Jump to content

Recommended Posts

Остават ми три епизода, но го броя за изгледан сериала. Лек, динамичен си е до тук. Въпреки че разследват убийство това не дотежа. Всички герои са симпатяги. Дори лошите не седят мазно. В началото имаше бели кръпки, после вече се увлякох и ми вървеше гладко. Много добро включване от Хоя. Рядко го гледам в роли, но винаги нацелва. Това, с което ще запомня сериала са диалозите и няколко реплики, които бяха в десетката. Лафовете бяха много на място и изстреляни за секунда-две. Върху тях нямаше даване на реакция или звуков сигнал, за да подострят вниманието на публиката, което го прави още по-ценно. Плаках на сцената с помена на сестрата. Много коварно ме целнаха там. Тъкмо си казвах, че в този сериал няма какво да ме събори. А това е откъс с реплики от случая с магазина и собственика с монетите:

- ''Ядосах се.
- Удари ме. Каза, че си ядосан. Тогава удари мен. Изчака 5 секунди. Толкова ти е отнело и да се ядосаш. Какво мислиш за този грешен избор в живота? Може да станеш някой след 5 или 10 години, но ти изгуби половината от възможностите си за тези 5 секунди''.

 

Всеки герой търсеше справедливост по неговия си начин. Грешки не липсваха, но важното бе да разберат, че като теглят чертата, трябва да излязат на чисто. Както и да свърши оттук насетне, не може да ме разочарова. Прекрасни послания, вмъкнати по между щипките комедия и драма :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...