Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Go Back Couple /Gobaekbooboo

Начало: 13 октомври 2017

Дни: петък и събота 23:00

Жанр:Драма, романтика, фантастика

Канал: KBS2

Eпизоди: 12

Режисьор: Ha Byung Hoon

Сценарист: Kwon Hye Joo

Субтитри: Английски

Участват:

Son Ho Jun - Choi Ban Do

Jang Na Ra - Ma Jin Joo

Kim Byung Ok - Choi Ki Il

Jo Ryun - Kang Kyung Sook

Lee Byung Joon - Ma Pan Seok

Kim Mi Kyung - Go Eun Sook

Min Ji - Ma Eun Ji

Heo Jeong Min - An Jae Woo

Lee Yi Kyung - Go Dok Jae

Han Bo Reum - Yoon Bo Reum

Cho Hye Jung - Cheon Seol

Chang Ki Yong - Jung Nam Gil

Ko Bo Gyeol - Min Seo Young

Im Ji Kyu - Park Hyun Seok

U-Know Yunho 

 

Описание: Обичали се, оженили се и живели дълго и щастливо. Така ли мислите? Не, тук не е така. Това се случва само в приказките. С нашите герои е точно обратното. Оженили са се по любов, но брачният живот ги е разочаровал. Изстинали са един към друг и сега всеки ден за тях е малка война. Струва им се, че изобщо не си подхождат. Но така ли е всъщност?

:essub:

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

                       С руски субтитри + OST :click:                         

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много забавен сериал! Определено задържа и интереса. За четирите излезли досега серии ми хареса много. Е, няма я онази атмосфера, която имаше в Риплайте, но прилично и достатъчно като за фон пресъздават връщането назад. Най- големият плюс тук е, че просто е забавно гледането. То е ясно как ще се развива сериалът, скоро след комедията ще дойде ред и на драмата, то и сега в известна доза(по-малко от комедията) е налице. И краят е предвидим, но пак е интересно да видим как семейната двойка ще се преоткрият и влюбят наново. Двамата главни ми харесват като двойка..макар че моментите със сина на директора са по-интересни в момента. То богаташкото синче е пълен контраст на главния... на мен ми изтичат очите по него. Чанг На Ра е прекрасна, имам чувството, че се подмладява и разкрасява с всяка изминала година. И приятелите ме кефят, образи са. Силно се надявам да запазят комедийния елемент и по-нататък, дори и в по-намалено количество. 

Да добавя, главният, който или не съм го гледала никъде, или не си го спомням, тук се справя много добре. Харесва ми като персонаж и някак му приляга тази роля.

Редактирано от itadakimasu
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми опонира тази драма. Разкошен замисъл.

Едва ли има човек, който е минал през развод и не са минавали през главата му същите мисли като на героите от първия епизо " по-добре да не те бях срещал никога", "ти разби живота ми " ит.н. и т.н. и не си даваме сметка, че всяко случило се нещо в живота ни  има причина и не идва само, без причина и последствия.

Интересна идея, добре измислена, страхотен текст и не напоследно място добре изиглана. Мъжът в главна роля не ми е познат, но така сладко ми напомня на визия на Kim Hyun Joong :) ... че си гледам с кеф и си представям. Чанг Нара е абсолютно намясто и подготвена както винаги. само младото дръвце в роля на несподелено влюбен в нея лично мен доста дразни, но се търпи, понеже рядко се вясва на екран. Приятелите на момъка са трепач - сао като ги мернах първия път и знаейки предишни техни изпълнения ми беше ясно, че здраво ще изперкват на моменти и не сгреших :D

Продължавам да следя с любопитство как ще ги върнат в настоящето и какво ще се случи.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей така се радвам, че и някой друг следи това сериалче! Аз страшно се забавлявам с него, няма грам спад в качеството му досега. Тематиката е сериозна, но е представена по един забавен и увлекателен начин. Всички са големи образи, особено мажоретката и ревящия избиват рибата. Само като се сетя за онази сцена, в която той звънна в радиото, за да си изплаче мъката ... :D Я пък Косата, залисва ме от смях. 

Сериалът е много добър по мое мнение, даже се учудих колко много ми харесва, нямах такива очаквания. И двамата главни актьори са повече от прекрасни. Хубавото е, че драмата е премерена и е на място, поне засега. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се, че попаднах на този сериал! :)

Присъединявам се към хубавите коментари - много забавен и премерен, с прекрасен актьорски състав!

Главният,  Son Ho-Jun  ,  гледам паралелно в друга драма ( Trot Lovers), във второстепенна роля, но заради него се "записвам" за бъдещия му проект - Terius Behind Me !  Ще отбележа и участието на  Chang Ki-Yong, главният от наскоро завършилия Come and Hug Me.

