lazeto Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Mother (마더) Страна: Южна Корея Период на излъчване: 24 януари 2018 – 15 март 2018 Време на излъчване: Сряда - Четвъртък 21:10 Жанр: Семейна драма Канал: tvN Епизоди: 16 Режисьор: Kim Cheol Kyu Субтитри: Английски Участват: Lee Bo Young като Soo Jin Heo Yool като Hye Na Lee Hye Young като Young Sin Ko Sung Hee като Ja Young Lee Jae Yoon като Jin Hong Ko Bo Gyeol като Hyun Jin Kim Young Jae като Eun Cheol Son Seok Koo като Seol Ak Jeon Mi Do като Ra Ra Резюме: Римейк на японската драма "Mother (2010)". Сериалът разказва историята на началната учителка Су Джин (Lee Bo Young), която все повече започва да се притеснява за своята ученичка Хье На (Heo Yool), виждайки все нови и нови синини по нея. Тя разбира, че Хье На е жестоко малтретирана от майка си Джа Йонг (Ko Sung Hee). Това събужда майчинския инстинкт на Су Джин и тя решава да спаси Хье На, като я вземе на пътешествие с нея.... Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с български и английски субтитри Онлайн с английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с руски субтитри OST Добре, надявам се, че като са tvN, няма да разсипят хубавата японска драма и ще направят един добър римейк... 1 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pencheva_sz Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Записвам се! Бо Йонг е моя любимка. Благодаря за темата! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 И турците са направили римейк на този сериал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mari227 Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Никой ли не е гледал този сериал, че няма коментари? Аз току що го приключих и искам да кажа, че ми хареса. Доста е тежичък, но пък ми се гледаше нещо такова в момента. Заслужава си дори само заради играта на малката Heo Yool. Невероятно хлапе. Била е избрана на кастинг между 400 деца.Направо ми скри шапката.Много талантливо дете и заслужено е спечелила наградата Best New Actress на (54th) BaekSang Arts Awards. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Добър сериал , хареса ми. Отлична игра на всичките майки. Малката също много добре играеше. Актрисата(Истинската майка на Хена) много добре показа незаинтересоваността си към детето, обичта си само към гаджето, не разбирането/учудването защо другите все и говорят за Хена. Сюжета много ми хареса. Наистина е тежичък. Отношенията майка и дъщеря бяха показани на много различни нива. Off Topic Со Джин се отпусна някак си след като я заловиха. Явно силите я предадоха, все пак успя да се защити на процеса. Нещата след процеса станаха малко странни, тя сякаш беше решила да остави Хена сама да си живее живота. Което беше учудващо. Вярно че присъдата и забраняваше да се среща с Хена докато тече условната и присъда. Но нищо не пречеше другите(бабата убиец, лелите и братовчедите и) да посещават Хена в детския дом. Бабата убиец не звучи много добре. Но аз очаквах тя да се стреми да я осинови след като и изтече присъдата или да задейства процедурата преди да и свърши условната присъда. За малко да я отърве и другото семейство да я осинови. Добре ,че Хена сама се погрижи за себе си въпреки ,че и беше доста тежко и съмненията я изяждаха. Все пак финала беше хубав, не стана ясно какво стана с доктора и с Исландия. Препоръчвам за гледане. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hegemonia Posted January 7 Share Posted January 7 Хмм, учудващо малко мнения има тук. Това е един от най-любимите ми сериали. Въпреки, че е тежичък, си заслужава гледането на сто процента. Не съм гледала японският оригинал, за да мога да правя сравнения, но и като ги знам японците, че са майстори на драмата, си ме е страх да му хвърля око. Иначе, много добра актьорска игра и хубав финал. На Lee Bo Young страшно и отива да играе майка, бих искала да я гледам отново в такава роля. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts