Jump to content

Recommended Posts

Много сладко и забавно сериалче, леко и ненатоварващо :) Главният актьор както винаги играе страхотно. Това момче просто ми пълни душата, и е толкова сладичък, че мога да го гледам на екрана и без нищо да прави :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз останах със зяпал уста, дълго втренчена в екрана след

Преди 17 часа, excape написа:

Same here, много сладки, а този само като се усмихне и аз се усмихвам с него.

 

  Скрий съдържанието

еле пък каква целувка си удариха :wub:

 

това...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

някой да подскаже кой е филма, който приятелката на Джиа и гаджето й гледаха в последните серии, имаме спор у дома за артиста :D

(в по-ранните серии имаше откъсче от комикса, но този не можах да го позная)

 

за филма - мноооого сладък филм, много сладки и двамата, направо да ги схрускаш, и за след празниците става :wub:, сигурно е най-бързо изгледания сериал у дома (Хилъра беше долу горе така само). Четох някъде, че Chae Soo Bin казала в интервю, че досега никога не била виждала такъв искрен поглед като на Yoo Seung Ho, направо те карало да потрепериш(в развълнувания смисъл на думата).., има много истина в това, има един от най-топлите и искрени погледи:wub:, в сумпи ги подкрепят като двойката с усмихващите се очи:wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

8 hours ago, Aretka said:

някой да подскаже кой е филма, който приятелката на Джиа и гаджето й гледаха в последните серии, имаме спор у дома за артиста :D

(в по-ранните серии имаше откъсче от комикса, но този не можах да го позная)

....

 

Актьорът е Канг Ха Нъл , а филмът (поне така мисля) е Like for likes :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересен сюжет, изгледах без превъртане. Петнадесет години самотен живот, без нормално общуване - много нормален си беше  след такава асоциалност. И кой да го разбере най-добре - някой като него, затворен в мъничкия си свят, непознаващ живота навън, без приятели, без семейство. Много доволна съм от актьорите, убедително и естествено играха. Харесах много Chae Soo Bin, това момиче има толкова искрени очи, не можех да си отделя погледа. И героинята ѝ не беше някаква лигла, простовата или мазохистка, каквито се нравят на корейските зрители, а нормално момиче, че и с нестандартна мисъл. А Yoo Seung Ho - този сладур винаги двояко съм го възприемала заради таланта му и същевременно детското му излъчване, някак си съзнанието ми не го възприема като мъж. Обаче като напълни очите със сълзи, забравям другото. Няма равен в трагичните, отчаяни и страдалчески сцени, невероятно добър! 

Интриги, /не/приятелства, умерено хумор, романтика...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз като всички - много, много, много сладурски филм. Двамата бяха страхотна двойка, харесаха ми. Приятен, забавен, романтичен сериал. Точно това ми се гледаше! А главния...  страхотно попадение! Препоръчвам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сладурско сериалче! Искрено се забавлявах и им се радвах на тези двамцата. Всички до един са големи шматки и техните странности направиха сериалчето забавно. Идеален е за разпускане и почивка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сладко, симпатично, слънчево и ... човешко сериалче. Надали ще седна да повтарям, но ми дойде отлично. А който иска, има и опции за размисъл.  Доволна съм. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер сладурско сериалче без да е лигаво. Не ми доскуча в никой момент. Всичко беше на ниво - актьорите играха страхотно и са много красива двойка, и сценарият е добър. Топъл сериал, който връща радостта от живота сред хората. Нямаше дразнещи елементи, приятелството, любовта и добротата победиха. Ако на някой му се вижда черен света, да го изгледа, може пък да му даде надежда. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Единственото положително нещо в този сериал са главния актъор и актриса и романтиката между героите. Може би една от най-добрите двойки, които съм гледал в сериал. Всичко това обаче е засенчено от абсурдността на сценария, който все едно е писан за книжка за начално училище. Не успях да разбера кое е по-абсурдно, че главния герой не може да различи робот от човек, че като му я доставиха и я пипна за първи път нищо не му стана, или пък фрапантната разлика в стила на обличане, прическа и грим на главната актриса, като робот и човек. Не сме малоумни, за да не можем да ги различим и без това. Вероятно по натам сериала е супер разтеглен и бозав, като гледам първите серии. Заслужава си да се гледат първите 10-на епизода заради главните герои и романтиката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм сигурна и това доколко си заслужава - аз го дропих доста преди десети еп :28558: Не издържах на тъпнята, дори и за фонов шум на битовизмите ми не ставаше.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първоначално го отбягвах този сериал,човек влюбващ се в робот,че и имащ алергия към хора, не ми вдъхваше нещо доверие този сценарий.Но един ден просто си казах,е що пък не,нещо различно,дай да видя за какво става на въпрос.То пък взе,че много ми хареса.Актрисата играеща главната роля за пръв път я гледах тук и вече ми е от любимките.Толкова добре се справи,имах чувството,че наистина е робот,когато играеше тази роля.Ама буквално все едно е робот...:o

