Jump to content

Офтопик форевър 2 (фордвевър)


diant

Recommended Posts

Заедно с темата, отговорниците по организацията да раздадат и по едно копие на „Любов по време на холера“, та секи да си научи репликите :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, Aretka написа:

Аз викам да напишат и по едно извинително писмо на феновете си!

 

Фенове? Кви фенове? Аз фенове немам, а мъж с фенки не ща :bee:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Специално съобщение до Партизански Отряд - Eastern Spirit! :ph34r: 

 

В 7.00 утре поемаме към гората за лов на Латинските БТС. Отряд в състав:

Моя милост - работя по плана коя гора да хванем. :lol2: Ако до утре не съм готова, ще тръгнем по-късно. :lol:

@Чингулинка - Главен Бригадир. Ако обича да се подготви с указания за екипировка и маскиране, както и с директиви за тайната явка. 

@cucyta - Главен Ятак. Ще носи водата на отряда и храна ако се намери някаква. Може да проучи откъде ще се снабдим с припаси по време на диверсията иначе ще го караме на диета, фаст с прекъсване или направо ще тримерим през цялата акция. 

 

Моля, ако има още желаещи за отряда да не чакат до последната секунда да се включат. @seal_reinforce теб те изключваме, преди да сме те включили заради спам и подривна дейност. :lol2:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти па ако мислиш, че съм се залетяла да вея крачоли из шубраците :na2:

 

Бъдещата булка само по спа комплексите и студиата за красота я търсете отся натам. Естествено, тайно по илюминатски :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичката хубава, ама за букета не казахте нищо. Няма грижи, кака ви Спиди има опит, ще ви уреди.  Оригами стайл, първо качество, с лека добавка на храсталак от двора. Чудни! Хем и хорца тропкам, и не само, че и малко пия. Само по гората трудно ще дойда, че пусто не ме пуска шефа, ама нещо рокля да се шие, воал да се веза - обаждайте се. Само купон на аванта да има. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Чингулинка, ние направо от гората на карнавала в Рио ли ще ходим?:lol2: 

 

@seal_reinforce, кой от всичките си избираш, да знам как да разпределя отряда? Да знаеш, че четвъртият от ляво надясно е зает. :lol2:

 

CNCO Drop New EP and Hot Music Video With Manuel Turizo | POPSUGAR ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, seal_reinforce написа:

...Ама с на Чингулината екипировката такъв уплах ще им докарате, че после требе да им леят куршум.

 

Зарежи оловото, по-лесно и достъпно да си лееш восък. Ефектът е същият . 

 

----------------

Яууу, докато стъкмисам стъкмистиката , купонЯ свършил. 

Обещал - изпълнил. Само не му се вързвайте много на написаното. Като за неспециалист - толкова.

 

Off Topic

 

 Съпоставка на наталните карти / рожденния хороскоп на съответните никнейми, т.е. раждането на виртуалните личности/ 

табличното представяне.

Това, което се набива на очи при първи оглед на двете натални карти е силното огнено присъствие в двете.  Слънцата на двете виртуални личности са в огнени знаци- Овен и Лъв, а планетата Марс и на двете места е  в силна позиция в Лъв.   

Определено мартенският хороскоп е със сериозно влияние на Овен / там са Слънцето , Меркурий и Венера/-  доста по-екстровертен, директен, оригинален и енергичен начин на изразяване на мисли и чувства.  Открито изразяване на мнения и безпроблемно участие в дискусии и дебати, като ключовата дума е жар.  

Луната в земния Телец и Юпитер в Риби балансират  струпването на планетите в Овена. Земята и водата омекотяват и потушават огъня, като придават философска настройка , ясна ценностна система и стремеж към стабилност.  Основното предпочитание е да е там, където се чувства удобно и си е създал среда. Разбирането за романтика е класическо, подсилено с ентусиазма и огнената природа на Овена.

