yong 3 Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Dance With The Wind 바람의 전설 IMDB режисьор и сценарист: Park Jeong Woo държава: Южна Корея година: 2004 жанр: роматична комедия времетраене: 132 мин. участват: Lee Seong Jae Park Sol Mi Kim Soo Ro Lee Kan Hee Moon Jeong Hee Kim Byeong Choon сюжет: Понг Шик живее скучен живот, докато един ден не среща стар приятел от училище. Ман Су съблазнява жени, които се учат да танцуват, и обира богатите от тях. Понг Шик презира заниманието му, но скоро е запленен от танците. Пътува из цялата страна, за да се учи от най-добрите и сега е легендарен танцьор, но в клуб и то като жиголо (въпреки че той се възприема като артист). Полицайката Йон Хуа трябва да го залови като жиголо, затова се сближава с него... Свали с : С български и английски субтитри: С руски субтитри: Quote Link to post Share on other sites
Dundy 7 Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 Страхотна музика и изпълнение на танците. Макар спортните танци да са другата ми страст филма не ме впечатли особено. За пореден път за себе си се убеждавам, че с редки изключения корейците са по-добри в правенето на драми от по 16-20 епизода. Quote Link to post Share on other sites
farfallina 39 Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Приятен и разтоварващ филм с добро актьорско изпълнение. Отдавна си го бях изтеглила, понеже съм фен на подобен тип филм. И мога да кажа, че никак не останах разочарована, най-вече от актьора в главната роля. Него в каквато и в каквито и филми да съм го гледала винаги е на високо ниво, дори и като танцьор се справи.. А учителя с внучката направо ми изпълниха сетивата.. Финалните кадри бяха много сладурски и най-вече танца на залез.. Благодарности за субтитрите, които допълниха удоволствието!!! Quote Link to post Share on other sites
asmodeus 18 Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Това да не е нещо подобно на "Ще танцуваме ли" с Дженифър Лопез? Quote Link to post Share on other sites
farfallina 39 Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Това да не е нещо подобно на "Ще танцуваме ли" с Дженифър Лопез? Не, едва ли.. Различава се от американските филми от този тип, може би и заради вмъкнатия крими-елемент и малко елементи на комедия /все пак играе и Kim Su-Ro. А и дядката - преподавател наистина беше образ.. Eто видео с хубави моменти.. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts