Jump to content

Just Between Lovers (2017-2018)


Recommended Posts

Впечатлена съм от този сериал и не знам, защо чак сега му дадох шанс. Нямам забележки към абсолютно нищо. За мен беше една реалистична и тъжна история, която гледах с интерес, без да се питам: "Защо си го причиняваш това? Ти мазохист ли си?", въпроси, които съм си задавала гледайки други "тежки" драми. Тук, въпреки всичко случващото се, имаше една силна вътрешна светлина и топлина, които не угаснаха... Музиката също беше много добре подбрана и благодаря на преводачите, че бяха превели и нея! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми, главните малко се лутат напред назад. Тя го гони, той я гони, тя го гони и т.н. Чувствата им много се променяха. След първата серия го бях зарязал , но сега го догледах. Ще го запомня с Won Jin Ah. Иначе бяха смешни образи, той неук, а тя правеше модели ама с един поглед виждаше къде трябва да се добави повече арматура. За да не падна сградата. Аз така и не разбрах защо му трябваха ония 100000$ с които задлъжня?  В тоя сериал май нямаше един нормален образ. Иначе финала беше добър. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Любим мой сериал. :wub: 

Да подбутна малко темата с линкове за гледане онлайн : тук и тук.

Някой ако го е пропуснал, да не се чуди, а да започва веднага да гледа!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз дълго време се чудих, но накрая реших да му дам шанс. Вчера го започнах и не мисля, че е лош, но ми е изключително муден и на места скучен. Обичам действието да се развива бързо и да държи под напрежение. Иначе, като оставим това настрана, съм доволна от каста. Има химия между двамата главни и голямо браво за това, че са избрали да снимат в Пусан! Много е приятно и ободряващо да се гледа нещо различно от Сеул.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса сериалът, действието, развръзката, темите, актьорската игра - всичко. Много е хубава тази връзка между поколенията, която във всички корейски филми показват, не знам дали наистина са така уважителни и грижовни към възрастните, но е много трогателно. Възрастните също са много грижовни към младите, но и ги оставят да се справят сами, което е много хубава житейска концепция, ако е реално. А темата за млад герой, който може да е и бял и черен е винаги актуална - само актьор с таланта на Джуно може да изиграе добре такъв герой. Но той има винаги една отчаяна драматичност, която те грабва до дъно! Актрисата е симпатична, естествена, гледах я и с Уки в Разтапяй ме нежно, малко е като активист от пионерски лагер, но пък не е типичната корейска девойка - нежна като пролетен цвят, с почни безплътно лице - тази е симпатична и жизнена. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...