Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Two Cops (투깝스)

Страна: Южна Корея

Период на излъчване: 27 ноември 2017 – 16 януари 2018

Време на излъчване: Понеделник - Вторник 22:00

Жанр: Детективски, Романс, Свръхестествено

Канал: MBC

Епизоди: 32 (по 35 мин. на епизод)

Режисьор: Oh Hyun Jong (Weightlifting Fairy Kim Bok Joo, A New Leaf )

Сценарист: Byun Sang Soon

Субтитри: Английски

          

Участват:

Jo Jung Suk като Cha Dong Tak / Gong Soo Chang

Hyeri (Girl’s Day) като Song Ji Ahn

Kim Sun Ho като Kong Soo Chang

Jung Hae Kyun като Ma Jin Kook

Lee Dae Yeon като Yoo Jung Man

Kim Young Woong като Park Dong Ki

Oh Ui Shik като Lee Ho Tae

Hoya (Infinite) като Dokgo Sung Hyuk

Kang Sung Jin като Ji Dal Ho

Yoon Bong Kil като Dok Ki

Lee Dal като Yong

No Yeong Joo като Ho

Bae Myung Jin като Cha

Im Se Mi като Ko Bong Sook

Lee Jae Won като Lee Doo Sik

Park Hoon като Tak Jae Hee

Choi Il Hwa като Tak Jung Hwan

Moon Ji In като Gil Da Jung

Kim Seo Kyung като Nam Mi Nam

Son Jong Bum като So Ji Man

Bae Min Jung като Jung Na Mi

Lee Si Un като Young Pal

 

Резюме: Това е фантастично-романтична драма за самоуверено ченге, което се оказва в съжителство с друга душа. 

Ча Донг Так (Чо Джонг Сок) е детектив, стремящ се винаги към справедливост, докато един ден в тялото му се вселява дух на ловък измамник на име Гонг Су Чанг. В същото време в живота му влиза и репортерката Сонг Джи Ан (Hyeri)…

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

 

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

 

Свали с български и английски субтитри :click: 

 

Свали с руски субтитри :click:

 

Онлайн с руски субтитри  :click:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо, защо, защо започнах да го гледам? Спомних си времето, в което седях и чаках да излезе следващата серия на сериала, който гледах. Бях забравила колко е непреиятно чувството да искаш да знаеш какво става в следващия епизод, но няма как да разбереш. Отдавна си бях казала, че няма да гледам излизащи сериали, но този мой мил и страхотен мъж... :D 

Иначе и двамата са страхотни ( за Чо Джонг Сок и Ким Сон Хо - дали така се казва?) и ми е изключително забавно и приятно да ги гледам, не разбирам даже кога е дошъл края на епизода, струва ми се след 5 мин. 

Досега Hyeri не ме е впечатлила и не ми се вписва, но може пък да ме изненада. Можеше и да е по-красива, де...

 

ПП: обвинявам Speedy за това, че започнах да го гледам :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мога да кажа само, че това е един ужасно досаден дух :D Мисля, че беше в 5-та серия, когато го докара до издивяване, а мен до смях с глас. Страшен досадняк! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много симпатично сериалче! Голям смях пада с тези двамата, а и с останалите. Добре са ги комбинирали, а по двойки са направо разкошни. Но вече става доста напечено. Гледам го с удоволствие. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го гледам с удоволствие и чакам с нетърпение да качат епизода с EN субки (пробвах се веднъж да пусна веднага епизода, но разбрах 3 думи - не съм още на ниво да гледам на корейски). Смятам, че Чо Джонг Сок се справя блестящо, както винаги, и с двата образа - разликата в двата героя е видима, може да разбереш кога кой е, но без да е нелепо и да се губи нишката в историята. И е изключително забавно, когато духът е обладал детектива. Има още няколко персонажа, чиято роля не ми е ясна още, но то това го прави интересно.

Сега, мадамата е друг въпрос. Свикнах с нея, може би е нормално предвид вече броя епизоди. Не разбирам толкова, за да кажа, че не може да играе - четох критични статийки за нея след първите епизоди, но май вече стихна и тази вълна. Просто сериалът е интересен и покрай това - и тя не е зле.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И според мен сериалът е приятен, въпреки че го гледам само между другото.

Все пак развръзката от тази седмица определено не я очаквах - чаках да има някакво развитие в някой момент с този герой, но точно това не ми беше хрумвало, а бих казала, че съм изгледала доста филми и често ги усещам тези идеи вече. Интересно решение.

 

Що се отнася до героите, измамникът е доста весел персонаж, а Jo Jung Suk е супер забавен, когато го имитира, с физиономиите и всичко останало. Големи симпатяги са и страшен тандем, може би защото персонажите им са съвсем противоположни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз очаквах да се случи нещо с героинята, обърнаха й внимание. Относно развитието:

Off Topic

Последните няколко епизода намекваха, че убиецът е жена, просто се виждаше - стойката, походката, движенията. Не казвам, че съм се сетила точно какво ще стане, но не бях изненадана, че е тя. Но се замислих, кога ли са го включили в сценария. Не съм чела по темата, нямах времето да търся статии. Но пък пуснах отново първите епизоди и телосложението е на мъж. Явно са променили първоначалния вариант.

 

 

Остана малко, чакаме да си дойдат нещата на мястото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След 30-ти

Off Topic

Сценаристите пак извъртяха нещата, доста скалъпено. Така, че последните епизоди ще са по корейски! :(

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бих гледала още толкова епизоди само с тези двамата - други хора около тях не ми трябват, напълно са ми достатъчни :D

Сега за сериала (и то ако оставим настрана пристрастията ми) - наистина се забавлявах, наслаждавах се на актьорската игра на мъжете, в неделя си мислех и се радавх как идва понеделник и ще има нов епизод, въпреки че започваше нова работна седмица :) 

Относно сценария - къде къде по-скучни и слаби неща съм гледала. Не казвам, че са измислили нещо нечувано -

Off Topic

отдавна се разбра, че главният прокурор е в дъното на нещата. Дори си мисля, че можеше да е по-объркано и да удължат с няколко серии. Понеже една страна не остана разгледана, струва ми се. Реално Ча Донг Так се оказа този, с който е започнало всичко - той е предизвикал сина на прокурора да се състезават или каквото там са искали да си мерят. Бил е много близо до инцидента, даже показаха точно него, как се опитва да отвори вратата на обърнатия камион. Как можеш да забравиш, че ти си станал причината за такава катастрофа? Или не е сметнал колко прави 2+2? Да, стана му много гадно, като си спомни или като осъзна... Но този радетел на справедливостта - той така и не призна на репортерката, че е станало така, никой не разбра дори, че има пръст в историята. Happy end да има, като в едни други филми :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приключи сериалът!

Off Topic

 

Опасенията не се случиха и съм доволна - имах нужда от хепиенд!

Навързаха събитията логично, виновникът отиде в затвора,  добрите оцеляха... усмивки и цветя! ;)

 

Джон Сок обичам да го гледам, а към любимците прибавям вече и Ким Сон Хо (Kim Sun-Ho), който за ролята си тук е отличен с две награди на MBC Drama Awards 2017 - Excellent Actor (Monday & Tuesday drama)  и Best New Actor.  Джон Сок също има награда -  Best Actor (Monday & Tuesday drama)! ;) 

 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Spoiler

очаквах и ми се искаше малко повече да разкрият и развият историята за сина на прокурора - не я завършиха тази сюжетна линия (струва ми се, че намекнаха нещо относно това дали той е биологично свързан с главния прокурор; не съм сигурна дали правилно съм разбрала, може би на онзи етап все още са се колебаели за неща по сюжета и кой да бъде убиецът).

 

тези герои обикновено все остават на заден план - той трябваше да вземе доста сложно решение; може би щеше да стане малко по-драматично, ако бяха обърнали повече внимание, но на мен лично ми се искаше.

 

искаше ми се и някакъв по-явен сблъсък между главната и главния прокурор - опитаха се да мотивират престъпленията му с желанието му за власт, но пак някак плоско си ми остана.

 

иначе нямаше някакви изненади, леко го приключиха сериала, позавъртяха леко историята на места.

отношенията между двамата наистина бяха много мили:), и аз бих ги гледала още много епизоди заедно.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прясно довършен. Кака ви Спиди седи пред компа с мазно нахилена муцуна като преял котарак. Реших да не се втелявам в няколкото недомислици; не ми попречиха на кефа и бяха пренебрежимо малко. С повечко въображение даже може да им се измисли обяснение, но и така - все тая. :)

 

Установих, че Хьери не ме дразни, а я гледам вече за трети път. Даже май си я харесвам. Пък и се забелязва задобряване. Сигурно няма да стане неземна актриса, но е на светлинни години от останалите айдълки и по-голямата част от прехвалените им красавици. Ролята също беше на адекватна, ползваща главата си жена. Явно такива си ги подбира. Умно момиче ще излезе. Палче горе от мен.

 

Младежът сефте го гледам и в началото ме дразнеше преиграването в образа му,  после го освестиха. А и той като че ли свикна с ролята, знам ли. В крайна сметка ще го помня основно с трапчинката и несъразмерната физиономия. Остава ми в списъка "може да се гледа, без да предизвиква кой знае какви емоции".

 

Трябва да отбележа жестокия екип поддържащи актьори. Страшна агитка бяха спретнали. Добрите, лошите, измамниците, женските персонажи - отличен избор и страхотни роли. Този път нито една женска не ме подразни, даже джебчийката беше симпатяга. Хоя ми се стори възмъжал, зарадвах се на адвокатчето от "Честта на джентълмена", на баш-бандита от "Отговори 1994". Каката от японския ресторант беше прелест, медсестрата и тя сладурана. От ченгетата само един беше мърльо, което си е постижение, а некадърници и дебили нямаше - еха!

 

За батко Чо Джонг Сок няма да се разпростирам, тоя човек отдавна разполага в мое лице с предан до кървясване на очите фен и тоя път също не ме разочарова. Недоумявам как успява така великолепно да контролира израженията, жестовете, походката си. За гласа не се чудя, само много ме е яд, че не му остава време вече за мюзикъли, защото и там прави чудеса. Направо се е бетонирал на челна позиция в личната ми класация и няма мърдане. :wub:

 

Сонке - пак заповядай ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Off Topic

На мен  ми допадна това,че освен основното престъпление,детективите тук разрешиха и други случаи.Самите случаи ми бяха интересни,а и как при тях все се оказваше,че има някой,който е свързан по някакъв начин с лошите от сериала.

А иначе убийството на детектив Чо и покрай това разбутването на случилото се преди 16 години,това си бе основната нишка на сериала,но пък там ми хареса как нещата ги поднесоха лека полека.От началото се подразбра,че главния прокурор е начело на всичко,но не се знаеше какво точно се  е случило и как е протекло ,защото все пак се започна от убийството на детектива и от там се върнаха нещата преди 16 години към едно съвсем друго престъпление и накрая всички се оказаха свързани по някакъв начин.Тримата главни,младия прокурор,Ангела,затворника...Това с духа,влизането на душата,интересна идея между другото и само направи сериала по-интересен.Защото Донг Так е един,а Су Чанг друг и в зависимост кой беше,действаше по своя начин.Донг Так е по-праволинеен,по-затворен някак си,а Су Чанг действаше по с измамни средства и не му пукаше в началото.Актьора браво му казвам добре се справи с ролята си,да прескача от един образ в друг...Иначе на мен ми хареса най-вече когато Су Чанг започна по-малко да се  вмъква в тялото на Донг Так,тогава те станаха приятели,партньори  и почнаха да действат заедно,да си помагат,да разрешават случая.