Драмата си заслужава отделеното време, препоръчвам! 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, скоро не ми беше харесвал толкова сериал! Повярвах им на тези двамата, играта им беше перфектна за мен, всичко си беше изпипано и точно до самия край :) Да не казвам, че няколко пъти ревах с главната, може би защото и аз съм с едно такова мъниче като нейното. Скоро гледах друг сераил с почти същата история, който и на половина не ме впечатли толкова, колкото този :) . 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав сериал с много комични моменти, накрая разбира се имаше драма

Off Topic

Малко дълго го раздадоха  с драмата около с майката, тоест използваха я за пълнеж на епизодите, но наистина беше тъжно, когато дъщерята правеше всичко възможно да прекарва време с нея.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До трети епизод си виках: ''нищо не може да ме трогне'' и в четвърти направо ми разказаха играта. Като ме хлопна у главата, та после право в сърцето и нацели де-що чувство има у тялото ми. Има да се събирам поне месец емоционално. И се почна от четвърти,  та отиде и в целия пети. Рев, ама такъв дето толкова много ти идват емоциите накуп, че не знаеш къде си. Носът ми безпаметно се беше запушил и щях да се задуша от хълцукания :28558:.  Когато проверих за качен по-нататъшен епизод с бг суб и като видях, че няма, в душата ми зави най-тъжната симфония. Кастът е мракоубийствен. Все актьори, играят та дрънкат. Имам забележки единствено откъм монтажа на балерината. Показаха по едно време една стойка, където краката й трепереха нестабилно. Причерня ми. Добре, че беше само момент и отмина гаврата с балета. Чакам и останалите епизоди с голям интерес. Благодаря за положения труд по субтитрите и също и на хората, които качват за гледане онлайн :wub:

 


Любими индивиди към момента:

Най-високото човече от каста. Уж дървено лице и все ми седи едно и също, ма с тези очи като погледне и си казваш, че еволюцията добре си е свършила работата. Също и много точен език на тялото показва актьорът в играта си.

Актрисата в ролята на майката на главната. Обожавам я тази жена. Още ми държи влага от сериала дето наскоро завърших с нея. От малкото актриси дето, колкото и майки да изиграе, не ме дразни.

Главната актриса. Начинът, по който изгражда героинята си е толкова непринуден. Мога да се смея заедно с нея и в следващия момент си седим и ревем и двете. Така да си играе с емпатията ми. Цъ, цъ. Евала!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е разкошен. Кастът беше толкова добре подбран, че останах без думи. От години не съм гледала нещо, което да ме грабне така.

Поревах си стабилно, посмях се много. Заслужава си гледането, даже повече от веднъж.

Благодаря на @SNOWMOON за буквите :)

За мен бе удоволствие :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забавно начало, интересен житейски сюжет, преплетен с фентъзи елемент.

Обаче пък какъв рев му ударих на последните епизоди, не е истина просто. Един сериал успее ли да ме разсмее и разплаче, получава висока оценка от мен. Струваше си отделеното време. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер свежо и забавно сериалче.Смеха е гарантиран.Това определено ми хареса.Да има такова супер яко сериалче и аз да не го забележа до сега ... гледайте, няма да съжалявяте. :D:thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Харесвам сериали, които ме трогват до сълзи. Това е моят критерий за качество. И този беше точно такъв. Припознах се в главната героиня. Може би, защото като омъжена жена с дете, редовно си задавам същите въпроси, изпадам в дилеми и колебания, измъчвам се от съмнения... понякога егоистично, без да си давам сметка, че човекът до мен, може би също страда и не му е лесно да понася, и да се справя с настроенията ми. Та така... Накара ме да се размисля. А такива драми винаги си заслужават отделеното време.

Друг хубав момент е, че сериозната част е добре балансирана със забавната, и не те оставя да се депресираш съвсем. Много свежо актьорско присъствие. И много красив Чанг Ки Йонг.

Накрая, но не на последно място - голямо благодаря за качествения превод. Винаги е хубаво, когато получаваш грамотен превод!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заслужава си добрите коментари, много приятен сериал. На моменти ми напомняше като усещане на "Отговори от миналото", а като история - на Wife That I Know, което обаче не е лошо, напротив, защото и тях си ги харесвам много. Допадна ми и това, че нямаше лутане напред-назад във времето - един път се оказа достатъчен, за да разберат къде са сгрешили и да подредят нещата така, както трябва. Бебчето им беше супер сладурско и моментите, в които го даваха или мислеха за него, ми бяха от любимите. Също много трогателна беше историята с майката - някой беше писал по-горе, че е била разтеглена и като пълнеж на епизодите, но за мен тя беше основна, самата героиня каза, че след случилото се с майка ѝ връзката между тях е започнала да се къса. Разбира се, самата мама е прелест, включително и като имитатор на Майкъл Джексън! :D Младежите от миналото ми бяха по-интересни и готини от момичетата, но като цяло времето в 1999 година беше добре представено. А Чанг На Ра се справи идеално с това да е на вид 20-годишна, а да говори като дваж по-голяма - наистина докарваше поведението на аджума от време на време :P 

 

Може би заради това, че сериалът беше 12 епизода, не усетих да има понижаване на темпото след средата, което е твърде рядко срещано за корейски сериал.

 

Субтитрите са отлични, благодаря за положения труд!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 7 часа, bealonenomore написа:

Субтитрите са отлични, благодаря за положения труд!

Със закъснение, но все пак благодаря за огромната помощ, която получих от NyXe.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добър сериал, заслужава си гледането. Имаше и някои неща, които не ми харесаха, но не е лесно да се направи перфектен сериал. А моята летва е висока (Secret Garden). Специално искам да похваля главната актриса Чанг На Ра. Мнооого е добра! Не знаех, че я гледам за втори път, докато не погледнах, че съм я гледал във филма "Sky and Ocean", в който много ме трогна. До колкото си спомням там играеше възрастна с акъл на дете. Мисля че даже и историята не се въртеше около нея, но аз само това запомних от филма. Много ме натъжи образа й. Затова и не смея да го гледам пак този филм. А и като погледнах колко награди е спечелила, явно наистина се справя страхотно с образите си. Благодаря за положения труд на хората, направили българските субтитри.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...