Jump to content

Черната дупка


Recommended Posts

Аман от хейтъри! Напълнихте темата с негативи, че и със социални предразсъдъци към културните обичаи на други народности! 

Сонихриси,

Spoiler

какво стана с камилите и тоалетната чиния? Мисля те да не са те отвлекли барабар с конете...

За тези, които още не са разбрали - ако ви тежи нещо на душата по повод на някой сериал, излейте си го тук на воля :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

        Като питаш, да ти кажа. Значи на третия ден сложих едни ръкавици, претъркулих тоалетната чиния на  един чувал и я завлякох до контейнера. В двора имаше съседи, които отначало ме гледаха с интерес. Като започнах да я влача всички се скриха някъде, изчезнаха, стопиха се.  Не успях да я хвърля в контейнера, но важно е, че я довлякох до  правилното място. 

       Конете са нещо друго. Похапваха си тревичка тихо в нощта, романтика, звезди, тихо и методично хрупане само се чува и димът от моята цигара. Ако имаше и светулки сигурно щях да пропиша поезия, ама нямаше.  Сутринта конете бяха изчезнали нанякъде, обаче, след обилното хранене имаше няколко купчини изпражнения. Та разхождам аз кучето - джак ръсел териер и какво се заплеснах,  гледам нашата Джаки се търкаля с огромно удоволствие във фъшкиите. Докато я дръпна, цялата беше в изпражнения - една такава радостна и щастлива. После, докато я къпех си викам, ми кво, поне кучето се накефи. Вечерта, въпреки че внимавах, безумното куче ме издебна и отново се отъркаля. Пак я къпах, но този път гневно. На следващия ден просто изчистих фъшкиите.

      Камилски изпражнения не съм чистила, но ако трябва и това ще направим само камили да има. Араби да дойдат, богати саудитци, да потекат златни реки, да се окъпем и да заблестим. Да просперира нашата държава - Ура!!!

Не съм хейтър нали?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мисля, че тази тема е мястото за това-трябваше да е само за негативни мнения за сериали и прочие и за изпускане на парата. Коментара преди този(за преводачите) вече влиза в друга графа и може да предизвика скандал, а точно това трябваше уж да се избегне. Надявах се параб да не познае... 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

22 hours ago, sonihrisi said:

       

Не съм хейтър нали?

Ма как да не си! Какво ти пречеше тоалетната чиния, че я изхвърли на боклука! :bee:

Дебилче, не знам какъв е бил коментарът, но благодаря, че си сигнализирала. За преводачите или добро, или нищо - тоест, няма място за тях в тая тема. Шори-шори.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно съгласен с мнението за преводачите. Може да черните всичко, но тези добри души, без значение как се справят, не бива.

И за да не е положителен коментара: Ким Мин-Джънг, тази жена има ужасно неприятно излъчване. Във всеки случай успя да съсипе

еднолично цял сериал /Man to Man/. Не че драмата беше кой знае какво, но нейното участие определено не беше плюс.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много ме дразнят приложенията за чат за андроид, дето те свързват автоматично с всеки, който има същото приложение и ти е/или си му в контактите...

 

**в тази връзка дайте предложение за читаво такова приложение(без скайп), което не прави това горното...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...