Jump to content

Wise Prison Life (2017-2018)


Recommended Posts

Аз, както винаги, гледам със закъснение сериалите, така че коментара ми все закъснява:rolleyes:. Обичам романтичните, та този как ме грабна, така и не разбрах. Смях се сама посред нощите, когато хората сънуват вече 3ти сън. Сериите увличат и бързо стигнах до финала, а той е точно по моя вкус, като изключим

Off Topic

наркоманчето. Жалко за него, но пък не може всичко да е розово.

Всеки си играеше ролята чудесно. Сигурна съм ,че и самите артисти са се забавлявали доста.

Препоръчвам с две ръце:yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо да благодаря безкрайно на @snowmoon и @battle4thesunn, че се навиха да довършим превода на сериала, че иначе още дълго щеше да си стои на изчакване.

 

А всъщност за мен е едно голямо съкровище! Един от най-хубавите сериали, на които съм попадала през последните години. Отлично подбрани актьори, много ярки и колоритни герои, всеки със своята тъжна история, попаднали в затвора по различни причини, което пък показа, че в живота нищо не е само черно или бяло, а хората не са само и единствено добри или лоши. Разкриването на миналото на всеки един от тях не натежаваше, напротив, обогатяваше историята и даваше обяснение на много неща. Първоначално останах изненадана, че някои второстепенни герои така изневиделица изчезваха и повече не се споменаваше за тях, но всъщност така е и в реалността – има хора, с които споделяш определен етап от живота си, но те не винаги остават до теб през целия ти път. 

 

Хареса ми това, че главният герой не беше идеализиран, а показан като леко глуповатичък и това му беше чар, не непременно недостатък :), хареса ми фъфленето на Каист, хареса ми принципността и борбата за права на д-р Ко, хареса ми борбеността на брата на Капитан Демон... мога да изреждам до безкрай. Чудесен беше надзирател Пенг, директорът също ми беше симпатичен – как позволяваше да го използват, но когато трябваше да заеме позиция, го направи и то много категорично. Общо взето, в затвора слаб персонаж почти нямаше. 

 

Разбира се, най-голямата ми слабост беше Луни, отдавна не се бях привързвала така към герой. 

Off Topic

В средата на епизод 15 сърцето ми беше буквално разбито и до самия край на сериала очаквах да се окаже, че нещата не са такива, каквито са, но... 

 

В априлското издание на списание Корея водещата статия е за затворите в страната, като пише и за затвора, в който е сниман сериалът. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса драмата. На пръв поглед обикновената история, която преплита съдбите и историите на много хора, постепенно ме увлече и не усетих как стигнах до края. Добре подбран актьорски състав и великолепно изиграни роли. Сега ми е малко кофти, че свърши и се разделям с героите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от най-добрите сериали, които съм гледала! Искрено се забавлявах и страдах с всеки един от персонажите. Толкова колоритни образи на едно място не бях срещала скоро, и всеки от симпатичен, по-симпатичен. Наистина да му се прииска на човек да го опандизят и да се настани в килия номер 6 от крило 2 на затвор Собу! Историите на всеки един от главните ни съкилийници, както и тези на надзирателите бяха много трогателни. Хареса ми, че на всеки един от персонажите се обърна внимание и се показа неговата история и развитие в настоящето.

Off Topic

та дори и тази на Доживотния. Дядото, който никога не се усмихва. Никой не би си позволил да се усмихне, ако преживее това, което той е преживял. Дори и неговата тъжна история беше разказана, и за щастие и той накрая успя да се усмихне. 
Плаках, когато помилваха гангстера Мин Чул, стисках палци да одобрят преразглеждането на Капитана Демон, забавлявах се с изцепките на Дрогата Луни и молбите с оплаквания и търсене на права на Д-р Ко... фъфленето на Каист.. :D 

Имам си любима сцена - в 13 епизод, Капитан Ю с резачката, и всички от шестроката как крачат надъхано в двора на затвора. :D Жестотко просто!

Сериала е с изключителен каст - главни, поддържащи и гост роли! При наличието на такива звездни имена няма как актьорската игра да не е наслада за зрителя. Феноменални бяха всички в ролите си!

Няма да пиша повече, а само ще подкрепя всички положителни коментари и горещо ще препоръчам сериала за тези, които търсят нещо нетипично, 

Благодаря на всеки работил по превода и жеста да бъде довършен. Жестоки сте, момичета ! :bow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...