Jump to content

Recommended Posts

jira,изгледай 28-ми епизод,много е интересен!

Off Topic

ДК не катастрофира,а осъзна чувствата си към Джи Ан и отиде при родителите си с доста смело заявление.Само дето в превюто на 29 епизод тя погледна Сону Хук по доста особен начин.Дано не се влюби в него,че ще стане манджа с грозде!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, изгледах 28 епизод!  Финалът

Spoiler

беше най-интересен. Физиономиите на родителите на ДК бяха уникални. Дядото като чуе ще му стане лошо. Кафеджийката почва да ме дразни, навика пекаря и май пак не е особено щастлива. Стана ми мъчно за сестрата на ДК, милата май все на заден план остава.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен ще" свият сърмите "на ДК.

Off Topic

В превюто на 29 епизод,той седи на масата,където седяха с Джи Ан и казва съжалявам.Изглежда сватбите им с малката сестра са важни сделки за бизнеса,но важното е че вече знае кого обича.А Джи Су май ще порасне като Ън Сок,щом са я убедили да се качи на подиума по случай юбилея на фирмата.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

29 епизод. Дядото

Spoiler

ще е бесен след изцепката на Джи Су. Не знам защо очакваше, че тя може да издържи на напрежението. Голяма грешка от негова страна.
Годеницата на ДК се оказа скрита лимонка, уж се правеше на много разбрана, но сега ще му дава зор и изглежда ще ходи да досажда на Джи Ан.
Джи Ан най-накрая я дадоха да мисли за ДК, вече почваше да става прекалено едностранна тази тяхната връзка, ако можем да я наречем такава изобщо. 
Джи Су как можа да стои и да гледа баща си като пън, а да не стане и да го прегърне и да му каже, че го обича, след като човекът за пореден път й се извини. Оф, много ми е заблудена тази героиня. 
Сону Хук няма за какво да не го харесаме - перфектният джентълмен. Спаси Джи Ан, намери й работа, не й се вре в личното пространство, насърчава я и я окуражава. 

Приятелят на ДК продължава да ме радва!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къде сте, хора? Гледахте ли 30-ти епизод? Рейтингът удари 41.2 % . 

Spoiler

 

ДК хвърли голяма бомба на финала! :yes: Напълни ми душата и да си призная леко ме изненада с решителността си. Сега ще стане интересно. Предполагам ще работи нещо с неговия приятел.

Изглежда и, че ще захвърли костюма и ще го виждаме по-спортно облечен и да ползва градски транспорт - според снимки от снимачната площадка, изтекли в Нета. 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз останах изненадана от решителността на ДК,

 

Off Topic

но проблема е ,че той няма  мечта извън Хесон Груп,освен може би желанието да бъде с Джи Ан.Мисля,че ще му бъде доста трудно,но за сметка на това на нас ще ни бъде по интересно.

Годеницата му вече няма ли да си ходи,че ми лази по нервите!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Настигнах групата ! ;) Сега на клончето, след 31 епизод,  в очакване на следващия.

Off Topic

Приятна изненада от сценаристите - вече бившата годеница се оказа добър човек, в същото положение като ДК. А двойката "малък брат - малка сестра" са сладки и много забавни!  И , както се очакваше, дядото прибра всички благинки на ДК, а привюто на 32-ри епизод обещава още по-лоши неща за бунтовника.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Намирисва ми на бунт и от страна

Spoiler

 

на бащата на ДК. От самото начало го гледам как насъбира и се чудя кога ще избухне бомбата и при него. Подхвърлят ни, че сестрата на ДК може да е осиновена, та може това да запали фитила. Дядото ми е изключително антипатичен. Кафеджийката щеше да умори пекаря, направо ми идеше да я сграбча през екрана докато той гонеше таксито й. 

Наистина ни изненадаха за годеницата на ДК. И аз се бях подвела, че крои планове да саботира ДК и Джи Ан.:)

Стана ми интересно Джи Ан откъде намери пари да плати на Сону Хук, след като не можа да вземе пари за лампите от ДК.

Изглежда, че приятелят на ДК ще го предаде в следващия епизод, което ще е жалко.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Питам се , кой е
 

Off Topic

 

този , който знаеше, коя е осиновената близначка и изпрати писмото до бащата? Похитителите крият все още, какво се е случило и защо детето е оставено на онова пусто място. Но те не знаеха, кое е осиновеното дете, затова взеха и двете четки. Има три варианта - някой от богатата фамилия да е замесен, да е следял семейството през годините, затова е знаел кое е детето. Може да е близък на осиновителите, но да има негови мотиви, а може да е приближен или е от богата фамилия, и да е направил негов ДНК тест. Най-много се съмнявам в лелята на ДК - нейните възможности и мотиви са най-очевидни. Мислех и за дядото, с неговите пъклени планове и липса на каквато и да е роднинска привързаност, но пък защо му е да създава скандали?  Може да е бил намесен в прикриване на отвличането навремето, но не знаеше кое е детето. Икономката също е съмнителна, тя определено не одобрява поведението на богата майка.

Накрая - също съм съгласна, че бащата на ДК ще застане на страната на децата си, а приятелят на ДК ще го предаде. Както е сигурно, че дядото ще затвори всички възможности нa внука си за самостоятелен бизнес и успех. 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В тази тема пишем няколко човека, погледнах назад постовете.

Споделянето на мнения и прогнози, докато се излъчва епизодите, е по-забавно от постовете след края на драмите! ;)

Сега за 32 епизод -

Off Topic

Нещата се развиваха, както се очакваше, но краят беше впечатляващ  - хареса ми и се изненадах не по-малко от Джи Ан . :rolleyes: За съжаление, развитието на историята около нейния баща влиза в клишето "болен близък". Дано сценаристите да са измислили някаква изненада и тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доволно ухилената физионимия на ДК и шашнатите погледи на Джи Ан и воторостепенната мъжка роля в края на 32 серия са безценни!  

Off Topic

Сцената в магазина за обувки ми напомни за Ал Бънди - той беше майстор в разкарването на подобни "клиентки"! Обаче  нашият човек не тръгна да се извинява и кланя!  Не знам какви драми ще се развият с бременната снаха и ДНК тестовете, които ще прави най-малката сестра на ДК, обаче при нея се очертава любов с малкия брат на Джи Ан, при което майка й и дядо й съвсем ще откачат. Бащата на ДК, си е заврян надълбоко зет, на който явно му е писнало да го смятат за част от мебелировката. ДК беше тръгнал с чужда пари бизнесмен да става, сега почва да си търси работа из закусвалните. C'est la vie! Aбе ще стане човек от нещо в следващите 18 серии, да видим как ще се мъчи.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След dido100 няма какво да добавя.

Това ми харесва в сериала,че в края на всеки епизод се крие по някаква изненада и те кара да очакваш следващия с нетърпение.

Off Topic

Мен ми е чудно,защо ДК трябва да работи нископлатена работа,като има солидно образование или връзките на дядото са навсякъде?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, nikkita написа:

След dido100 няма какво да добавя.

Това ми харесва в сериала,че в края на всеки епизод се крие по някаква изненада и те кара да очакваш следващия с нетърпение.

  Скрий съдържанието

Мен ми е чудно,защо ДК трябва да работи нископлатена работа,като има солидно образование или връзките на дядото са навсякъде?

 

Връзките на дядото ще го зануляват всеки път, когато се опита да си намери някаква свястна работа. Нали даже го следи по телефона, но това се решава с просто сменяне на картата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пенчева, мерси, че ми напомни за

Spoiler

писмото до бащата на ДК! Направо бях забравила за него. И аз подозирам лелята на ДК или Секретарката на майката на ДК.

32 епизод - Някой да ме светне какви са тези опашки, които ядоха в онзи ресторант?:896767:

Spoiler

 

Страхотен ПШХ, какви усмивки и физиономии хвърляше само. И да сте виждали по-щастлив човек да се вози в автобус? :D

Секретарят на ДК е голям! Спаси шефа си за пореден път. 

Дано ДК не заживее с Джи Ан и сие, защото това ще е поредното клише. ПШХ е качил снимка в Инстаграма си, на която е в някаква мизерия, а тяхната квартира не ми се стори да е такава, освен ако не го набутат в някое мазе поради липса на място. Може и да е новото му работно място.

Иначе си мисля, че ДК ще помогне и развие бизнеса на Сону Хук и/или на някой от другите съквартиранти.

Отлично развитие при кафеджийката и пекаря.:yes:

ДК как можа да се обади на Джи Су, която познава от "2 дни", а не на сестра си! Изключително нелогично.

