Jump to content

Recommended Posts

Witch_s_Court_BG_poster_version01.png

 

Off Topic

DKjh_SKVYAAttx8.jpgDKrym-IU8AAZC7q.jpg

 

Witch’s Court (마녀의 법정)

Страна: Южна Корея

Също така известен като: Manyeoui Bubjung

Период на излъчване: 2017 – Октомври - 09 до 2017 – Ноември - 28

Време на излъчване: Понеделник – Вторник 22:00

Жанр: Право, Романс, Драма

Канал: KBS2

Епизоди:  16

Режисьор: Kim Young Gyoon

Субтитри: Английски

          

Участват:

Jung Ryeo Won като Ma Yi Deum

Yoon Hyun Min като Yeo Jin Wook

Jun Kwang Ryul като Jo Gap Soo

Kim Min Seo като Heo Yoon Kyung

Kim Yeo Jin като Min Ji Sook

Lee Il Hwa като Kwak Young Shil (Yi Deum's mother)

Kim Jae Hwa като Son Mi Young

Choi Ri като Seo Yoo Ri

Jun Bae Soo като Oh Soo Chul

 

Резюме: Драмата разказва за материалистична жена прокурор, която не се колебае да използва лични нападки, да измисли доказателства и да подбуди лъжесвидетелстване, само за да спечели дело…

Ma Yi Deum (Jung Ryeo Won) работи като прокурор в продължение на седем години, понякога прибягвайки до драстични методи за спечелване на случаи. Но нещата са на път да се променят, след прехвърлянето и в специален отдел за сексуални престъпления…

 

 

 

Свали с английски субтитри :click:

 

Свали с български субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

  • Like 1
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Сюжетът е уникално интригуващ! Актьорите са перфектни. :wub: Дано се сдобие с бг превод. :subs:

Share this post


Link to post
Share on other sites

И аз като предходния, се надявам на превод. Звучи интересно и различно. Без превод трудно гледам сериозни криминални сериали или пък леки комедии с лафове на всяка трета дума. Доколкото разбирам от резюмето имаме само 1 главен герой/тоест героиня/, :)  и се надявам тук да избегнем многоъгълниците, че вече са станали досадни.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Не е зле, но пропуснете първите 15 минути, защото са тъпо клише, което сте гледали в 50000 драми досега.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Чонг Рьо Уон ми е една от любимките и не мога да я пропусна. Хареса ми първи епизод. Нямаше как да минем без началните 20 минути, които можеха спокойно да вкарат в 10, но корейска им работа- да направят драмата по-голяма впоследствие.

 

Ето  го и на руски онлайн, че гледам горе го няма .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Уви, подозренията ми се подтвърдиха. Сценаристката на простотията "The Time We Were Not In Love" е надраскала поредното негледаемо недоразумение. Боклук.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Не беше съвсем лош сериалът, но  подосади към края  и май го доизгледах повече заради актьорите.Можеха в по-малко серии да се вместят и да не сътворяват маса идиотии в края и за край. Не можах да разбера какво  толкова му харесваха корейците, че държеше рейтинг 12, по- висок в сравнение с другите за деня и часа. Сравнен, например с Mad Dog , рейтингът на който е  по-нисък, на мен  ми идва  тотално непонятно. Може би темата за сексуалното насилие им е болна, като  нещо често случващо се там и евентуално това ми е обяснението.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Аз чак сега го почнах, бях го забравила /буквално ми е изкочил от ума/, признавам! А сега виждам и че се превежда, което е супер! Хареса ми първи епизод, да се надавяме, че ще задържи нивото до края. На мен ми харесва, че сериалът засяга сексуалните престъпления, и мисля, че това е една добра пазарна и зрителска ниша, и сега остава и добре да си разиграят ролите и сценария /надавям се/. Като го изгледам пак ще коментирам, за сега не намирам пробелми, не ме дразни, но съм само на един изгледан епизод.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Изгледах го. Хареса ми. Но не е нещо особено. Хубав сериал с идея да се покаже справедливостта и ефективността на съдебната им система. Но не съм убедена, че в реалността ще е толкова справедлива и ефективна. Също така романтично-наивния /дори глуповатия/ подход преобладаваше. Аз мислех, че злодеят/престъпникът/ може да се окаже баща на главната, понеже нито веднъж не казаха кой е нейният баща, само за майката се говореше. Е, не се случи това, но все пак си го мислех. Главния актьор блестящо се справи с ролята, главната актриса - също, но тя има и някакво по-особено излръчване, особено с тази извита усмивка и закачлив поглед. Всъщност тази актриса има освен отличаващо се лице /,за корейка е доста различно/ и особен начин на игра. Най-големият плюс на сериала бяха неговите главни актьори, включително злодеят /той е актьор с опит и стил/.

 

За мен тази актриса заедно с още една завършила литература /сещате се коя/, са двете с най-интелигентно излъчване измежду корейските актриси и певици! С нейното образование и потенциал, не знам как се е върнала и как е решила да нагази в шоубезнеса. Получава й се, но тя има повече от един варианти...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...