Jump to content

Recommended Posts

b2JjNc.jpg

 

The Evil Plan Ends with Love / Paen Rai Long Tai Wa Rak

 

Държава: Тайланд

Жанр: драма, романтика

Епизоди: 30 еп.  по 45 минути

Период на излъчване: 1 юни 2017 - 12 юли 2017

Канал: Channel 3

 

 

Участват:

Aun Witaya  като Neung

May Nisachon като Fah

Pat Chatborirak като Tawan

Siri Nichawaline като Pink

Lena Lorena Schuett като Dao

 

Резюме:

Tawan, братът на Fah, попада в брачния капан на млада бременна жена ( Pink) от богато и известно семейство. Неговият дядо, доволен от потеклото на момичето, го кара да се ожени за нея. В помощ на Tawan идва Fah, която се отива да спре сватбата, представяйки се за неговата "бременна жена". Но планът им е провален от Neung, чичото на младоженката, който заявява, че детето, което очаква Fah е негово. И така, накрая Fah е принудена да се омъжи за Neung, а баба му прибира документите за брака и ги кара да и обещаят, че няма да се разведат в продължение на година. 

Какви тайни от миналото и настоящето на двете известни семейства се опитва да разкрие Fah и какво я очаква в брака и по принуда?

 

 

с руски суб ( в процес на превод)

с англ суб

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От много време не бях гледала тайландско и изобщо сериал. Реших да си спретна един маратон и го изгледах за един ден. Бях забравила, колко специфичен почерк имат тайландските продукции. Сюжета не блести с нещо различно и имаше доста нелогични неща, които в реалният живот никога не биха се случили, но все пак това е сериал, а в тях всичко е възможно. :) Актьорите се справиха добре но химията между двойките, които се образуваха ми липсваше. Сериала става за убиване на време ако нямаш големи очаквания към него и не натоварва зрителя с някаква голяма драма. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aз бях стигнала до 8еп. и ми се стори забавен, затова и пуснах темата, но явно съм избързала, защото после пълнежите станаха доста и сега дори се чудя дали да го доглеждам, макар и с повече превъртане. 

Пробвай, ако имаш желание и Fire of virtue, на мен много ми хареса и почти не съм превъртала, особено в началните еп. В момента гледам Naree Rissaya, но и той не е преведен до край, а и при него има доста за превъртане, но с основни линии е интересен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за предложенията. Използвах свободното си време за гледане, защото имах нужда да разпусна. Сега ще се заема с превода на таткото, за да го свърша. Благодаря за темичката на сериала. Не мисля, че си избързала, хубаво е да има теми на нови сериали, защото така избора за гледане става по-голям. В крайна сметка за всеки влак си има пътници. Наистина, че доста превъртах лакрона, защото на моменти ми беше скучен но въпреки това не се отказах да го доизгледам. Не ми беше чак толкова фрапиращ, за да го оставя. Не знам дали се дължи на факта, че от много време не съм гледала нищо или заради факта, че нямах големи очаквания. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...