bond Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Кико Мизухара мисля че беше вечната му любов. Ще трябва с нея да се пребориш. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 4 hours ago, bond said: Кико Мизухара мисля че беше вечната му любов. Ще трябва с нея да се пребориш. Пфууу, остави я Кико Лай****та, изпята песен е тя. Сега нали върти любов с Джени, ама там лесно ще се справя с нея. Тя квато е клечица, аз съм с 10-тина кила по-тежка, дет се вика в различни категории играем. Той да ми падне, пък бившите любими ще ги мисля, как ще ги отстрелвам. И ти, как може да си такова мрънкало. Поднасям ти на тепсия толкова готини хора, ти мрънкяш. Поркай си бирата, кой ти пречи? СД ще пия кофи, Джонката ми прилича на уиски ловър, като нещеш Раба, ето тя с дедо в Дисниленд забЕгна. Коя харна мома да ти пратим? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Мима, Мима! И не бързай да зачеркваш Кико, тя е вечна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 Като заговорихме за бира на Марс,защо не минем на водчица 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 Сипи една картофена 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 А-а, малката водка е въху два Марса. По-добре май по една картофена. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted August 22, 2021 Share Posted August 22, 2021 On 8/10/2021 at 8:25 PM, bond said: Мима, Мима! И не бързай да зачеркваш Кико, тя е вечна. Мима ли бре. Тцъ, bond не съм предполагала, че си падаш по властни каки. Ей ти тогава една Мимоза в страстно червено, даже и пейка съм ви осигурила, виж я тупа с ръчичка и те чака. Ама нали си знаеш, че с Раба са дупе и гащи, трябва и лисичка да търпиш пък и дЕдо покрай нея. И не на последно място, почвай да чупиш касичката и вади спестяванията, оти Мимето ми изглежда да льока Дон Периньон и Моет, бирата, водката и картофената не изглежда да са нейните питиета. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 На дечица пускат да реагират на музика на Queen. Едното момиченце се оказа голям фен на бандата. Но почти без изключение децата познаха Бохемска Рапсодия. Много е забавно и готино видеото. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 , това се вика ентусиазъм. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted September 16, 2021 Share Posted September 16, 2021 Малко усмивки от старите ленти. Азиатското кино може да е номер 1, но никой не може да надмине българските лафове, този филм го доказва. 1 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 Статия за корейски актриси които не могат добре да играят/или такива които могат само да си разширяват очите. Клик 1. Park Shin Hye 2. Han Ga In 3. Shin Se Kyung 4. Goo Hye Sun 5. IU 6. Seo Ye Ji Много смешни снимки. Може би има някаква истина в статията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 Най-богатите корейски актриси към 2021 година, общи доходи. Клик 1. Lee Young-ae – $52 million 2. Song Hye-kyo – $37 million 3. Go Hyun-jung – $34 million 4. IU – $31 million 5. Bae Suzy – $30 million 6. Jun Ji-hyun – $28 million 7. Choi Ji-woo – $27.5 million 8. Kim Tae-hee – $25 million 9. Han Ji-min – $21 million 10. Kim Yoo-jung – $16 million - Kim So Yeon - $ 10 million - Jung Ho Yeon - $ 4 million - Shin Min Ah, Han So Hee - $ 1 million Не знам до колко тия цифри са коректни. Съмнява ме Shin Min Ah да е натрупала само 1 милион до сега. Интересно е, че младата Kim Yoo-jung е в топ 10. Друг списък - колко изкарват на серия и от драмите общо. Клик Като цяло списъците се повтарят. Son Ye Jin липсва и в двата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 Младата Kim Yoo-jung играе от четири годишна и има списък с драми и филми по-дълъг от много ветерани. На пръв поглед виждам в списъка Аю и Сузи - тези двечките пък печелят и като певици, така че е нормално да са богатички. Но като цяло са доста далеч от американските си посестрими, макар че вероятно работят повече и с по-голямо усърдие. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Представа нямам за коя тема е това, което намирам тия дни. Южнокорейският химн е българска песен В края на статията има и два видеофайла с двете мелодии. Аз съм без музикален слух, така че няма да коментирам. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кева Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 В момента си умирам на мъка . Треска ме е затресла - ходи ми се в Ливърпул , ама много ми се ходи. Програмата е перфектна цели два мача мога да хвана, единият си е живо дерби, ако вместо 17 дена остана месец ще са две дербита, но да не бъдем алчни . Проблема е, че ако се пътува с 4-6 човека излиза спането много по-евтино на по хубави места, отколкото да тръгнеш сам . Аз обаче четирима луди, няма от къде да намеря. Ако бяха налични, калкулацията е следната : 17 дена - път, спане, джобни, храна излизат 2000-2500 лева. Много, много мъка . 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jira Posted February 26, 2022 Share Posted February 26, 2022 @Ko_Erin Тези знаеш ли ги? Особено първият и последният ме разбиха. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кева Posted February 26, 2022 Share Posted February 26, 2022 На 22.02.2022 г. at 18:57, Кева написа: Аз обаче четирима луди, няма от къде да намеря. Когато не можеш да разчиташ на чуждата лудост, ти остава да се уповаваш на своята собствена . А тя при мен е в изобилие. Наех си студио за 14 дена, даже има и място за още един човек , ако света тотално не се сбърка от 23.08. до 06.09. ще съм в Ливърпул . Off Topic https://www.agoda.com/bg-bg/studio-with-free-st-parking-near-city-centre_3/hotel/liverpool-gb.html?los=14&children=0&checkOut=2022-09-06&pid=Email&adults=2&cid=1772772&checkIn=2022-08-23&c=inquiry_booking&rooms=1 Все още не е ясна програмата, но едва ли ще съм такъв карък, че да няма поне един домакински мач. През останалото време има много какво да се прави и види, така че чакам с нетърпение да тръгна. Off Topic https://www.visitliverpool.com/things-to-do/arts-and-culture @jira, според мен повечето откъси / да не кажа всички/ са от Адио, Рио. Не съм на сто процента убедена, понеже този филм го гледах веднъж и то в крехка детска възраст 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted February 26, 2022 Share Posted February 26, 2022 Айде честито. Ако дотогава не са те пратили медсестра на фронта 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кева Posted February 26, 2022 Share Posted February 26, 2022 Тюленче, стара съм вече за това 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted February 26, 2022 Share Posted February 26, 2022 До 55 години е мобилизацията. И аз ще дойда, нема страшно. Ама ако може да ни пуснат в отпуск за Катар 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts