Jump to content

Revolutionary Love (2017)


Recommended Posts

Преди 14 часа, jira написа:

 

 

Аз лично не знаех, че Si Won е чеболски син в реала. Попаднах на Инстаграма му и изглежда, че се занимава с доста благотворителна дейност, което е похвално! 

Аз си спомням преди време гледах Супер Джуниър в Радио стар и тогава мембърите казаха, че ако Шисъс иска може да купи МБС ;д първо всички го приеха на майтап, но после почнаха да излизат новини, че баща му е ceo на някаква фирма. Майка пък си имала собствена марка дрехи в Корея. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@automatisch.Engel, Благодаря за инфото! :icon_sunny:

 

Полицайчето и стюардесата ми напълниха душата последната серия, смях се здраво на диалога им. :rofl: Изключая, че ситуацията беше леко абсурдна, Блонди и Бьон Хьок бяха големи скици докато

Spoiler

преследваха Джун. Май ще се окаже, че братът на Бюн Хюк има вина за убийството на майката на Блонди. Голям гадняр е големият брат, актьорът го играе доста добре, особено като се сетя какво ангелче беше в Щангистката.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Блонди, завалията, все на пачи яйца го насаждат. А онез двамата - сущинскии братя, много си приличат, имам чувството.

 

Голема драма с тия десет милиона, специално проверявах, колко са в левове :D

 

Off Topic

До селфито не съм стигнала, обаче отпушването на тоалетни не му се отдава. А някои си и ядат там, абе, култа към кенефа е велик :896767: 

 

Наследника много ме забавлява, като земе да им се кокори и да ги гледа с едно око, като петел - бобено зърно. Особено баща си :D

 

Off Topic

Eй, едно руло тоалетна хартия, какви врати отваря...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах най-накрая финалния епизод. Ще ми липсва това сериалче, докосна ме! Всички персонажи бяха големи сладури и актьорите бяха на ниво! Страхотен саундтрак и една история за истинското приятелство, за това, че колкото и трудна да е борбата, не трябва да се отказваш от това, в което вярваш и за което мечтаеш. :inlove:


"When one path ends, another path begins,

When one door closes, another door opens,

When the winter is deep, the spring will come

When I get destroyed, a better version of me will stand."

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът засяга   важни  въпроси в света на бизнеса, за подкупите

и укриване на данъци. И един доста "приятелски" начин за решаването им.

За истинското приятелство. И за шанса да срещнеш точния човек,

който да те стимулира, промени мисленето ти в положителна посока,

и те  накара да задействаш на 100% възможностите си.

Такава майка-чеболка-супер сладка. Всички бяха страхотно  готини

В 15-та малко повече ми дойде тичането насам-натам. Направо си беше пародия. Както и да е, ще го преглътнем.

Не беше лошо. Но не е и кой знае какво.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък ми е действа разтоварващо и ме забавляват точно простотиите в сериала. До половината съм, точно време да започнат да го забозяват, но дотук няма такива индикации. Дано продължи в същия веселяшки и дебилен темп. Вече предпочитам повече комедия, отколкото корейска романтика.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз доволна.Нямаше  депресирани  тъпи патки  с едничката цел да се влюбят и  мухльовци, дето им е виновна световната икономическа криза .Всички бяха готини и забавни, не като да се гледат по цял епизод, аха да си проговорят, а Шисъс  най-готин. Айляшко!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сладурско!

За пръв на края на сериал си казах "Не може ли просто главните да си останат заедно... тримата!"  :ilovethis::lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса! Свеж, забавен, но и засягащ много сериозни теми! Героите са уникално чаровни, грабващи образи; много се смях с тях, но и много ме трогнаха. 

Бащата на главния герой така и не можах да го намразя, пазя си страхотните спомени от него в 'Time of Dog and Wolf' с Lee Joon Ki. Невероятен беше като Мао и тук също се справи чудесно. 

Харесаха ми много случките с чистачите и изобщо човешките истории от света на бизнеса. Де да имаше в реалния живот такива хора, които, макар и да са на върха, да могат да чувстват мъката и да се поставят на мястото на тези, които са на дъното. Може би има, но са голяма рядкост... .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми допадат офиссериали. И с готини актьори като тук. Обаче до почти половината ме беше толкоз много яд, чак а-ха да го шкартирам. Защо? Ами заради героя на Ши Уон - толкова лигав, тъп наглец, как можаха така да го докарат. Те явно линията на преекспониране на персонажи, отношения, добро и зло си я бяха избрали за сериалчето и това много ми е дразнител. Към края поне главните малко ги пооправиха, ама другото - тц. И от време на време ми минаваше мисълта, че бедната мома, ако си беше продала палтата, щеше да се замогне направо... Добре, какво им пречеше малкото пак да си е русичко?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал само името му беше гръмко. За 16 часа не видях романтика.. за любов да не говорим. Никой с никой не си подхождаше в този филм. Комедията беше силно пресилена. Si Won и So Ra даже не разбрах че трябва да са главната двойка. След като се отказах от романтиката викам поне историята да ме впечатли с нещо, но уви.... Гледам много са го харесали... Може в мен да е проблема ...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз го спрях до средата, за да се натрупат повече преведени серии с български суб. Сега пък съм забравила какво беше. Ще се почва отначало - нама как. Чеболчето не ми е любим актьор /нито любим певец/, но поддържащият каст много ми харесва. Секретарчето е много сладък и когато страда мълчаливо сърцето ме боли за него. Наистина ли в Корея така мачкат и мъчат секретарите си? Не е първият сериал с такива отношения към секретаря....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ме грабна особено. Да, имаше интересни идеи, макар и твърде идеалистични, но реализацията ли куцаше, начина на представяне ли - не знам. А и главните не са ми от любимците, особено Ши Уон с всички тези физиономии ми изглеждаше като дебил. Откритието за мен е Gong Myung - колкото мрачен и ръбест беше героят му, толкова актьорът имаше много приятно и позитивно излъчване. Голямо слънце е! Май ще трябва да се прежаля и да гледам заради него Водния бог.

 

Саунтракът не е лош, песните не са нещо нечувано, но бяха доста добре подбрани, хареса ми цялостното музикално звучене.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, seal_reinforce написа:

За него жена не се ли намери?

 

Off Topic

Тц. Ама и по-добре така, че възможният вариант изобщо не ми хареса!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...