Jump to content

Mad Dog (2017)


lazeto

Recommended Posts

Напълно се съгласявам с Кидича.

Гледането беше удоволствие. Избегнаха   дежурните клишета и глупости на макс, държаха напрежението до последната секунда, без повторения и всякакви вайкания, плюсканици, витаене из облаците на героите, а само действие и мозък. Никакви любовни лиготии на фона на цялата сериозност, а само лек привкус, напълно достатъчен.Даже айдълката спря да мята грива и влезе напълно в час  след началните серии и престана  да ме дразни.

Пипнат сериал отвсякъде.Дори  малки детайли, като  например  вратовръзката  и яката на Лошко бяха барнати.Направо и лошите  си имаха своя чар, ако не с друго, поне с акъл.Учтивата форма през цялото време в обръщенията в групата, също беше нещо по-различно и даде супер значимост на завършека, който също заслужава адмирации.Даже задължителното  тофу липсваше:28558:, да не говорим ,че и без покаяние на злодеите минахме и безумната тъпотия "и влязъл в затвора и станал човек".

Актьорите бяха страхотни и направо не ми се искаше да свършва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Представа си нямам защо преводът на точно този сериал толкова изостава и се бави, но за мен това е най-силният сериал за този сезон, а по вида на развитие на действието, стегнатия сюжет и характерните типажи на героите ми напомня много на Хилъра. Динамиката на сценария е добра, както и актьорската игра. За сега не виждам дупки или някакви бели полета в историята, напротив логически е навързано всичко. За мен сериалът е отличен. Ще си изчакам търпеливо превода, защото сериалът си заслужава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен съм с всички положителни коментари. На мен ми хареса. Явно създателите са заели какво правят, за разлика от някои сериали, които започват и никой, дори сценарист и режисьор нямат идея как ще го завършат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам го Jugglers :) И за застрахователната измама гледах... но Mag Dog все още не! 

Следя тук мненията, но докато отлагах ,за да се понатрупат епизоди, сериалът приключил! ;)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах първите 5 серии и съм доволна. Гледа се, без да усетиш как минава един час.

Случаите им са интересни и непредвидими.

Тая мацка да не е сексапилната версия на Пак Шин Хье?! В първия момент ги обърках. Много си приличат.

Когато е нервна, отмята косата - не е дразнещо. По този начин са се опитали да й изградят характерен тик.

Гепарда с тая шарка... :D

Малкият Ким Мин Джун ми харесва, за пръв път го гледам. Много хубав глас има :D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен сериал! 

От месеци насам не можех да се спра на нищо и само повтарях вече гледани продукции. 

Докато не открих Бесните. Трябваше ми малко време да се наканя да си пусна втори епизод, защото очаквах да е тежичък, имайки предвид историята, но после като го зачесах, не усетих кога стигнах финала. 

Много ми хареса, как плавно приобщиха д- р Ким/ Ян Гебауер към екипа. Много реалистично представиха всичко. Реалистично, в смисъл отношения, реакции и други подобни. То е ясно, че в сериал няма как да е абсолютно реалистично показана самолетна катастрофа. 

Мацката не ми е позната от друг проект, или поне не я помня, но наистина много прилича на Шинито. Много добре си направи образа и бяха много сладки с д-р Ким. 

Чита и мед сестрата също бяха страхотен тандем. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първата ми корейска криминалка, но си я биваше. Обожавам У До Хуан. Играе адски добре. Обожавам плавността, с която Ю Джи Те първо го наричаше боклук, а след това му стана "батко". И другите от екипа бяха супер. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз изтупах още един сериал от нафталина и сега като имам време си го пуснах. Изгледах го наведнъж и то с кеф. Хареса ми, че не е толкова тъпоумен сюжета, У Ду Хуан е страшен бонбон. Другия главен съм го гледала и в Хилъра. Много ми е чаровен и обаятелен. Певачицата чак да не очаква човек, но ми стана любимка. Играе си момичето, даже се справи повече от добре. Хареса ми, че геройнята и не е някаква залюхана и незнаеща, че е на планетата Земя дропла. Действието се движеше добре, някой неща признавам си бяха съшити с бели конци, но като цяло става. Сериала си е читав и те държи до край. Препоръчвам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако сте се настроили на подобна вълна покрай Такси Делукс 2, може да си пуснете и този. Много гледаем сериал и задържа интереса. Аз лично най-много се радвах на секси мацката и Леопарда. :) Но има образи за всякакви вкусове.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста нереални умения и ситуации имаше в сериала, но на кой му пука за това, след като държи в напрежение, историята е интересна и заплетена, а актьорите са ТОП. Прекрасна актьорска игра и цялото удоволствие не беше само заради Woo Do Hwan (този прекрасен глас) и Yoo Ji Tae, а заради актьори, които винаги са поддържаща роля, като Choi Won Young (просто невероятен, както винаги), Jang Hyuk Jin и Park In Hwan (колкото и малко участие да имаше тук). А и да не забравяме сестра О - Baek Ji Won. Екипът Бесни кучета беше очарователен. Страхотно подбрани персонажи, верни на себе си, вярващи в тяхната си идеология за живота, съпричастни, борбени, търсещи справедливост. Удоволствие беше да се гледа такъв тандем. Личната история и болка на всеки беше докосваща. 

Сериалът е много добре композиран, динамичен, без излишни пълнежи и не те кара много да мислиш, а оставя зрителя да се наслаждава на развръзката във всяка ситуация. Ост-а е оскъден, но качествен. 

Off Topic

не очаквах да има моменти, които ще ме накарат да пусна сълза, но имаше два такива. Явно съм много мека ракия.
Първия е във втори епизод, когато ни разкриват историята на Че Канг У, когато губи семейството си самолетната катастрофа. Просто не можеш да не преживееш мъката му, особено от загубата на сина му. 

А втория момент беше, когато Ким Мин Джун, нарече Че Канг У "Хьонг" на финала. Тогава се сещаш за неговата загуба и просто през сълзи се радваш, за усмивката на лицето му и това, че има приятели и Брат до себе си. Вече не е сам. Не е брата на пилота-убиец. 
Мои сантиментални реакции.. такава съм си. :D 

Препоръчвам го и аз за феновете на Healer, The Guardians и Taxi Driver. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...