Jump to content

Hwayuki / A Korean Odyssey (2017-2018)


Recommended Posts

Този сериал го отлагах дълго време именно заради ефектите, декор, стил на обличане. Тези неща изгубиха значение след като проследих сюжета и добрата актьорска игра. Имаше един филм от две части, излъчваха го по Холмарк, Кралят на маймуните, ако не се лъжа. Та в сериала беше интересно да се проследи тази версия. Впечатлена съм от целия каст, когато разбрах, коя играе главната не бях развълнувана, защото я бях гледала във Върни се господине, където игра много добре, но да речем, че се справи и тук. Та заслужаваше си. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от сериалите, които мога да гледам много пъти. Въпреки не добрите ефекти, сериала е много интересен. Освен актьорите ми хареса и сюжета ... засягат се различни социални теми в отделните епизоди. Сериалът показва, че алчността, безумният стремеж за власт и пари не водят до нищо добро.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах да го гледам, не знаех, че това е кулинарен сериал. Само за ядене говорят, сосове си правят.  Остана и рецепти да си разменят.  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста странен сериал.  Дали го харесах или не , не знам. Края също толкова неясен. 

Off Topic

Той тръгна да я търси в Задгробния живот???  Това щеше да е интересно да се види, за първи път чувам двойка да живее в задгробният живот??  Или щеше да я изкара от там? Голямото очакване за битката с дракона завърши в голямо разочарование.  Сам Джанг умря по изключително тъп начин, въпреки силите които уж имаше???  И каква беше ползата от нея в борбата с дракона? Никаква. Маймун криеше меча с който с два удара и уби дракона?? Трябваше отдавна да убият професора и бившето зомби. И двамата главни трябваше просто да отидат при дракона да пуснат достатъчно кръв от Сам Джанг във водата и да го убият.  Ако не, ще го трепят с меча. Сам Джанг също можеше да събуди дракона. Абе борбата с дракона беше пълна пародия.

Иначе много ми харесаха Oh Yeon Seo и Lee Se Young, бяха чудесни. То заради тях гледах сериала де.  Интересен като приказка , но с редовните безсмислици. Средата беше по интересна от началото и края. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам що за "одисея" ставаше въпрос, но определено не ме грабна. След този проект разбрах едно - остарях за детски фантасмагории, претупани и изтупани само за да се "вдетеня". Ами, не се получи. Единственото добра актьорска игра бе на ветерана Ча Сънг Уон. И Сънг Ги беше с изкривяване на самоличността и с това палто, напра'о да го набия и да му го взема...за да го хвърля в кофата за боклук. О Йон Су - направо заспах.  3 от 10. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очаквах повече. Искаше ми се да се потопя и да не мога да отлепя от екрана. Уви, не се получи. Като цяло е интересно фантъзи, но сценарийните дупки дразнят. "Гоблин" е класи, класи над това тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...