Jump to content

Recommended Posts

wVlEn9j.jpg

Off Topic

Rak%2034.jpg

Rak%2053.jpgRak%2049.jpg

Rak%2050.jpgRak%2051.jpg

Rak%2044.jpgRak%2045.jpg

Rak%2047.jpgRak%2048.jpg

Rak%2052.jpgRak%2036.jpg

 

Rakshasa Street (镇魂街)

Страна: Китай

Също така известен като: Zhen Hun Jie

По мангата на: Xu Chen – „RAKSHASA STREET“

Година на излъчване: 2017 – Август – 02 до 2017 - Септември – 06

Време на излъчване: 2017

Жанр: Приключенски, Фентъзи, Мистика

Канал: Youku

Епизоди: 24

Режисьор: Shi Yi Yue

Субтитри: Английски

 

Участват:

An Yue Xi като Xia Ling

Jiro Wang като Cao Yan Bing

Hou Ming Hao като Bai Jing Xuan

Bai Liu Xi като Zi Wei

Zhang Zi Wen като Nan Yu Fu

Huang Tian Qi като Cao Xuan Liang

 

Резюме: „Rakshasa Street“, място където се привличат зли духове, за да ги унищожат. Място, където съжителстват демони и хората, но не всички човек може да попадане на тази улица, само онези редки-души предопределени да станат пазители. Xia Ling (An Yue Xi) е обикновена студентка, но странно интервю за работа напълно ще промени живота и ... Сега в този свят, пълен със зли духове, ще успее ли да оцелее за да стане пазител ? И най вече ще може ли да се сработи със своят наставник на „ Rakshasa Street“- Cao Yan Bing (Jiro Wang).

 

 

Свали Raw :click: :click: :click:

 

Свали с английски вградени субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:  :click:  :click:  :click:

                         

Онлайн с руски субтитри :click:  :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това го чакам, защото е една от малкото манхви, които харесах. Въпроса е обаче как са спец ефектите, защото ако те не са на ниво ще го дропя още на първи епизод.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стана ми любопитно още от резюмето и глътнах на един дъх първи епизод.  Както би казала майка ми , ако случайно можеше да погледне екрана :" Пак твоите фантасмагории..." , което в превод означава , точно твоя тип филми. :) С една дума - хареса ми, че и се поизмъчих да гледам във ВИКИ-то  2-ри епизод , въпреки че не е допреведен и идиотските реклами там ме вбесяват. Както и да е.

Какво да ти кажа , debil4e , не са зле спец ефектите, зависи какво очакваш ти . Още повече си "теоретично подготвена " със сюжета. Като непосветен в действието , това което ми направи на пръв поглед впечатление са асоциации с един списък фентъзита . През Паралелния свят на уличката ми намигаше  пазарът на магьосниците от Хари Потър, ордата зли духове бяха като взети назаем група орки от "Властелина на пръстените" и тн. и т.н.  

Но това няма да ми пречи да го гледам. Мисля , че ще е забавно, стига да върви превод на някакъв разбираем език.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Намерих целите серии и в тубето онлайн с английски . Субките са от Вики- то , но дано са избегнати мазохистичните му реклами . Цък на плейлистата.

 Ако намеря още нещо някъде, ще го пусна тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От известно време гледам трейлъра  да се върти във във Wk и съм си го набелязала. Но за съжаление английския не ми е възможност. Ще чакам руснаците, ама те са стигнали до 5 еп. Поне тези ги качват задно със субтитрите, щото все още чакам такива за друг сериал:).

 тук за тези, които се оправят с руския :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До 5-та на руски съм ги опаткала, Цветенце, ама пусто сърце не трае, та за това се ровя за алтернативи като кокошка на боклук.  В тубето поне вървят без многото прекъсвания за реклами,  както е във ВИКИ-то, та за това по-ми е на сърце. 

Принципно, линк за руския онлайн Лазенцето го е дала в списъка с възможностите по-горе, но нищо - нека има. Както казва Мечо Пух - Колкото повече , толкова повече.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха, пропуснала съм го лееекинко. За което смирено прося извинение от Lazeto. Дано докато стигна до гледането да са напреднали повече с превеждането :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, не можах да се сдържа :D. Изгледах ги до 7-ма серия. Направо на "един дъх" иии сега какво да правя като не съм особено добре с английския, ама "сърце не трае", както казваш Вили, ще продължа.

А иначе мога да кажа, че ми харесва идеята и нейното осъществяване. Зарибяващо се е получило. Единствения минус е, че сериите са твърде кратки, докато се наглася да гледам и те свършили :(.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама, ти да не си мислиш , пиле шарено, пардон - Цветенце мило, :kiss2: че на мен английския ми е втори роден? Допреди година - две  не се престрашавах за такВизи подвизи, ама точно заради пустото му любопитство да ти разкажа ли, как се гледа филм на стоп-кадър и с отворен Гугъл преводач...  Елате ни вижте ....без дядо ви Вазов! :28558::28558:  

Зарибявката наистина е пълна!!!

И на мен ми харесва сериалчето. И именно кратичките серии са добра мотивировка. Всмукват се на раз. Че ако бяха по час и ли час и нещо, можеше и да не изпуснат като зрител. Голяма закачка е и финала на сериите , където пускат моменти "зад кадър" . Големи веселби на снимачната площадка - явно си се забавляват хората. 

Ся... , да ти пусна ли мухата ..../ к'ва съм гадна :896767:/ В сайта, чийто линк пуснах вчера, са качени сериите до 24 -та  в оригинал и доста добре вървят, без да се прекъсват от реклами... 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бе то и аз на стоп-кадър гледам, ама де хвана, де-не. Направо си припомням детските години, когато гледах истории в картинки щото не можех да чета :D, та и сега така. Пък после може и да ги гледам с разбираеми субтитри :D. А аз реклами досега не съм видяла, ама то не е късно :D. Винаги съм обичала накрая да гледам забавни моменти от снимачния ден, още от филмите на Джеки. И тези тук са бонус и забава :D:P. Гледам, гледам - в момента даже.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, страшни гимнастици са! Дори и да е с помощните въжета, ама правят страхотни хореографии. На 9 епизод съм:inlove:.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, най накрая го изгледах. Забавно беше, но свърши някак си увиснало в пространството:D. Явно има опция за продължение. В един момент историята стана неясна и незначителна. Не знам как са го мислили, но края не предлага отговори. Сякаш се отзовах в игра, а не във филм. Това му е недостатъка. Но пък ефектите и боевете са "един път". 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...