Августовският Лъв има всичкият потенциал на Краля –Слънце, ако не са някои сериозни вътрешни задръжки / които само той си знае и ревностно крие от всички/ .  Естествено влиза в ролята на център на компанията;  увлича с позитивизъм и общителност  и създава  впечатление на шумен купонджия, яхнал гребена на настроението.

Меркурий в Дева и Марс в Лъв го правят много сериозен противник при дебати, който ползва цял арсенал от средства. И не трябва да се плашим от лъвския рев и тръскане на гривата, по –опасно е когато се намеси педантичната, трезвомислеща Дева, която преценява детайлите по казуса и най-малката грешка в тезата на „противника” може да стане негово фиаско.   Венера в Рак и Юпитер във Везни очертават другото лице, което се крие зад огнената лъвска маска. Това един изненадващо кротък и благоразположен към околните  почитател на хармонията, който би нямал нищо против, да се движи по пътя на най-малкото съпротивление. Романтиката е прекрасна, стига да е с валидна гаранция за стабилност и качество.

Съотнесено към кооперирането на форумните личности, картинката би изглеждала така:

Слънцето определя основните личностни характеристики, желанията на егото и съзидателния потенциал.  И двамата ни съфорумника са се утвърдили като присъствие и техните включвания са осезаеми, а често и очаквани. 

И докато Мартенския Овен  има предпочитани теми и определени раздели, където се чувства най-добре / Луна в Телец/ , то Августовския Лъв винаги може да изненада с нахлуване в някоя нова област или с внезапна намеса в започнат диспут. / Луна в Стрелец /

Ако двамата ни съфорумника обединят сили в някой спор, биха спечелили безапелационно , но ако са от двете страни на барикадата може да стане много страшно.

„Далеч от шумните тълпи”,  общото предпочитание е тишина и спокойствие ,та чак до склонност към философска вглъбеност  и  усамотение./Юпитер във Везни и Риби, Венера в Рак и Луна в Телец./

Втората „точка”, по която биха постигнали единомислие е  материалната стабилност, изразена в печеливши инвестиции и нарастващ капитал. Възможни са разногласия относно влагането на съответните капитали и направленията на приложението им. В такъв случай Дева в Меркурий трябва да приведе сериозни и логически издържани доводи в подкрепа на позицията си, защото Марс в Лъв, комбиниран с Меркурий в Овен  ще надделеят с енергия и ентусиазъм.

Като цяло  всичко ще е ок, ако се намери баланса между личната свобода  и ограничението на независимостта.  Тоест – всеки ще присъства в темите , които го интересуват, а там където се участват заедно добрият тон и единомислието са оптималното решение.  

 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен хороскоп. Впечатлен съм, но още нямам лайкове. Кога ще ги раздавате, че да мога да покажа положителното си отношение към организационния екип на сватбата.

Хубав ден на всички. Зетят на форума отива да печели парички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

10 hours ago, seal_reinforce said:

 

Фенове? Кви фенове? Аз фенове немам, а мъж с фенки не ща :bee:

 

а мъж с фенове? :P

 

**да си кажа само заради подписа на Бонд си събирам субтитрите на сериала за гледане накуп сам самичка(семейно гледане няма да се получи):D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надявам се, че си събираш моите субтитри. Че другите са неверни като съдържание и подвеждат зрителя. Бивало да съм малко по-скромен, но в случая не се налага.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

14 hours ago, seal_reinforce said:

Русото. Ама с на Чингулината екипировката такъв уплах ще им докарате, че после требе да им леят куршум.

Ти пък, от това ли да се притесняваме. Ятакът ни е спец по леенето на куршуми и освестяването с пресветена вода. :lol2: По-тревожното е, че ако ги намерим може и да не се завърнем, тоест, увисваш с шаферка, гримьорка, козметичка и фризьорка. :lol2: 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 6 часа, Aretka написа:

а мъж с фенове? :P

 

Пффф, аз само заради гледане на BL мога да се разведа, ти чак за фенове ми говориш, ахахахахаха.

 

@jira, а да увиснете с булка искаш ли?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...