Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Romantic Island (2008)

IMDB

Година: 2008

 

В ролите:

Lee Seon Gyun

Lee Soo Kyeong

Lee Min Ki

Eugene

Lee Moon Sik

Lee Il Hwa

 

Филмът разказва за шестима непознати от различни слоеве на обществото (е не съвсем, двама от тях са женени от доста време), които заминават за Филипините, следвайки съвсем различни цели. Обаче съдбата не си губи времето и на острова, на който въпросните хора се озовават, се заформят интересни двойки. Су Джин никога не е имала особен успех в работата и живота, но за сметка на това винаги посреща трудностите с усмивка. Дже Хьок е успешен бизнесмен, но вестта за смъртта на баща му го изправя отново пред миналото му. Га Йонг е известна певица, на която животът на популярна личност ѝ идва в повече напоследък. Джонг Уан пък е пълен неудачник, който не може да си намери свястна работа и работи като продавач в квартален магазин, а също така още вехне по бившата си приятелка. Случайната среща на въпросните герои ще промени живота им завинаги.

 

Трейлър:

Off Topic

 

 

Български субтитри - :essubs:

 

Свали с :subs: :click:

Онлайн с :subs: :click:

С английски субтитри :click:

С руски субтитри :click:

Руски субтитри :click:

 

Лично мнение:

Е, няма толкова сладък филм!! Смях се до припадък, но и ми идеше да се разплача на моменти. Страхотно прекарани 2 часа! :) Препоръчвам горещо, ако ви се гледа нещо весело, красиво и позитивно!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току що го изгледах и много ми хареса. Филма е чисто "женски". Поне така предполагам. Не вярвам някой мъж да се навие да гледа такива романтични сладости. Отново формулата за неочаквани обрати. Когато сте в лошо настроение си пуснете този филм.

Искам да спомена и много добрата игра на героя дето играеше в Coffee Prince. Още там ми направи голяма впечатление. Макар, че не е красавец играе много убедително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина сладък филм! Радвам се, че избрах точно него. Добре ми дойде след два поредни корейски филма с доста кръв..

Трите двойки много ми харесаха. Актьора, дето играеше таткото на Илджиме не бях го гледала отдавна. Отново успя да ме разсмее

 

с тези свои тъпи опити за самоубийство. Най-много ми допадна този със сешоара.

Другите две двойки бяха много добре подбрани -

Юджин и И Мин Ги и баткото от "Кафето" с тази сладурка И Су Кьонг.

Много романтика и красиви моменти. И музиката също подхождаше..

Краят си беше типично по корейски -

нещо като смес от очакваното + в добавка малко черен хумор, ако трябва да причисля там стрелбата по случай настъпването на Новата година.

Дечицата също сладки..;)

Но най-готин беше момента с влаченето на розовият куфар през половин Манила, най-вече заради грешката с този т.нар. BIG хотел..

Юджинито с тез ботушки беше направо картинка. И как й отива тази по-светла косичка.. Ама то на нея всичко й ходи. Чудна двойка с Мин Ги-то..

Той един такъв непохватен дългуч / особено в сравнение с нея, защото тя си е миньонче/. Дори малко грозноват на пръв поглед, но като се загледаш повече, няма как да не забележиш колко е естествен и чаровен.

А с червената шапка и с тез раздърпани гащи, потници и фланелки беше направо връх.:)

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леко и сладко филмче...става за убиване на времето,но според мен не се подчерта толкова романтиката /но като за корейски си е просто върха :lol: /

Любимата ми двойка бяха най-възрастните..тъй като най-много ме забавляваха с комичните си ситуации :lol: и от далече си личеше,че се обичаха.... :)

по-младите си бяха слаба ракия... /особено шефчето и Су Джин/

На когото му е скучно може да удари по едно око... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудесен избор за гледане на 31 декември :) Сладък и весел филм за добро настроение. Най-накрая видях коя е Юджиийн, готина мацка, браво!

Благодаря на Sabrina за препоръката да го гледам ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много леко и разтоварващо филмче, идеално за разпускане след някоя тежка драма.

Off Topic

Хареса ми щастливият финал за всички. Много оптимистичен завършек, който не очаквах, до последно си мислех, че ще има жертви на финала.

Определено ме зареди с добро настроение. :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятен филм. Любовни трепети,смях и малко сълзи,какво повече да иска човек smile.gif И трите двойки ми харесаха,всяка по своему си. Чичката от "Илджиме" отново страхотен.Доста се посмях с него. Най-младите всъщност са ми любимите. Много се забавлявах със случката с Хотел Биг smile.gif а и още много други.

Някой по-горе е казал,че филмът е предимно за жени,но аз не съм съгласен,филмът е за всички,които харесват романтичните филми,независимо от пола. smile.gif

Личната ми оценка е 5/5 . Препоръчвам го най-горещо smile.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересен ми беше, става за разпускане много яки образи, леле каква коса имаше онзи момък - безработния, а мацката му много ме изкефи - певицата :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно сладурско филмче.Направо съм очарована! Вярно пуснах някоя и друга сълзичка ,ама само от положителни емоции. Двойките бяха подбрани прекрасно ,пасваха си идеално и чудничко си изиграха ролите. Красота ,романтика ...и

Off Topic

що пък не Happy End....

доволна съм :yes::)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заради Юджиин реших да изгледам филмчето,тъй като има радостна новина ,малка принцеса в тяхното семейство.

 Най много съм се смяла с най-възрастната двойка,нямаше късмет човека 

да се самоубие, писано му беше да живее. :28558:

Най-романтични бяха певицата и безработния.Просто много хубав и слънчев филм.

Препоръчвам го! :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лек, забавен и разтоварващ филм. Много ми хареса. Без да има претенции за нещо по-така, си е направо супер. Действието се движи динамично, персонажите са колоритни, атмосферата е гореща, а наличието на безумни комични сцени приповдига много настроението в тези студени дни. 

Lee Sun Kyun си е направо магнит за зрителКи с този дълбок, плътен глас и май ще трябва да поразгледам повече от филмографията му. Чудно, че в Coffee Prince, не ми направи чак такова впечатление, но след My Mister и това филмче, ще си търся и други негови проекти. Останалата част от каста са познати лица, някои от които също са ми много на сърце, като Lee Min Ki, както и обожавам харизмата на актрисата Lee Il Hwa. Каста си е бомба!

Препоръчвам ако ви се гледа нещо неангажиращо и леко. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...