Jump to content

The Good, The Bad and the Weird (2008)


Recommended Posts

Много сладко, странно филмче. Страшно се забавлявах през цялото време :D

Момента със забитите ножове в дупетата ме разсмя много, но когато лошия се опита да отреже пръста на(забравих му името)с тоя тъп нож направо ме събори под масата :lol: :lol: :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 дена си разцъквам каналите на телевизора и на какво да попадна -този филм, но на финалната права, там където тримата главни се изправят един срещу друг. Взех, че се загледах и той свърши и си викам- това трябва да се гледа! Тъкмо сядам на компа да го тегля и хоп той пак почва и то отначало (много странен канал бях пуснала, само този филм въртяха в продължение на часове). Изгледах от началото до края и много ми хареса. Все го подминавах във форума, защото си казвах- тука има нещо сбъркано, уестърн и то корейски... не, не.. мислех, че няма да си струва. Голяма грешка от моя страна, оказа се доста добър, дори съм сигурна, че ще се хареса на мъжа ми, който е много скепрично настроен към азиатското кино.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е много добър филм наистина!

Но най ми хареса определено, когато накрая всички които искаха тая "проклета" карта се събраха на едно място и почна едно меле и изведнъж пристигна добрият/ловецът на глави/ и като почна да стреля по всички. Определено той ми стана любимец във филма, добре, че оцеля, всъщност и другите двама ми харесаха, не ми се искаше никой да загива в дуелът им, затова ме е яд за злият, ама какво да се прави, без жертви не може. Много ми стана смешно когато излезе, че богатството е петрол, ама никой не разбра и не се възползва.Надяваха се те на злато и диаманти

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледал съм го няколко пъти на компютъра, няколко пъти по телевизията и ще го гледам още няколко пъти за в бъдеще. Историята и актьорския състав са на ниво и въобще много силен корейски спагети уестърн.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да повярвам - тази вечер ще го дават по БНТ от 0:00ч!  :swoon:   Че не можаха ли в по прилично време да го пуснат ... Ама карай, пак е нещо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...