Jump to content

20th Century Boy and Girl (2017)


Recommended Posts

spacer.png

 

20th Century Boy and Girl (20세기 소년소녀)

Страна: Южна Корея

Също така известен като: Twentieth Century Boy and Girl

Период на излъчване: 9 октомври 2017 – 28 ноември 2017 г.

Време на излъчване: Понеделник – Вторник 22:00

Жанр: Романс, Комедия

Канал: MBC

Епизоди:  32 (по 35 мин. на епизод)

Режисьор: Lee Dong Yoon

Субтитри: Английски

          

Участват:

Han Ye Seul като Sa Jin Jin

– Kang Mi Na (ex gu9udan) като Jin Jin (young)

Kim Ji Suk като Gong Ji Won

– Kim In Sung като Ji Won (young)

Lee Sang Woo като Anthony

– Park Seung Joon като Anthony (young)

Ryu Hyun Kyung като Han Ah Reum

Song Soo Hyun като Han Ah Reum (young)

Lee Sang Hee като Jang Young Shim

Han Ji Won като Young Shim (young)

Ahn Se Ha като Jung Woo Sung

Kwon Do Kyun като Woo Sung (young)

Oh Sang Jin като Kang Kyung Suk

Kim Chang Wan като Sa Chang Wan

Kim Mi Kyung като Kim Mi Kyung

Shin Won Ho като Sa Min Ho

Kim Young Sun като Lee Kwan Hee

Shin Se Hwi като Lee Ha Ram

Kim Tae Hoon като Lee Seung Goo

Choi Bum Ho като Han Hak Kyu

Yoon Bok In като Yoon Bok In

Park Myung Shin като Kim Young Ja

Kim Ik Tae като Jang Jang Soo

Kim Kwang Sik като Jang Ki Bong

Lee Jae Kyoon като Lee Hong Hee

Lee Yoo Mi като Mi Dal Yi

 

Резюме: Драмата разказва историята на три жени, родени през 1983 г., но все още неомъжени, чийто любовен живот започва, когато срещат първата си любов...

 

 

Свали с български субтитри :click:  :click:

Онлайн с български субтитри :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:  

Свали с руски субтитри + OST :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оооо,това ще се следи. Изглежда много забавно,а и с този прекрасен каст. :panda-145:

Послепис: отвратителен е тоя формат,дет разполовиха епизодите на по две части <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и на мен не ми е любим този формат, ама поне в сериалите, които съм гледала, в края на първа част от своеобразен общ от 2 части няма край като във втората част, както и не повтарят много сцени в началото на втората част, сега като тръгна да убеждавам в къщи да гледаме някой сериал как да кажа, че едисикой ще е 32епизода..., без да ме питат за резюме ще ме отрежат.., да не гледаме сапунки :D, все се обяснявам, че са на половинки и че са 16 сериите все едно:P

 

симпатично изглежда, харесва сериали за ежедневието на нормални хора, без свръхдрами, с нормални вълнения за съвремието ни

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ми хвана окото и основната причина е , че Хан Йе Съл пак го играе ходеща реклама на продукти. От трите нови сериали, този е най-безинтересен. А защо този сериал няма още тема?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах някакви очаквания за сериала, но след изгледаните досега епизоди съм доста разочарован. Han Ye Seul е като copy/paste във всички сериали които съм гледал с нея. Една от малкото актриси които не ми харесват. Историята е клиширана и глупава. И пак стандартния триъгълник ( дано не се увеличават ъглите и се оформи друга геометрична фигура...) който ако е както е писано романтична комедия е ясно как ще приключи. Само дето ми се губи комедийната част. Става за убиване на времето, но нищо повече. Продължавам да го следя единствено заради Kim Ji Suk, който винаги е интересен във всяка роля която играе. Съжалявам че се е съгласил за тази роля и то точно със Han Ye Seul ... но какво да се прави :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ооо, да! :) То си е дарба да си ходеща  безупречна реклама на дрехи :D а мацката е просто уникален талант, стойка, визия, евала!

Красива жена, разхожда красиви дрехи, ако това е била задачата и  я изпълни перфектно, аз съм до 4 епизод :lol: обаче и Kim Ji Suk не блести с нещо и той успешно разхожда костюмите и при този сюжет едва ли ще се случи нещо, с което да изпъкне като игра и впечатление.

Къде са забавните  корейски истории , които ни залепваха за екрана, не знам, никога не губя надежда, но засега чувството за хумор и добре поднесените истории за нещата от живота си остават мисия невъзможна за корейското сериалопроизводство.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах сериала с добро очакване и първите няколко епизода ми харесаха. Но с всяка изминала серия нещата се закучват и разводняват до безумие. 3 минути кадър, за който и 30 сек са много...Даже има части, в които нищо не се случва, нито нещо се изяснява, нито са забавни...Нелепи второстепенни герои  с инфантилно поведение и взаимоотношения. Ще му дам шанс още 1-2 серии с превъртане, и ако  не се задвижи, ще търся нещо друго - динамично и държащо в напрежение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се задвижва. Разтягат безмислени локуми и се опитват да вкарват драма по корейски. Поредният сериал започнал с някаква идея, изгубена в скуката по пътя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам никакъв интерес към главната двойка, тройка или каквото и да е там. Второстепенните герои са ми симпатични и ме карат да продължавам да гледам. Може да стане по-интересно ако се появи каката, но не ми се вярва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък ми допада -като детски сериал е. На места е много предвидим и го превъртаме, но иначе е сладурски. Нищо, че е пълен с клишенца, пак има сладки моменти. Ето това им харесвам на източните нации, и за това те остаряват бавно - при нас 15 годишните искат да изглеждат като на 30-когато са на 30 обаче, почват да се правят на 20. Кефи ме тази игра на 35 годишни персонажи, държащи се като 16 годишни ученици.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ейй, голяма е борбата за рейтинг:

Spoiler

набутаха и истинската съпруга в "живия"живот на актьора "Антъни" (севернокорейката от Ирис), да изиграе деспотичната режисьорка. Предполагам аджумите са се оцъклили...:))))) жалко, че тая година няма да има MBC награди..

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса сериала. Който обича романтични сериали да го гледа. За мен е образцов сериал.  Смешен, малко тъжен на моменти. Han Ye Seul за мен е отлична актриса за романтични сериали.  Може да предаде много емоции.  Сериала не ми доскуча, забавен ми беше.  Поддържащите двойки  бяха доста интересни. Родителите също.  Накрая появата на Kim So Yeon също беше приятна изненада(едва ли е играла заради рейтингите, ами заради съпруга си).  Зла режисьорка която цял живот беше чакала да може да се погаври с идола си, а и нещо повече. Историята на сериала ми хареса , романтичен триъгълник имаше само на думи. Рекламата я възприемам нормално, защото от това се правят тези сериали. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...