеца си плюл на петите и дим да го няма. Типичен отговор на обзето от безсилие дете в детската градина - „знам, ама няма да ти кажа" :))))))) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiddo Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 desini, то главната май досега много не е участвала Но и на мен ми идва някаква такава заспала, не знам защо. А и такава престижна адвокатка, а не знае какво е грим... Не говоря да се гримира като някоя кифла, но все пак може да се поукраси малко. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yonkaval Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 А аз определено не понасям жената на арестувания - и като роля, и като актриса. Минали са само 4 обикновени (8 кратки - откъде измислиха тази глупост) епизода, а ние искаме вече да знаем всичко! No way! Кой знае какво ще ни срутят на главите скоро... Първите два епизода хич не ми харесаха и - аха да се откажа. Но после ми стана интересно какво ще измислят. А кастът е много добър. Изпълнителят на Очилаткото за последно е играл в Personal Taste. А има няколко добри филма. Явно нещо го е подмамило в сценария на този сериал. А за Лошко няма дори да споменавам - един от актьорите, които харесвам, и то в ролите им на злодеи. И в мюзикала Монте Кристо! Там беше перфектен! Определено не издържам, любимото ми негово изпълнение от Монте Кристо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossi Yankova Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Само да попитам, защото не съм гледала сериала все още - в англоезичните сайтове се коментира, че леко е копиран белгийския филм The loft, има ли нещо такова? Там краят е доста по-неочакван от гореизказаните предположения 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aretka Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Off Topic питаш ли ме как убеждавам у дома гледането на някой сериал..., не стига, че прилагам аргументи за сценарий, актьори и прочие, ами трябва да обяснявам, че ще гледаме 16 или 20сериен, а не 32 или 40 безкраен сериал..., аз съм гледала и с повече серии и то едночасови, но у дома не става , трябва да е пътуване във времето с криминална нишка, да участват САМО най-най... и пак не е сигурно... Преди 1 час, yonkaval написа: А аз определено не понасям жената на арестувания - и като роля, и като актриса. Минали са само 4 обикновени (8 кратки - откъде измислиха тази глупост) епизода, а ние искаме вече да знаем всичко! No way! Кой знае какво ще ни срутят на главите скоро... Първите два епизода хич не ми харесаха и - аха да се откажа. Но после ми стана интересно какво ще измислят. А кастът е много добър. Изпълнителят на Очилаткото за последно е играл в Personal Taste. А има няколко добри филма. Явно нещо го е подмамило в сценария на този сериал. А за Лошко няма дори да споменавам - един от актьорите, които харесвам, и то в ролите им на злодеи. И в мюзикала Монте Кристо! Там беше перфектен! Определено не издържам, любимото ми негово изпълнение от Монте Кристо 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yonkaval Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 36 minutes ago, Rossi Yankova said: Само да попитам, защото не съм гледала сериала все още - в англоезичните сайтове се коментира, че леко е копиран белгийския филм The loft, има ли нещо такова? Там краят е доста по-неочакван от гореизказаните предположения Чак сега се сещам защо сюжетът ми е толкова познат! Разбира се! Белгийският се казва Loft и е страхотен! Има и холандски римейк, но белгийският е по-добър. Извадих дисковете да го открия и изгледам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 2 hours ago, Kiddo said: desini, то главната май досега много не е участвала Но и на мен ми идва някаква такава заспала, не знам защо. А и такава престижна адвокатка, а не знае какво е грим... Не говоря да се гримира като някоя кифла, но все пак може да се поукраси малко. Главната съм я гледала само в "Dae Mul" и "Queen Seon Duk", ама като се има предвид колко серии е втория все едно съм изгледала поне 5 сериала с нея. Антипатична ми е и това е. Rossi Yankova, не знаех, че има белгийски оригинал на "The Loft", a гледам много скандинавско кино. Гледала съм американския филм от 2014г. и ми беше харесал, много добър трилър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts