Jump to content

Работа в Азия


BobbyKR

Recommended Posts

Здравейте!:panda-145: 

Първо се извинявам ако има друга такава тема, просто исках да попитам преди да забравя:asian:

Искам да попитам каква виза ми е нужна ако искам да работя там (временно). Гугълнах информация за визите, но нищо не можах да разберa..

Благодаря предварително x3

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пише, че има 31 вида визи за Южна Корея, така че най-лесният вариант е просто да звъннеш в посолството и да питаш каква виза трябва. Най-вероятно и трудовите визи са повече от един вид. Между другото в момента политическата обстановка там е доста нажежена, така че ти препоръчвам да почакаш за дългосрочно пребиваване.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ние от Станков 53 ЕООД предлагаме изключително качествени услуги за ремонтиране на покриви в София и всички видове покривни ремонти, независимо дали става въпрос за цялостен ремонт или частично ремонтиране.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Боже, от кога не съм влизал.. надявам се да има кой да прочете.. Горе долу научих езика.. но се изисква (доста) практика със сигурност. Все още не съм сигурен дали изобщо ще е Корея или някоя друга азиатска държава, предполагам, че ще си завърша висшето в България. Не съм сигурен какво искам да следвам, от доста отдавна се чудя (може би от 6 клас някъде). Като попитам някой какво иска да следва всичко живо мълчи и ми казват, че идея си нямат и ми се чудят на акъла защо от толкова рано мисля. :D Колкото и да ми се иска да намеря нещото, което ме влече: йок. Бях си намислил Кореистика после Маркетинг, и какво ли не.. Идея си нямам какво да правя.:(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 21.07.2018 г. at 19:22, BobbyKR написа:

Боже, от кога не съм влизал.. надявам се да има кой да прочете.. Горе долу научих езика.. но се изисква (доста) практика със сигурност. Все още не съм сигурен дали изобщо ще е Корея или някоя друга азиатска държава, предполагам, че ще си завърша висшето в България. Не съм сигурен какво искам да следвам, от доста отдавна се чудя (може би от 6 клас някъде). Като попитам някой какво иска да следва всичко живо мълчи и ми казват, че идея си нямат и ми се чудят на акъла защо от толкова рано мисля.  Колкото и да ми се иска да намеря нещото, което ме влече: йок. Бях си намислил Кореистика после Маркетинг, и какво ли не.. Идея си нямам какво да правя.

 

Не ща да съм вестоносеца с лошите новини, ама... Ти сериозно ли? :huh2:

Въпроса ти очевидно не е за визите, искаш някой да ти каже на къде да тръгнеш от тук нататък. Не си сигурен дори дали да е Корея. Не знаеш какво ти се учи, какво ти се работи... Нещо знаеш ли?

 

Имах една колежка, завършвахме висшето си образование, тя беше льопнала един стикер на вратата на тяхното ателие: Завършвам, а не знам какво да правя с живота си." И гордо го разправяше това на всеки, който искаше да слуша, че и на ония които не искаха.

Аз ли бре, да ти кажа какво да правиш с живота си? Къде да идеш и какво да работиш? В моята глава има толкова много идеи, че няколко живота няма да ми стигнат да работя по всяка и да я реализирам.  Та ми идваше на тая да го сваля тоя цитат и да я халосам по главата с него. Заедно с вратата.

Ако ти не знаеш къде ти е мястото, ние не можем да ти кажем, а отивайки в Корея нищо няма да се промени, защото там също няма да имаш място. Като се изясниш със себе си, тогава заминавай.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...