Jump to content

Recommended Posts

Black_Deliveryman_BG_poster_version02.png

 

Off Topic

photo883000.jpgfullsizephoto896861.jpgfullsizephoto896860.jpg

 

Black (블랙)

Страна: Южна Корея

Също така известен като: Beulraek

Период на излъчване: 14 октомври 2017 – 3 декември 2017

Време на излъчване: Събота -  Неделя 22:20

Жанр: Трилър, Фентъзи, Романс

Канал: OCN

Епизоди:  16

Режисьор: Kim Hong Sun (Voice, Pied Piper, Liar Game)

Сценарист: Choi Ran (Iljimae; God’s Gift – 14 Days)

Субтитри: Английски

          

Участват:

Song Seung Heon като жътваря Black

Go Ara като Kang Ha Ram

Lee El като Yoon Soo Wan

Kim Dong Joon (ZE:A) като Oh Man Soo

Oh Cho Hee като Tiffany

Kim Jae Young

 

Резюме: „Black“ разказва историята на мрачен жътвар на име Блек (Song Seung Heon) и срещата му с Канг Ха Рам (Go Ara) - жена, която може да вижда сенките на смъртта. Заедно те се противопоставят на правилата на небесата и се борят, за да спасят човешки живот…

 

 

Свали с български субтитри :click:

Онлайн с български субтитри :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

                         Свали с руски субтитри :click:                         

Онлайн с руски субтитри :click:

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

преди 42 минути, seal_reinforce написа:

Go Ara дано да няма брат и да не й дадат много да реве :896767:

 Тц, ще реве пак. Няма да ни се размине. И в трейлъра имаше ревяща/или плачлива/ сцена. На тази актриса това и е явно някакъв патент.

Link to comment
Share on other sites

seal, ще ме умориш от смях! :D На клона съм! Хони-то, този красавец, от много дълго време не съм го виждала в сериал. Жанр - фентъзи - прекрасно! Имаме жътвар - чудесно! Go Ara - ще й дам шанс на девойката, може тук да ни изненада. Трейлърът много ми хареса.

Не вярвам без рев да мине, ама едва ли ще е като в Хуаранг....но тепърва ще видим.

 

Благодаря за темата, Лазе!:)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Фентъзи, ама корейските тутурутки, вместо да копират Гоблина (аз не че съм го гледала), не можаха ли да изкопират американския Grimm? Тогаз щях да ги призная B)

 

Spoiler

Само не знам за моя любимец, капитана, кой щяха да турят, че той така към 2 метра, лекинко :896767:

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Не си го изгледала все още? Черна точка. :P Шегувам се.;) За мен не е проблем, че копират Гоблин, даже напротив.:D Ако може още сериали с жътвари и гоблини да направят, никак няма да им се разсърдя и чинно ще си ги изгледам всичките. :lol:

Off Topic

Хаха, височината е от значение казваш. :D Е, все някой по-висок могат да намерят, дори и да не са точно 2.

 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Среща с жътвар- звучи интересно, отново, след Гоблина. Много харесвам Хони, и този тип фентази още повече ми допада. Чакам филма с голям интерес и си го чакам съвсем по корейски.

Link to comment
Share on other sites

Страхотна първа серия, според мен. Напрегната, атмосферична, добра режисура като цяло, мистерията и фентъзито са на ниво. Е, има кусури, тук-там някои клишета(корейците не могат, просто не могат, без да вкарат клишето с познанството от деца). Актьорската игра също е супер. Хони, отначало си казах, много заулавен са го направили, но нямам търпение да видя промяната му в следващата серия! Го Ара е страхотна. Хуморът е по-скоро пародиен и леко черен, а не онзи познат ни дебелашки, което пасва идеално.

Може би малко по-хаотична, по-скоро динамична, идва първа серия, но аз харесвам такива ударни начала.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Не беше лошо, но не беше и нещо особено. Както казва и колегата по-горе: хаос и клишета (погледнете коя е сценаристката:((() OCN напоследък сдват багажа.

Link to comment
Share on other sites

Началото не ме впечатли и дори ме приспа, но се надявам след втори или трети епизод да го направят по-интересно.... От сега не мога да преценя и да дам оценка. Дано се постараят създателите, понеже актьорите се раздават максимално, и ако има нещо за оправяне, виновни ще са сценаристите или режисьорите, за главните актьори нямам забележки. За сега не ми пробуди интереса, но ще му дам шанс.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Мда, след втора серия и на мен ми спадна ентусиазмът...Прекалено хаотично и несвързано е на моменти. Надявам се по-нататък да навлязат в по-нормално развиване на нещата. А и чакам да вкарат малко повече фентъзи. Впрочем, очаквах Хони да е на нивото на Гонг Ю като свръхестествено същество, но май Гоблинът ще си остане ненадминат засега.

Link to comment
Share on other sites

А аз не разбрах този Жътвар от кога е Жътвар и колко пъти умира /то и дали наистина умира се чудя/. И дали всеки път може да го убият? Обърка ме началната сцена с колата и морето, а после крайната сцена на първия епизод в моргата /или май в болницата/. Изобщо не съм мислела, че Жътвари, Гоблини, Ангели, Демони и т.н. могат да умират, защото те не са ли вечни/безсмъртни/ по презумпция? Иначе ако не е това, тогава кое ще им е свръхестественото? Доста ме объркват сценаристите.

 

Link to comment
Share on other sites

aria, героят на Хони не беше Жътвар в началото, едва след инцидента той се превърна в Жътвар. Според мен, този, който видяхме в края на втора серия е истинският Жътвар и той след инцидента се е вселил/или използва/ тялото на детектив Хан, но какво точно е станало с детектив Хан , тоест дали е мъртъв или не, май още е неясно. Началната сцена и мен ме обърка. Това тялото на детектив Хан ли се предполагаше да е или предполагаемото предишно/човешко/истинско(?) тяло на Жътваря? Въобще, много объркано е. Някои сцени са изцяло несвързани, явно ще трябва да подреждаме пъзел, но чувството е по-скоро за хаос. 

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Oтгоре на всичко, ни в клин, ни в ръкав, набъркаха и някаква история с жената на детектива, която си виси във въздуха без никакво обяснение за присъствието й до момента. Сценаристката хаотично и непремерено хвърля в сериала факти, сюжетни линии и герои, които будят засега само недоумение с присъствието си. Самият жътвар се предполага, че не е паднал от небето преди 10 минути, затова нямам обяснение за малоумното му поведение. Слаб сценарий, както и очаквах.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...