Jump to content

Witch's Court (2017)


lazeto

Recommended Posts

 

spacer.png

Off Topic

DKjh_SKVYAAttx8.jpg

 

Witch’s Court (마녀의 법정)

Страна: Южна Корея

Период на излъчване: 9 октомври 2017 – 28 ноември 2018 г.

Време на излъчване: Понеделник – Вторник 22:00

Жанр: Право, Романс, Драма

Канал: KBS2

Епизоди:  16

Режисьор: Kim Young Gyoon

Субтитри: Английски

          

Участват:

Jung Ryeo Won като Ma Yi Deum

Yoon Hyun Min като Yeo Jin Wook

Jun Kwang Ryul като Jo Gap Soo

Kim Min Seo като Heo Yoon Kyung

Kim Yeo Jin като Min Ji Sook

Lee Il Hwa като Kwak Young Shil (Yi Deum's mother)

Kim Jae Hwa като Son Mi Young

Choi Ri като Seo Yoo Ri

Jun Bae Soo като Oh Soo Chul

Son Dam Bi като Yang Yoo Jin (епизод 11)

 

Резюме: Драмата разказва за материалистична жена прокурор, която не се колебае да използва лични нападки, да измисли доказателства и да подбуди лъжесвидетелстване само за да спечели дело…

Ма И Дъм (Jung Ryeo Won) работи като прокурор в продължение на седем години, като понякога прибягва до драстични методи за спечелване на случаи. Но нещата са на път да се променят след прехвърлянето ѝ в специален отдел за сексуални престъпления…

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз като предходния, се надявам на превод. Звучи интересно и различно. Без превод трудно гледам сериозни криминални сериали или пък леки комедии с лафове на всяка трета дума. Доколкото разбирам от резюмето имаме само 1 главен герой/тоест героиня/, :)  и се надявам тук да избегнем многоъгълниците, че вече са станали досадни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чонг Рьо Уон ми е една от любимките и не мога да я пропусна. Хареса ми първи епизод. Нямаше как да минем без началните 20 минути, които можеха спокойно да вкарат в 10, но корейска им работа- да направят драмата по-голяма впоследствие.

 

Ето  го и на руски онлайн, че гледам горе го няма .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уви, подозренията ми се подтвърдиха. Сценаристката на простотията "The Time We Were Not In Love" е надраскала поредното негледаемо недоразумение. Боклук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не беше съвсем лош сериалът, но  подосади към края  и май го доизгледах повече заради актьорите.Можеха в по-малко серии да се вместят и да не сътворяват маса идиотии в края и за край. Не можах да разбера какво  толкова му харесваха корейците, че държеше рейтинг 12, по- висок в сравнение с другите за деня и часа. Сравнен, например с Mad Dog , рейтингът на който е  по-нисък, на мен  ми идва  тотално непонятно. Може би темата за сексуалното насилие им е болна, като  нещо често случващо се там и евентуално това ми е обяснението.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз чак сега го почнах, бях го забравила /буквално ми е изкочил от ума/, признавам! А сега виждам и че се превежда, което е супер! Хареса ми първи епизод, да се надавяме, че ще задържи нивото до края. На мен ми харесва, че сериалът засяга сексуалните престъпления, и мисля, че това е една добра пазарна и зрителска ниша, и сега остава и добре да си разиграят ролите и сценария /надавям се/. Като го изгледам пак ще коментирам, за сега не намирам пробелми, не ме дразни, но съм само на един изгледан епизод.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го. Хареса ми. Но не е нещо особено. Хубав сериал с идея да се покаже справедливостта и ефективността на съдебната им система. Но не съм убедена, че в реалността ще е толкова справедлива и ефективна. Също така романтично-наивния /дори глуповатия/ подход преобладаваше. Аз мислех, че злодеят/престъпникът/ може да се окаже баща на главната, понеже нито веднъж не казаха кой е нейният баща, само за майката се говореше. Е, не се случи това, но все пак си го мислех. Главния актьор блестящо се справи с ролята, главната актриса - също, но тя има и някакво по-особено излръчване, особено с тази извита усмивка и закачлив поглед. Всъщност тази актриса има освен отличаващо се лице /,за корейка е доста различно/ и особен начин на игра. Най-големият плюс на сериала бяха неговите главни актьори, включително злодеят /той е актьор с опит и стил/.

 

За мен тази актриса заедно с още една завършила литература /сещате се коя/, са двете с най-интелигентно излъчване измежду корейските актриси и певици! С нейното образование и потенциал, не знам как се е върнала и как е решила да нагази в шоубезнеса. Получава й се, но тя има повече от един варианти...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като цяло ми хареса. Имаше си и своите слабости, ама то винаги ги има.  Имаше интересни казуси. На Jung Ryeo Won  лицето и е хубаво, иначе е толкова слаба, краката и едни клечки. Героинята и много умна на моменти, но и много тъпа в други моменти.

Off Topic

Не отиваш при престъпника да му кажеш че знаеш, че е виновен и ще търсиш доказателства да го вкараш в затвора???  Това само на престъпника ще помогне.  Или пък да нагласяваш доказателствата, и да изнудваш престъпниците.  От какъв зор шефката и я прикри , че и двете си загубиха работата??  Беше безсмислено. Ако главната щеше да си  загуби работата, шефката и нямаше нужда също да губи своята. Също не разбрах смисъла да спасяваш човек който се самоубива, само и само да го накажеш в съда със смърт?? 

Това просто обра всички точки. Става за гледане, не беше много скучен. Романтика слаба. Драма лека. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен сериалът ми допадна. Не харесвам нито прекалено тъпи, нито твърде идеални героини и за моя радост персонажа на Чонг Рьо Уон не беше нито едно от двете. Освен това актрисата има много живо лице и мимика без да преиграва и много се наслаждавах на екранното ѝ присъствие. Героинята ѝ ми беше симпатична, дори когато моралния ѝ компас съвсем се счупеше. Сюжета задържа вниманието, въпреки че всички "лоши" все отлагаха да се разправят с нашето момиче за някакъв неопределен бъдещ момент, за да успеем все пак да запълним 16 епизода. Драмата не е голяма, тъй като още от началните серии става ясна тенденцията, че нашите прокурори ще намерят начин да спечелят делото.

Като цяло е приятен за гледане. А аз определено ще си потърся и други филми с Чонг Рьо Уон.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...