Главната,симпатична девойка,с нея свързвам и най-силния момент за мен в сериала,а именно когато вече заловиха прокурора и тя съобщаваше за това и като каза,че са сгрешили за полицай Сонг,че това е баща й и че,той е невинен.Най-хубавото нещо за едно дете...Любовната история,тя не че беше кой знае колко развита,ама ми хареса.От една страна Донг Так,от друга страна Су Чанг,с тяхното отношение към нея,без тя да знае, че са двама,и вече накрая когато си беше само Донг Так,бяха ми все едно  някакви срамежливи тийнейджъри гледам.Сладури...

Обаче и Отмъстителите също много допринесоха за сериала.Полиция и престъпници в комбина,убийствена комбинация.А пък и те самите ганстери определено привличат симпатиите на зрителя.Полицаите и те бяха интересни,добър екип,капитана им човек на място.Докго и обирджийката и те буквално сладурска връзка завързаха...

Синът на прокурора ми беше малко странен,от една страна сякаш не можеше да вземе позиция,към баща си ли да е или към закона,но пък като се замислиш все пак това е баща му,и като се има в предвид,че той е сторил всичко това заради него,трудно е някак си.Апък ония двамата,с по-високите постове в полицията,тоя с очилата ми беше много противен,нагъл,интригант,а другия го съжалих,забъркал се във всичко,заради по-висок пост,но поне си призна и по някакъв начин си защитаваше хората...

Главния злодей се справи добре,как контролираше Ангела да му върши мръсната работа.Но го прецакаха накрая...

Какво не ми хареса в сериала-това,че накрая излезе,че Донг Так е виновен за катастрофата и то не за друго,а защото постоянно се говореше за тая катастрофа,и някак си той да не се сети за нея,при положение,че спря да помага на ранените,тъпо е.Иначе ясно защо го направиха,понеже той и Су Чанг станаха приятели и това беше кризисен момент в  техните отношения.Но важното е,че всичко завърши добре...

Накратко,много ми хареса сериала...Има много действие,ситуации,драма има,любов има,в зависимост от това и кой беше в тялото имаше и различно държане,приятелство и накрая партньорство...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Wow , не си спомням да съм гледала по забавен криминален сериал и то корейски .Артистите бяха великолепни в ролите си , дори и плачещата мадона( Jo Jun g Suk  )ме изкефи този път .Великолепно си изгра ролята както винаги ( не знам защо ,но понякога като го чуя да говори, имам чувството ,че ще заплаче всеки момент , хахаха). За Kim Sun Ho няма да говоря... влюбих се в него (дори мелодийката или по скоро звука който издаваха при обсебването ме забавляваше )... Страхотно забавно интригуваща драмичка ,заради която бодувах до 4 сутринта, за да мога да я  изгледам на един дъх ... :yes::thanks::inlove:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно това ми се гледаше към момента. До 4-ти еп съм. Искам да започна с комплимент към страхотната режисура. Радва ме на макс. Динамиката, с която върви всичко, е глътка свеж въздух. Бойните сцени са разкош. Леко ми седят като отрязани епизодите в началото, сякаш съм изпуснала нещо. Главната героиня не се прави на ощипана, което е голям плюс. Актьорът дето играе детектива за пет минути изгради такъв пленителен ръб, че после ми беше трудно да превключа. Но играе така добре шашавите физиономии, че и в двете роли се кефя. Сюжетът върви леко и бързо. Пак си нищят сериозни теми, но комедията се включва точно навреме, за да не дотежи. Стискам палци да задържи така. Залагам, че колкото и моменти да имат измамникът и главната героиня, ако накрая има двойка, то момата ще е с детектива. Да видим, ще позная ли :) 

 

Благодаря за превода :subs:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...