lazeto Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 Off Topic Bleach (2018) Страна: Япония Също така известен като: BLEACH По мангата на: Tite Kubo - "BLEACH" Премиера: Лятото на 2018 Времетраене: мин. Жанр: Екшън, Супер сили, Приключенски, Комедия, Manga Режисьор: Shinsuke Sato (GANTZ, GANTZ II: Perfect Answer) Субтитри: Английски Участват: Fukushi Sota (Фукуши Сота) като Ichigo Kurosaki (Куросаки Ичиго) Резюме: Куросаки Ичиго (Фукуши Сота) не е просто едно нормално 15-годишно момче. Tова, което го прави различен, е способността му да вижда призраци и духове.Един ден момиче шинигами (shinigami = жътвар на души), т.e. Бог на Смъртта се появява пред него, преследвайки зъл дух наречен холоу. По време на битката с него, за да я защити Ичиго излага себе си на голям риск... в объркването, което настава, силите на Рукия се прехвърлят в Ичиго и той става шинигами.След това събитие Рукия се прехвърля във временно човешко тяло и заедно с Ичиго започват да преследват падналите призраци, които поглъщат души (Холоу)… Линк към анимето Свали с Английски субтитри Свали с български субтитри Руски субтитри Къде без тема на любимото ми аниме гледано вече два пъти... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 Като видях темата първоначално реших, че ми се е привидяло Все още имам резерви относно филмирането на толкова популярни (и любими) анимета. Нямам предвид нито външния вид на героите(всеки път се хиля на рижи" и "руси" азиатци, но ги предпочитам пред вероятна/пази боже/ хамериканска версия-почти винаги успяват да унищожат оригинала), нито актьорското изпълнение или режисурата. Препъни камъкът са специалните ефекти и на моменти дори костюмите. Всеки път когато се захванат с фентъзи или сай фай заглавие ми иде да крещя. Подобни филми биха конкурирали спокойно продукциите на Марвел(които ни заливат заради 3Д екраните), но само и единствено ако се вложат достатъчно пари, всъщност много. Лазе, извинявай за директното обръщение, но ще почакам да прочета коментара ти когато излезе и тогава ще реша дали да си го причиня или да си пусна пак анимето 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Color Posted July 20, 2018 Share Posted July 20, 2018 Някакъв шанс това да се появи в България? Утре е официалната му премиера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted July 20, 2018 Share Posted July 20, 2018 Никакъв шанс. До 6 месеца след премиерата излиза ДВД. Ако някой го пусне по-рано, може и да се появи нещо, но дали ще е с добро качество?! Ето песента към филма: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted July 20, 2018 Share Posted July 20, 2018 Укио е прав/а, най-рано след 6 месеца. Надежда за по-бърз релийз има само ако е продукция на Netflix, тогава има шанс да го намериш по тракерите дори в деня на премиерата при това със субтитри, но тук случая не е такъв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazeto Posted September 14, 2018 Author Share Posted September 14, 2018 И филма вече е налице направо със субките... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Има го, при тва със субтитри почти за всеки вкус-дори Netflix все още не слага български-но това не се оказа достатъчно да го изгледам. Добутах с много превъртане до половината и се предадох, отивам да си оправя вкуса с анимето и приклювам с експерименти от този вид. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 Нетфликс са виновни за бързата поява на филма. Като се остави настрана фактът, че това е филм, който предполага множество очаквани битки с тъмни сили, аз останах по-скоро доволна. Сигурно причината е, че не познавам анимето. И макар че в началото не виждах Сота в главата роля (Исака Тацуя ми беше визуалният образ от стейджа), всъщност ми хареса, как стои на екрана. Още повече се зарадвах, че отново можех да го видя в комбина с Рьо (Форзе и Метеор - като в доброто старо време). Комбинацията Сота-Хана Сугисаки ме впечатли още в Острието на безсмъртния. Хубаво е, че отново са ги избрали да си сътрудничат. Семейната история беше интересна и на моменти забавна. Супер избор на Йоске Егучи за ролята на бащата. П.П. Добре че изгледах лентата. Оказа се, че съм имала съвсем грешна предспредстава за историята. Off Topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiba Posted October 7, 2018 Share Posted October 7, 2018 Хубава тема, мерси за буквите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krish Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 За бългърските субтитри ми отваря нещо от УордПрес, и ми иска регистрация, от къде могат да се свалят нормално субтитрите? Цитат This site is marked private by its owner. If you would like to view it, you’ll need two things: A WordPress.com account. Don’t have an account? All you need is an email address and password — register here! Permission from the site owner. Once you've created an account, log in and revisit this screen to request an invite. If you already have both of these, great! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazeto Posted May 19, 2019 Author Share Posted May 19, 2019 Смених линка можещ да си изтеглиш субките от линка даден в замунда... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krish Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Благодаря за бързото отзоваване! И за превода, да може и един авер да го гледа преведено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts