Jump to content

Качване в Замунда


aeria

Recommended Posts

Здравейте, това е първата ми тема в сайта и се надявам да съм на правилното място. Може да се каже, че съм нова, понеже отскоро започнах да влизам в сайта и да чета теми. Занимавам се с превод на аниме, по-рядко драми като самостоятелен преводач. Понеже имам желание да продължавам да превеждам и да се развивам в това, ми хрумна, че мога да качвам проектите си в Замунда и вибокс, досега съм качвала само във вибокс но търся някой който може и знае да качва в Замунда. Много ще съм благодарна ако намеря такъв потребител. Благодаря за отделеното време.

Link to comment
Share on other sites

Пиша тук, макар че се касае за друг торент. Zamunda e хакната днес и паролите са изтекли. Сменяйте, ако ползвате същите на други места.

 

:ph34r:

  • Thanks 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

48 minutes ago, Rossi Yankova said:

Zamunda e хакната днес и паролите са изтекли. Сменяйте, ако ползвате същите на други места.

 

Кочина беше. Такова си и остана. Ако не се оправят бързо, хората няма да ги чакат. "Другата" Замунда си функционира. ;) Не че и тя не е същият бардак (то кое ли при нас не е?!), но поне голяма част от нещата вече са качени, така че миграцията едва ли ще е проблем за потребителите.

Edited by Erutan
Link to comment
Share on other sites

Възстановяването на сайта не е напълно, а до ниво преди половин година. Опитват се да възстановят старите торенти, но за момента не се получава автоматично и явно няма да стане.

Започнала съм прекачване на липсите и моля всеки, който пази файловете да помогне със сийда, тъй като аз видеата вече не ги пазя, възстановявам само описанията. Дано се намерят хора, които все още пазят видеата, за да има смисъл това "упражнение". Моля съдействайте с това, което пазите тук :click:
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...