Jump to content

Recommended Posts

DNNMI_yVAAU1JAE.jpg

 

A Love So Beautiful

 

Държава: Китай

по новелата на Zhao Gan Gan "Our Pure Little Beauty"

Жанр: училищен, романтика

Начало: 9 ноември 2017

Канал:  Tencent

Епизоди: 24

Режисьор: Yang Long

Субтитри: Английски

 

Участват:

Hu Yi Tian

Shen Yue

 

Резюме:  Дзян Чън е отличникът на класа и много момичета
са влюбени в него, както и веселата и малко безотговорна негова съседка Сяо Си.
И Дзян Чън е влюбен в нея, но го прикрива. Всичко започва да се променя,
когато в класа им пристига нов ученик - шампион по плуване
и той започва да си харесва същата забавна Сяо Си.
Как ще завършат гимназия, ще станат ли студенти и какви професии ще изберат…
Но най вече кой ще спечели Сяо Си в крайна сметка?
Това ще разберете в тази мила и много красива история.

 

:essub:

 

Свали с БГ субтитри: :click: и :click:

 

Онлайн с БГ субтитри:   :click:  :click:  :click:  

 

Свали с английски и БГ субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:  :click:

Редактирано от mrnkaloto
Обновена Тагове
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сладко сериалче. Изгледах го без превъртания и от раз. Никакви превземки. Всички бяха толкова естествени и сладки, всеки беше на мястото си. А главната е толкова малка и сладка, че дългучът като заставаше до нея бяха много готини. Ако някой не го е гледал, да го гледа, няма да си загубите времето, освен ако не си падате по този жанр. Аз поне не съжалявам. 

Off Topic

а другият, който я сваляше толкова ми беше гадно, все пак човекът беше до нея в почти всеки тежък момент, но така и в живота, често оставяме слепи за хората, които са истински до нас.

Ето едно клипче, което мернах в тубата и оттам си изтеглих една серия да видя за какво става въпрос и така...

Предупреждение, не го гледайте целия, ако възнамерявате да гледате сериала, много спойлер.

 

Някой ако ми препоръча подобно, ще съм много доволна.

Малко китайски сериали гледам, щото ми стоят много изкуствено, този не беше от тях и може би досега най-добрата романтична ученическа драма, която съм гледала.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ооооо, колко сладко! Направо не ми се вярва, че толкова може да ме зарадва китайско! За отрицателно време китайците се ориентираха и новите им съвременни сериали придобиха много от това, дето ни привлича към корейското, като взеха само положителното, мисля. Сигурно така покориха световния пазар тия хора, опасни са. 

Сериалчето направо можеха да му сложат името "Палава целувка", почти идентично е с нея. Освен това актьорите се справиха много добре, играха естествено и непринудено и бяха много убедителни. Не намирам главния за хубавец, но пък беше висок :lol2:, обаче на главната защо така ѝ слагат партньори не много, а прекалено много по-високи от нея :slap:. В Метеора също. Обаче, мисля че съм тотално покорена от това момиче, толкова талантливо и лъчезарно, лицето му излъчва толкова много позитив, гледаш и неусетно и ти се усмихваш. А има само 2-3 сериала! 

Цялата петорка приятели бяха чудесни. Много пъти бях за тъпия ъгъл в триъгълника, мнооого изразителен! А пък ония скици - бойната и бъзльото, голям смях с тях!

Мислех, че Метеора ще ми е любим и единствен китайски сериал, но A Love So Beautiful се настани трайно на върха в личната ми китайска класация /въх, вече имам и китайска/.

Скъпи преводачи, този сериал наистина, ама наистина заслужава български букви! Диалозите в петорката са истинско удоволствие!

Гледайте, мило и топло е!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен! Толкова завладяващ, че го прикючих за два дни.Чуден каст-много свежи образи и диалози, на които съм се смяла с глас. Сигурна съм,че ще се гледа пак. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сладурско,не съм го приключила все още,но съм много доволна.Наистина е страшно позитивно,усмивката не пада от лицето ми.:)Благодаря ти @Indira,че реши да го споделиш с нас.:bow:Припомних си и мили ученически спомени и определено започнах да ставам фен и на китайското(ядене:P)филмово изкуство.:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си падам много по ученическите сериали, но този е направен доста зряло и определено спира погледа върху себе си. Сред главните, всички бяха големи сладури. Основната петорка се различаваха много по характер и маниери, но пък по нещо си приличаха - доброта, единство и подкрепа. В тяхното приятелство имаше някакво очарование, което не мога да обясня. Съпреживявах моментите на радост и тъга, заедно с тях. Актрисата, която играе Сяо Си, ми е вече сред любимките. Идеално й е паснала ролята. Тази сладка първичност, която така контрастираше на уравновесения отличник Дзян Чън, в други сериали би ме подразнила, но тук не беше така. Доволна съм от актьорската игра и на останалите. Супер забавна ми беше ревността в Дзян Чън, и в същото време, супер мило,

Off Topic

когато пък плувчето тичаше да купува какви ли не неща за Сяо Си. Другият контраст в сериала - между двамата мъже, които се борят за едно момиче. Единият показваше любовта и вниманието си купувайки различни неща, а другият - с действията си. С годините това се промени и не съм сигурна дали Дзян Чън би бил моя избор на финала, ако бях на мястото на главната. :D На много моменти ми беше много мъчно за плувеца. 

Ох, а "Розета и Фил" ми бяха големи образи, особено очилаткото. Ама не е като да не съм си поплакала и с тях. :) 

Като цяло прекрасно сериалче, добре направено, леко и ненатоварващо, с добре подбран каст, интересни житейски истории и случки, красиви, мили сцени, хубава музика и сладък финал! 

Благодаря за преводът, включително и на песните в началото и в края на епизодите. :bow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще пусна тук днешната клюка - Тази малката - Shen Yue, феновете винаги я шипват за двойка с почти всеки младеж дет снима с нея, но тя пък изби рибата :28558: Днес клюкарите пуснаха видео и снимки на актрисата с някакъв младеж, който бе разпознат като колегата и  от този сериал - очилаткото Sun Ning, с който междувпрочем са близки приятели от години.  Засега няма коментар от актрисата, ама живи и здрави да са ако са се взели :D Макар че на външен вид винаги са ми приличали на брат и сестра :28558:

maxresdefault.jpg

 

 

Е, не мога да не споделя... феновете се задействаха :28558:

Off Topic

22cef1ec39764618.jpg

 

dada277d949964d7.jpg

 

9b180e7de660de05.jpg

 

303af5b840165bb7.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много зарибяващо сериалче,забавлявах се искрено.

Много ми хареса накрая как Дзян Чън разказва как се влюбил в Сяо Си.

Благодаря за превода,но защо отпред в каталога не излиза,че е преведен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Indira, благодаря за чудесния превод и за препоръката! :wub:

 

Много сладурски сериал, наистина, беше удоволствие да го изгледам. Хареса ми това, че историята не остана само в ученическите години на петорката, а продължи и след това. Приятно беше да видиш вълненията и притесненията на тийнейджърите, непостоянността им в дадени моменти и упоритостта им в други, и всичко това на фона на приятелство, което се запази във времето. А това никак не беше лесно, предвид факта, че беше намесена и любов.

 

Главната наистина е сладурка, много ми допадна това, че остана вярна на чувствата си, колкото и да ѝ беше трудно на моменти с тоя ръб нейния :D А той верно беше ръб, колкото и да го харесвам и да бях на негова страна – на моменти чак му се дразнех.

Off Topic

Хубаво, докато са тийнейджъри, да се колебае, да не познава чувствата си, да не знае как да ги изрази и така нататък, ама той продължи по същия начин почти до последно. Все ѝ повтаряше, че била глупавичка и че не разбирала, но така и не намери за нужно да ѝ каже в прав текст какво изпитва. То и събирането им като двойка стана със супер реплика от негова страна "Нали нямаш нищо против?" Ще ме убие направо! 

 

Иначе героят на И Тиен си беше сходен като държание с този в Go Go Squid, само дето тук е в главна роля. Симпатичен е, но не разкрива кой знае какви големи актьорски умения. Прииска ми се да го изгледам в нещо различно, четох добри отзиви за My Roommate is a Detective, та ако сериалът види някой ден български субтитри, веднага се нареждам на първия ред за гледане :P 

 

Плувецът изобщо не бих го сложила в категорията "тъп ъгъл на любовния триъгълник", там може да бъде изритана веднага президентката на класа примерно. Той беше невероятният втори, на когото симпатизираш и за когото ти е тъжно, че въпреки цялата любов и всичко, което прави, все не може да спечели момичето. При такива герои винаги ми се иска да им намерят накрая половинка, пък ако ще и съвсем отникъде да се появи, ама да не остава на сухо такова прелестно създание :) 

 

Другата двойка също бяха сладури, цялата им история се разви добре, с изключение на момента с боядисаната коса, който ми беше напълно излишен.

 

Началната песен е много симпатична, като звучене и като текст напълно подхожда на сериала.

 

Пак ми се прииска пак да си пусна някои моменти :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@bealonenomore толкова се радвам, че ти е харесал сериала. Това беше първия китайски, който изгледах и толкова много ми хареса заради оптимизма и добротата, които вървяха като неизменна нишка през цялата драма. А песничката не спирам да си я слушам.

