Jump to content

Recommended Posts

Rak_Rai.jpg

Rak Rai / Evil Love

Ruk Rai/ รักร้าย/

 

Държава: Тайланд

Период на излъчване: 1 ноември 2017 - 22 декември 2017

Жанр: Драма, Романс

Епизоди: 38

Канал: Channel 3

 

Участват:

Mai Warit Sirisantana като Win
Natalie Panalee Varunwongse като  Lek
Kat Nicharat Morson като Lalit
Klun Chanon Ukkhachata като Nakkad
Nittayaros Phumiphathit като Num
Apissada Kreurkongka като Sao

 

Резюме: Lek е влюбена в приятеля си от детство Win, но той е гадже на сестра и. След като прекарва няколко години в чужбина да учи,  Lek се прибира в Тайланд и първо отива да види Win, който въпреки обещанията си не е отговарял на нейните писма.Шокът е голям, когато разбира  че родителите  на Win са починали, а той самият се води загинал в катастрофа, въпреки че тялото му така и не е открито. Lek отказва да приеме, че Win е мъртъв и тръгва да го търси, но какво ще стане като открие своя приятел, а той отрича да я познава.

 

 

Онлайн с англисйки субтитри: Тук и Тук

 

Онлайн с руски субтитри: Тук

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо се учудих, защо този лакорн е с толкова много серии.:D А то било, защото е ненормално малко времетраенето на епизодите, като за тайландско.;)

Както и да е... Изглежда ми обещаващ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно и аз това гледах. Явно изчакват да станат повечко епизодите, ако са решили да го превеждат.

Описанието при тях дори е по-различно.

Off Topic

 

Win е овдовял, банкрутирал и изгубил всичко, заради семейството на Lek. Тя от своя страна е тайно влюбена в него  и ще направи всичко, за да облекчи страданията му и изкупи греховете, които са му причинили семейството й. Но дали той ще може да прости?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

NETI88, мен и за по 45 мин. ме стряскат тия 38 епизода :D Иначе вървя плътно с преведените серии (12) и е интересен засега, та затова му спретнах и тема. като за начало още се ориентират кой на кой да отмъщава и чакам след някоя и друга серия да почнат "slap and kiss" моментите. 

Момичето с превода пуска някъде  по 2 епизода на седмица, но се надявам да не се забавя понеже се е заела и с превод на новия лакорн на Кен (Ra Rerng Fai - тука е хард отмъщение :D )

 

преди 22 минути, NETI88 написа:
  Скрий съдържанието

 

Win е овдовял, банкрутирал и изгубил всичко, заради семейството на Lek. Тя от своя страна е тайно влюбена в него  и ще направи всичко, за да облекчи страданията му и изкупи греховете, които са му причинили семейството й. Но дали той ще може да прости?

 

Да - това също може да се добави към описанието :)

Off Topic

Семейството му е банкрутирало, убито, но него го спасява една жена, която в замяна го моли да се ожени за нея, за да поеме грижите за детето и бизнеса и понеже е болна и умира.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Времетраенето на лакорните, винаги си е било стряскащо. :D Но сериалчето ще е епично! Дано да го започнат и рускините.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам го в момента този лакорн, на 24 еп. съм, в началото мислех, че са само 20 еп., но като стигнах до двайстия се оказа, че съм сгрешила. Не знаех, че има тема при нас, понеже попаднах на него случайно при рускините, може би съм я виждала, но съм забравила. Както и да е, сериите вървят наистина леко, кратки са, няма много материал за превъртане. В първите 18 ( някъде) епизода, просто се чудех кой на кого от двамата има повече да отмъщава, тъй като имаха повече от основателни причини за това. После вече, след като той се умори да и отмъщава и реши, че повече я обича, отколкото мрази и нещата се промениха малко по малко,  на преден пан изпъкна добрата химия между двамата.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах го и съм до 6 серия обаче още от сега мога да кажа кое ме дразни. А именно поведението на главната!

Off Topic

Хубаво, момичето иска да научи истината, иска да е наясно с обстоятелствата и затова се напъва и вре, бута се където не трябва, дотук - разбирам я, иска да е начисто със съвестта си,.... Но... да се бута при мъж, който видимо я е изхвърлил от живота си, от съзнанието си, който никога не е бил нейно гадже, а е бил гадже на голямата й сестра, който има ново семейство, който показва видима омраза към семейството на главната, защото семейството й е очевидно виновно за нещо, който иска да я игнорира, ами такава Патка не мога да я разбера.... Защо изобщо му се бута? Той е решил много хубаво да се прави, че не я познава, да зачеркне всичките си спомени  и да живее кротко с новото си семейство, а тя недоволна от това му се бута ли бута...  За мен не е правилно това. Колкото и да го обича, в крайна сметка той не я иска, не я е искал преди, не я иска и сега. Неговото поведение мога да го обясня и оправдая, даже постъпва благородно, че не е решил всички от това семейство да разстреля, а просто пасивно иска да забрави лошото. Доста благородно ги игнорира, аз на негово място досега да съм утрепала бащата. Но главната героиня ме ядосва с глупостта си. Истината може да я разбере като разследва, не е нужно да се залепва до този мъж и да търси близост. Лично за мен, подобно поведение е отблъскващо. Разбирам обаче, че ако не бяха направили този странен сценарий, нямаше и сериал да има, та явно целият сериал ще е построен върху разни нелогични постъпки.

Другото, което ме дразни, е че голямата сестра умря след като и плиснаха киселина в лицето. Аз очаквах да има белези, но чак пък да умре? Не беше ли малко прекалено? Не можаха ли лекарите да я спасят? Странно ми се стори това. Освен това мислех, че голямата сестра ще има повече екранно време, предвид общото си минало с главния герой. А те толкова малко я показаха и толкова малко участие в драмата и посветиха, че направо можеше да липсва, пак щеше да е същото.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Логиката на действието и тайландски сериал  са като оксиморона в литературата - да съчетаеш несъчетаеми противоположни понятия! :rofl: Ти пак много си издържала от този сериал, аз го дропих още на 2 епизод.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще си го доизгледам, че ми е на on hold заради другия, но съм съгласна с @aria. Страшно отблъскващо е да си вреш чувствата в лицето на някой, особено па като грам индикации няма за взаимност. То и да има, тия признания в прав текст трябва да отлежат във времето. Не знам, може аз да съм по-студена, обаче предпочитам да ги усещам нещата, отколкото да ми ги казват или натрапват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, верно, aria и seal_reinforce... Толкова години/сериали го разисквам със себе си този въпрос. Всъщност, любовта е виновна – като дойде, изглупяваш, полудяваш и си пълен будала, защото тя просто ти прекъсва връзката с главния мозък.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-кафеджийската тема. Що кафе изпих покрай тая плантация...

Малко мудно, ама късите епизоди са голям плюс. Ай да се почват вече, че чак моето безгранично търпение взе да се изчерпва :896767:

Главната ми е малко трътла, ама има хубава муцунка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...