То и главния герой го гледам за пръв път,той също ми хареса.Пресъздаде ролята на един жизнерадостен самотник,който иска да се върне в света на хората и го постигна благодарение на Джиа,па макар и през повечето време да я мислеше за робот.И приятелства завъди.И се влюби.

Off Topic

 

Любими сцени са ми когато за пръв път я докосна и не го хвана алерията,да, той я мислеше за робот,но тя все пак е човек,а тялото му не реагира.

И когато нейната приятелка уж го учеше как да се държи на среща,а всъщност ги сватосваше двамата с Джиа,без те да се усетят...

Само не ми хареса това,че накрая Аджи 3 не си остана същата,а я превърнаха в друг робот.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много симпатичен сериал. Имаше си всичко необходимо, за да се забърка една романтична история: богат красавец, на който нещо не му е наред, сладка и чаровна девойка с финансови проблеми и луди идеи, забавни и добри второстепенни герои, малко смях, малко дълбоки искрени погледи, малко драма, малко сълзи, малко целувки и малко караници, един-двама лоши герои за цвят, че без тях не може. Хареса ми актьорската игра. Двамата главни съм ги гледала в други продукции и определено тук ме впечатлиха, защото видях различна игра и емоции. Много ми допада, как корейците вкарват малка измислица в сценариите си (по точно заболяването на главния в този случай, както и идеята за робот който да разпознава емоции в хората) и ни карат да повярваме в нея, все едно е нещо съвсем реално. Хареса ми и метафората с болестта и доверието в хората. Хареса ми и това, че не задълбочиха с клишето за любовен триъгълник или четириъгълник и нямаше истерични и ревниви пресонажи, които да пречат на главната двойка с досадни интриги и там подобни. :)Общо взето ако Ви се гледа нещо романтично и неангажиращо, но доста добре пресъздадено с вкус, това е сериалчето ;) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен! Изключително лек и розов сериал. Естествено имаше много недомислици, но за хора като мен, които търсят романтиката и леката комедия е точния. 

Главните бяха изцяло нови лица за мен, но съм впечатлена. Справиха се чудесно! А усмивката на младежа няма равна. Отивам да прехвърля творческата му биография на бързо, за го изгледам и в другите му проекти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Симпатичен, ненатоварващ и приятен за отбиване на време сериал. Започнах да го гледам, защото Yoo Seung-Ho ми направи добро впечатление в My Strange Hero (Kang Bok-Su е запомнящ се образ). А и главната изглежда добре с къса рокля. :D Вече съм на 14 епизод, надявам се краят да не ме разочарова. :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса, забавен, лек, комичен. Актьорите и героите бяха големи симпатяги.

Off Topic

Главния в един момент загуби верния път - колко искам да си човек; ама ти си човек - ще те съдя. Нещо раздвоение на личността получи, а за какво я гонеше тогава до острова? Сърденето им беше толкова смешно и не драматично. Романтика имаше , целувки и други интересни двойки. Главния герой е май един от рядкото на когото се опитват да вземат работата 3 пъти. Това с казармата накрая можеха да го пропуснат, той нали беше освободен вече, сам ли се беше набутал да влезе. 

За мен е сериал който трябва да се види. Разпускащ. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен! Влиза ми директно в топ 5 на всички романтични комедии. Напълни ми душата. Уникална идея, сценарий, невероятни актьори, а химията между главните беше просто убийствена. Наистина огнена двойка, гледах ги със затаен дъх. Музиката също беше много добра, пасваше идеално. Това момче ще се гледа пак със сигурност! И роботката си я биваше, перфектно изигра ролята. Като цяло много искрен и човешки сериал, което за мен беше неочаквано…като се има предвид щурата идея! От години го избягвам заради нея и заради глупавото заглавие.  Голяма грешка! Оказа се един от най-добрите в този жанр. 
 

Spoiler

Любим образ ми беше приятелката-сватовница. Как добре ги нареждаше всички и им казваше нещата право куме в очи. Сцената към края, когато отиде да говори сама с главния герой, беше покъртителна…тя завъртя всичко в правилната посока. Евала за идеята и добре написания образ. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...