На И Тиен това му е първа роля, бих казала, че докара темерутестия характер на главния герой идеално! Личи си колко е сковано още момчето, но то и в Калмара 1 и 2 не можа да се "разкове" повече сякаш. А за плувеца наистина ме болеше сърцето. Така да съм съчувствала на втори главен не помня. Любимата ми сцена е когато закри очите на Сяо Си в гората, когато бяха на пикник и пуснаха фойерверките. Лицето му казваше всичко. Талантливо си е момчето, много искам да го видя в хубава романтична драма и той да е главен герой, и да грабне накрая някоя мома :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

On 2/4/2019 at 4:42 PM, kitket said:

Ооооо, колко сладко! Направо не ми се вярва, че толкова може да ме зарадва китайско! За отрицателно време китайците се ориентираха и новите им съвременни сериали придобиха много от това, дето ни привлича към корейското, като взеха само положителното, мисля. Сигурно така покориха световния пазар тия хора, опасни са. 

Сериалчето направо можеха да му сложат името "Палава целувка", почти идентично е с нея. Освен това актьорите се справиха много добре, играха естествено и непринудено и бяха много убедителни. Не намирам главния за хубавец, но пък беше висок :lol2:, обаче на главната защо така ѝ слагат партньори не много, а прекалено много по-високи от нея :slap:. В Метеора също. Обаче, мисля че съм тотално покорена от това момиче, толкова талантливо и лъчезарно, лицето му излъчва толкова много позитив, гледаш и неусетно и ти се усмихваш. А има само 2-3 сериала! 

Цялата петорка приятели бяха чудесни. Много пъти бях за тъпия ъгъл в триъгълника, мнооого изразителен! А пък ония скици - бойната и бъзльото, голям смях с тях!

Мислех, че Метеора ще ми е любим и единствен китайски сериал, но A Love So Beautiful се настани трайно на върха в личната ми китайска класация /въх, вече имам и китайска/.

Скъпи преводачи, този сериал наистина, ама наистина заслужава български букви! Диалозите в петорката са истинско удоволствие!

Гледайте, мило и топло е!

 

Нави ме.....макар и след толкова години, прочетох твоя коментар и ти се доверявам, явно имаме що-годе еднакви вкусове.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 9та серия съм. Сериала е чудесен, смея се с глас на изцепките им, кефя се на приятелството им и се ядосвам на главния. То бива темерутство, ама баш толкова! Поне от време на време да й се усмихва.

Сцената, когато тя се опитваше да стигне една книга в библиотеката и той дойде и вдигна книгата още по- нависоко. :slap: Ръб от всякъде.

И на сладураната се дразня понякога, че е толкова лесна- всичко прощава и търчи след него като кученце.

Песента в началото е много сладка:)

Благодаря за превода и за темичката. Ще следя с интерес нататък какво ще става.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как ми се иска  сериала да излезе извън стереотипа и спортистчето от второстепенен да стане главен герой и да направят една хубава двойка със г. сладурана.

Щеше да е хубаво, налиии. 

Еххх.....:emote_kiss3:

Все пак повечето момичета предпочитат някой, който е внимателен и грижовен към тях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, Коала написа:

Как ми се иска  сериала да излезе извън стереотипа и спортистчето от второстепенен да стане главен герой и да направят една хубава двойка със г. сладурана.

Щеше да е хубаво, налиии. 

Еххх.....:emote_kiss3:

Все пак повечето момичета предпочитат някой, който е внимателен и грижовен към тях.

За този секънд лийд ме е боляло най-много. Прекрасен У Бо Сун!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приключих сериала със смесени чувства. Май аз ще съм единствената, която ще остави отрицателен коментар. Ще се изразя грубо: главния до края си остана арогантен, а сладураната до края си остана влюбена овца.

Започна добре, до средата беше смешно, но след 11 серия вече стана трудно да гледам колко често я наранява с думите си, а тя пак го търси.  Дори накрая когато й предлагаше брак пак беше такъв - айде по бързо ми дай отговор, че ще ходя на операция. А преди това- "Снощи ти ми предложи, ще ходим в почивката да си регистрираме брака." На което отношение тя се разплака. Еми ...не й дойде акъла. Между другото, света е пълен с такива двойки.

Естествено,  ще виним сценариста, който и да е той, по- добре да не го знам, че да не го "благославям".

Иначе всички бяха сладури. Играха така естествено , че забравяш за всичко докато тече сериала:D

Играта на очилаткото и Бо Сун ми хареса повече, отколкото тази на главния. Още много мога да пиша но спирам до тук. Това е един от малкото сериали, на които не се радвам, че главните се ожениха.:dunno:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...