Братът на Джи Ан - абсолютни адмирации за поведението му пред надутата чеболка!!! :yes:

 

Дидо, защо да е тръгнал

Spoiler

с чужди пари да прави бизнес? Да не би да е изхарчил всичките си заплати и да няма спестявания? Все пак тези пари или най-малкото част от тях ги е изкарал с честен труд и реално са си негови.

Ще му е доста трудничко от нулата да тръгне ДК, но пък за момента показва завиден оптимизъм. Чудя се какво ли ще го пречупи, тъй като има доста серии и трябва да го помъчат все пак. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зависи от гледната точка :
 

Off Topic

 

Дядото смята, че всичко е на компанията - къщите, колите, аксесоарите , дрехите и т.н., както и хората от фамилията. Така е възпитаван да мисли и ДК. 

Предполагам, че ДК не е получавал и заплати - ползвал е безлимитни кредитни карти.  И като напусна дома си, той попадна в непознат и некомфортен свят.

Как само изхарчи бързо наличните пари :)

Изобщо постъпи наивно и необмислено - трябваше да се подготви предварително, както бившата му годеница подготвяше бягството си.

А когато дядото му  го унижаваше, като му отнемаше картите, часовника и другите неща,  трябваше да бъде много по-хард , а не да се държи като смъмрено дете.

Оказа се, че и истински приятели няма, които да помоли за помощ, и че може да разчита само на бившия си секретар, искрено загрижен за него и приютил го в бедния си дом. Покъртителна картина беше, когато майка на секретар Yoo  дояждаше рибата, останала от закуската на ДК.

Също очаквам тежки моменти за ДК, но пък е много интересно, как се адаптира и че не се отказва да преследва целите си.

Може да е лично,

Off Topic

 

но поведението на Сон У Хук , когато е около Джи Ан, много ме дразни. Още от срещата им в 1-ви епизод е така. Красавец, интелигентен, джентълмен и всичко положително, но проявява една преднамерена тактичност и обсебваща загриженост. Питам се, дали щеше да й помага така, ако й беше само приятел? 

Искам по-бързо да прехвърли вниманието си към Джи Су, вече осъзнато, че да започна да го харесвам :ilovethis:!

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ме дразни

Spoiler

Сону Хук и не бих нарекла загрижеността му обсебваща. Даже си мисля, че той почна да осъзнава, че има привличане между него и Джи Су, което е по-различно от това, което той изпитва към Джи Ан.

Повтарям се май, но ДК е този,

Spoiler

който се държи собственически и ме дразни с постоянното си врене на Джи Ан. Не че не искам да ги виждам заедно, техните сцени са ми любимите, но в последните серии той само където не се е паркирал да спи пред къщата й... сякаш по този начин ще я накара да го заобича повече. Иска ми се да я остави за малко, да не насилва нещата и тя да прояви по-голям интерес. Точно затова се надявам, че няма да заживее при тях в къщата. Да видим какво ще стане! 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 9 часа, jira написа:

Не ме дразни

  Скрий съдържанието

Сону Хук и не бих нарекла загрижеността му обсебваща. Даже си мисля, че той почна да осъзнава, че има привличане между него и Джи Су, което е по-различно от това, което той изпитва към Джи Ан.

Повтарям се май, но ДК е този,

  Скрий съдържанието

който се държи собственически и ме дразни с постоянното си врене на Джи Ан. Не че не искам да ги виждам заедно, техните сцени са ми любимите, но в последните серии той само където не се е паркирал да спи пред къщата й... сякаш по този начин ще я накара да го заобича повече. Иска ми се да я остави за малко, да не насилва нещата и тя да прояви по-голям интерес. Точно затова се надявам, че няма да заживее при тях в къщата. Да видим какво ще стане! 

 

Ами човекът 30 и повече е държан вързан и сега просто не знае какво и как да прави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо - Честита Коледа ! :wub:

И по темата :

Off Topic

Финалът на 34-ти компенсира скучните, тазседмични епизоди!

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честита Коледа на патерички! :) Голяма

Spoiler

 

скука беше 34 епизод, да си призная, превъртах на сцените с бащата на Джи Ан и Джи Те и жена му.

Нещата, които на мен ми направиха впечатление като изключим финала :wub::

- изчезването на доносниците. Чудя се къде ли забегнаха и с какво, не чакаха ли майката на ДК да им плати?

- физиономията на ДК, след като го засрамиха в автобуса и той засече Джи Ан и Сону Хук пред къщата. Уникален ПШХ! 

 

Тази седмица май няма да има нови епизоди, ще излъчват някакъв спешъл за края на годината. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...