Jump to content

Офтопик форевър 2 (фордвевър)


diant

Recommended Posts

@felicyti, ко не се справи, ще го прекопира на оризова хартия на джама и готово :D

 

Оф, аз като видя надраскан вход или фасада и се изприщвам. Арт бих си направила стените у нас, ама това ще бъде по времето, когато стане възможно и взимането на котка :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

47 minutes ago, seal_reinforce said:

 

Иначе - как не знаеш? Аз по дискотеките само у мъжките ходя, щото нема навалица и не се гримират вътре :D

Откъде да знам, да не съм ходила с тебе на дискотека до тоалетната! Ама ако е в Тайланд не можеш да си сигурна в коя точно тоалетна влизаш и откъде ще изскочи Вероника да се гримира.

 

13 minutes ago, felicyti said:

@seal_reinforce  ем, аз си рисувам основно портрети на корейски актьори, ама ако трябва и сладки тюленчета бих нарисувала, щом е за билборд :D 

Но мисля, че и @bond ще се справи :D 

То ако е за билборд, някой май ще трябва да плати, ама дали ще е Тьоленка, дали ще е Бонд или Дедо?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

5 hours ago, felicyti said:

 

Но мисля, че и @bond ще се справи :D 

Няма да се справя. Не мога да рисувам. Така че помагайте. В софийски МОЛ ще го курдисам, за да не се харчи с пътни разноски екс годеницата ми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми явно не им достигат хора за конкретното събитие, което почти винаги включва косплей, затова набират по този начин и уточняват кое е заглавието и кои персонажи им трябват. Въпросното аниме обаче... с това "описание" поне за мен е непосилно да го разконспирирам:lol2:

 

Темата за косплея и как от изцяло манга и аниме персонажи постепенно включи персонажи от Марвел, Игра на тронове и тн и съответно е съвсем друга и доста обширна тема. Съжалявам, че не помогнах:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знам какво е косплей, аз за героите питах дали знаеш от какво са. :D Не че ще се кандидатирам, ама да знам какво се търси, след като са го лепнали върху мангата при нас. :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Открих го:panda-145: Въпросното заглавие е Blend S, минало ми е под радара и нищо чудно,  плаката е от тия дет ги подминавам,  резюмето пък потвърди, че това не е моя тип аниме:D Тия с бележката обаче са го закъсали, като гледам са главни персонажи дет ги търсят..., май по-добре да сменят заглавието, но пък май е от типа дето лесно ще го направят и с подръчни средства:lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурно сте попадали на това видео, но за мен беше ново и доста се чудих в коя тема да ко постна. Колкото и да се възхищавам на сръчността на майсторката, толкова ме и втриса от въпросното нещо, че  ако ми подарят такова,(за купуване не може да става и дума)няма да го приема колкото и обидно или невъзпитано да е.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отвратително е. Не мога да го изгледам докрай. Втресе ме още с първите кадри. По-лошо от препарирани животни, които също не мога да гледам дори на видео.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...