lazeto Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 I'm Not a Robot (로봇이 아니야) Страна: Южна Корея Също така известен като: Roboti Aniya Период на излъчване: 6 декември 2017 – 25 януари 2018 Време на излъчване: Сряда - Четвъртък 22:00 Жанр: Романс, Sci-Fi Канал: MBC Епизоди: 32 (по 35 мин. на епизод) Режисьор: Jung Dae Yoon (W—Two Worlds, She Was Pretty) Сценарист: Kim Seon Mi (Shine or Go Crazy) Субтитри: Английски Участват: Yoo Seung Ho като Kim Min Kyoo Chae Soo Bin като Jo Ji Ah Uhm Ki Joon като Hong Baek Kyoon Hwang Seung Eon като Ye Ri El Kang Ki Young като Hwang Yoo Chul Park Se Wan като Pai Seo Dong Won като Jo Jin Bae Lee Min Ji като Sun Hye Kim Ki Doo като Miami Son Byung Ho като Hwang Do Won Lee Byung Joon като Ye Sung Tae Uhm Hyo Sup като Doctor Oh Kim Ha Kyoon като Butler Sung Lee Si Un (гост в епизод 1) Резюме: Сериалът разказва историята на млад мъж, който не може да има приятелка заради алергията си към хора. Но се влюбва в момиче, което се преструва на робот... С български субтитри Онлайн с български субтитри С български и английски субтитри С руски субтитри + OST 5 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pencheva_sz Posted November 25, 2017 Share Posted November 25, 2017 Това го чакам с нетърпение - двама любимци в каста. Режисьорът има няколко успешни драми, а сценаристът e с опит предимно във филмите. Благодаря за темата! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted December 10, 2017 Share Posted December 10, 2017 Първите серии ми харесаха. Забавно е, идеята е добра и може да се получи доста хубава романтика. Минус са ми малоумните учени. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allanon Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Честно казано засега заглавието е това което ме спира да гледам сериала. Не се сещам да съм гледал хубав Sci-Fi сериал корейски и този едва ли ще е такъв. Като гледам описанието звучи като захаросано-романтичен по-скоро. Дано не го докарат много лигав обаче .... Радвам се че любимката ми Minah е отказала ролята. Въпреки всичко ще го почна като излязат малко повечко серии. Човек като гледа българските телевизии или глупави сериали от сорта на София ден и нощ или разтягащи локуми като Откраднат Живот. Така че този сериал ще ми дойде добре надявам се. Главните ми допадат. Chae Soo Bin съм гледал само в Облачните и въпреки, че ролята и беше постна ми хареса Yoo Seung Ho направи много добра роля в I Miss You и The Magician. Въпреки всичко очаквам забавно и развлекателно сериалче 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Най-хубавото в сериала засега е късата рокличка на Че Су Бин. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meri2003 Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Заглавието и сюжета ми звучаха тъпо и ме спираха да започна сериала, но първите серии се оказаха неочаквано добра изненада. Леко и забавно. А второстепенните актьори са все от любимците ми. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Хубави крачета под рокличката, спор няма. А чаровника Ю Сънг Хо винаги ми е било приятно да го гледам, с по детски... излъчваната му наивност и чистота... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
automatisch.Engel Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Ще го приема за добро сериалче, защото докато го гледам всички тъпи и абсурдни неща не ме дразнят. Даже ми е забавно и не усещам колко бързо свършва епизода. Не че не са по 30 мин де Иначе няма какво толкова да се говори всичко си е ясно. От проблемите чак до решението. Остава да видим как ще ни извъртят щастливия край и дано този път да се спести пътуване в чужбина или дълга раздяла с цел доказване на любовта. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kcekce Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 Днес го загледах, че нямаше нищо друго. Бяха го пуснали руснаците с дублаж, а аз си търсех нещо лекичко, дето да ми минава покрай погледа, докато си гледам чаавето:) Та, като идея бива, можеха страхотен сюжет с играчка за ума да развият, ама на първите 2 епизода са си живи битовизми - инженери, дето са си оставили ръцете и лъжат и мажат, бивши-мивши, бутафорни психосоматични заболявания, главни героини с IQ на долната граница на нормалното... От всичките диалози единственото, което ми хареса, бяха 30 секунди креативна ругатня от главната. Дупки в логиката - решето:) Да беше смешно - ми, не е. Не ме очарова хич, ама сигурно ще го погледам още малко, докато не ме отврати съвсем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 Тия две серии, абсолютно нищо. Дори рачетата не ме разсмяха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allanon Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 Да не би да са направили любовен триъгълник със Uhm Ki Joon ... ще е потресаващо ако е така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 Два по-интересни епизода. Мили и сладки... В дъжда, под чадъра... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abador Posted December 23, 2017 Share Posted December 23, 2017 По бързо да излиза ,че нямам търпение да го гледам на един дъх ... В последно време не мога да се насладя или да ми грабне вниманието нито един корейски сериал.Почвам и спирам до някъде с идеята за малка почивка, но до там . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yonkaval Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Много симпатичен сериал. Точно като за празници! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
automatisch.Engel Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Мацката много отракана излезе радва ме, че не се прави, като масовите корейки по сериалите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6lence Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Супер готиното сериалче. Много,много,ми харесва. Не спирам да се смея и прехласвам ,а и буквално лигички ми капят като гледам сладкото "роботче" Джи А 3 Да му имам къщата на богаташчо,невероятна е. Историята за сега върви леко и ненатоварващо,надявам се да не вкарат прекалено много драма. Определено ми се оправдават очакванията към драмичката и препоръчвам на всеки колебаещ се. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pencheva_sz Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 Този сериал спокойно може да приключи след 27-ми епизод! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rose Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 Съгласна! Щеше да се хубав край тъкмо се разбраха и ми олекна. Сега като ги знам корейците ще вземат да вкарат някоя друга драма и ни отиде удоволствието от готината развръзка дотук 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted January 20, 2018 Share Posted January 20, 2018 Прекалено сладко, чак сладникаво щеше да бъде... Така е по-добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted January 20, 2018 Share Posted January 20, 2018 Загледах го , но така и не можах да му премина втория епизод, макар да нямам нищо за гледане. Голяма скука, по-точно досада, та чак и за моментната суша откъм нещо засветно, не става даже.Не са ми сладки,нито интересни, а смисленото е мираж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts