lazeto Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 (edited) Off Topic Midnight Runners (청년경찰) Страна: Южна Корея Премиера: 9 август 2017 г. Времетраене: 109 мин. Жанр: Екшън, Комедия, Криминален Режисьор: Kim Joo Hwan Субтитри: Английски Участват: Park Seo Joon като Park Ki Joon Kang Ha Neul като Kang Hee Yeol Park Ha Sun като Lee Joo Hee Sung Dong Il като професор Yang Sung Il Go Joon като Yang Choon Bae Yoo Ram като Jae Ho Lee Ho Jung като Lee Yoon Jung Lee Jun Hyuk като професор Ha Seo Jung Yeon като майката на Ki Joon Choi Hong Il като бащата на Hee Yeol Ryoo Kyung Soo като полицай Резюме: Ки Джун (Park Seo Joon) и Хи Йол (Kang Ha Neul) са най-добри приятели и противоречиви студенти в Корейската национална полицейска академия. Една вечер, докато са навън, двамата стават свидетели на отвличането на млада жена. Веднага съобщават за това в полицията, но срещат само апатия и бюрокрация, затова решават да вземат случая в собствените си ръце и да спасят жената… Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с български и английски субтитри Онлайн с английски субтитри Свали с руски субтитри Edited October 7, 2022 by felicyti добавени линкове за онлайн 4 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 Гледах го с руски субтитри и определено ми хареса! Малко сцените, в които нашите герои се бият не ми допаднаха особено( твърде пресилени и нереалистични бяха) и доста превъртах, но иначе филма си заслужава гледането. Много сериозни теми са разгледани, но напрежението е разредено с малко хумор на точното място и не те кара да се чувстваш като нищожество само защото и лошите са част от човечеството към което принадлежиш. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogi_danger Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Жестоко филмче! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikte72 Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 Страхотен филм! Заслужава си гледането на 100%. Благодаря за превода! 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 Скоро не съм попаднала на корейски филм, който да съм гледала с такъв интерес. Оставям настрана предвидливите клишета, които могат да се очакват от подобен род ленти. Тук обаче имаше спойка мужду двамата главни, която заедно със сценария, проработи отлично. Харесаха ми как стояха на екрана, особено Пак Со Джун, който си е заслужил наградите за новак. Много естесестествен и неподправен. Трябва да прави повече филмови роли. Не мога да разбера, защо съсипва таланта си в сериали?! Тук малко съм пристрастна, понеже той ми прилича на един японски актьор, Ацуши Хашимото, но определено има свое излъчване и трябва да се пробва в голямото кино. Другият плюс на филма, са посланията, които носи и внушението, че трябва да се помага на изпадналите в беда, особено от хора, които се обучават, за да го правят. Да, опасно е и вероятността да те накажат е повече от осезаема, но все пак осъзнаваш, че това, което правяиш е правилно. Героите бяха готови да поемат изцяло последиците от действията си. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 Лелее, Пак Со Джун, я къде съм го била гледала, още Off Topic този мой "плочник" ... Това е един от любимите ми корейски филми заради химията на приятелството между главните. Заради всички онези моменти на подкрепа в белИте и сериозните начинания. Права си @ukio ,въпреки последиците трябва да направиш нужното за да се чувстваш човек. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted August 26, 2018 Share Posted August 26, 2018 Забравих да спомена, колко мил и приятен беше финалът на този филм. Пуснах една сълза от умиление. Заради подобна сцена, всеки би рискувял живота си. Напомни ми на края на "Чудото на Намия". 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 Много симпатичен филм, а двамата главни ме държаха усмихната от началото до самия край - бяха много естествени в ролите си! Момичета, благодаря за чудесните субтитри! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 Филмчето е добро. Имаше много емоции и много красиви кадри. Двамата симпатяги бяха страшна комбина.. Благодаря за преводчето! :)) 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abador Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 Nice ... за тези който не са го гледали ... ще съжалявате 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Този очарователно забавен и леко трогателен филм вече има и онлайн опция за гледане . 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Поздравления за избора! Благодаря за онлайн опцията! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amaia Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 Много хубав филм. Забавен, трогателен и в същото време засягащ сериозни въпроси. А Park Seo Joon и Kang Ha Neul са много добри като неопитни, малко наивни, но изпълнени с решителност да защитават тези, които се нуждаят от защита. Благодаря за онлайн опцията! 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loli_dragon Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 O K Tова наистина ми хареса. Екшън-комедия и .. де да зная. Ставаше много - целият сюжет някак се разви набързо. Лошият беше имба. Тия двамата ставаха. Много тичане!/!/. Ще го гледам пак. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madlen1205 Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 Значииии..... Park Seo-Joon е просто уникален. Много добре си играе ролите. Филма беше много готин. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts