Jump to content

Recommended Posts

Yûna Taira, Shôno Hayama, Taishi Nakagawa, and Marie Iitoyo in Kyô no Kira kun (2017)

 

Off Topic

AtMNd2dP5mGZ3ldFkKzpN4P3gFK.jpg

 

Closest Love to Heaven (きょうのキラ君)

Страна: Япония

Също така известен като: Kyo no Kira-kun

По мангата на: Rin Mikimoto -"Kyo no Kira kun"

Премиера: 25 Февруари 2017

Времетраене: 109 мин.

Жанр: Училищна драма, Романс

Режисьор: Yasuhiro Kawamura

Субтитри: Английски

:imdb:

           

Участват:

Taishi Nakagawa като Yuiji Kira

Marie Iitoyo като Ninon Okamura

Shono Hayama като Kazuhiro Yabe

Yuna Taira като Mio Yahagi

Kohki Okada като Yuiji's father       

Rieko Miura като Kanon Okamura

Ken Yasuda като Takahiro Okamura

 

Резюме: „Не е имало нито един слънчев или щастлив ден в живота ми, докато не те срещнах“

Ninon Okamura (Marie Iitoyo) е гимназистка която няма приятели в училище, обичайки  да се разхожда винаги сама. В същото време Yuiji Kira (Taishi Nakagawa) е неин съученик, който се наслаждава на учебните си дни, тормозейки другите студенти и излизайки с различни момичета, но тайната му е, че той е сериозно болен. Макар да живеят в съседство, двамата никога не са говорели помежду си, докато един слънчев ден Kira, ненадейно не признава чувствата си към нея…

 

:essub:

 

Свали с английски субтитри :click:  :click:  :click:  :click:

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

 

Онлайн с български субтитри :subs: :click:  :click:  :click:

  

Онлайн с английски субтитри :click:

                         

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо преводачите на Японски филми се раздвижиха :D, някой гледал ли го е вече...чудех се дали да си го причиня с малкото ми свободно време...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, причини си го, струва си. Много топло чувство оставя след края

Off Topic

/който не е трагичен, въпреки опасенията ми/.

А това момче Накагава Тайши вече е една нова звездичка в моя японски небосклон, много добре се представи. За сметка на това Марито много се кокореше и пискаше, а и едни такива крайно неженствени физиономии...  Ами японките преиграват винаги, сигурно така е прието да се държат, не знам. Но филмът си струва. За да се увериш още веднъж колко е силна любовта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмчето го изгледах заради коментара на kiket. Определено не е лошо и наистина след края му остава едно топло чувство. Главният актьор много ми допадна, голям сладур е! Ролята на момичето ми беше странна, лекичко ми приличаше на моменти на кукувица. Като цяло ми допадна, защото не ме натовари и на моменти ме караше да се усмихвам, като виждам тази чиста и детска неподправена любов.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина - леко и непретенциозно. Аз, понеже си познавам Тайши (още от дебюта му в Икономката Мита), бях приятно изненадана от Мари. Не очаквах от нея много, при положение че не е открояваща се красавица. Обаче имаше нещо, което ми хареса. Някакво вътрешно излъчване, може би.

Другата изненада беше да видя гостуването на вокала на Александрос (съвсем мъничко - като учител, но го имаше). Групата изпълнява финалната песен - Bun Torimodosou.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сладурски филм, но без да е захаросан. Най- много ми хареса това, че не беше поредният драматичен филм

 

с тъжен край.

Иначе обичайното за японските училищни филми, но носи наслада филмът. А двамата главни са супер. Тайши много ми допадна тук, тази негова усмивка. :wub: Но и аз като ukio останах много по-впечатлена от Мари. Не зная заради персонажа ли, но просто беше прекрасна.. да повторя ukio отново - имаше някакво излъчване, някаква магнетичност в това момиче. Дори и аз се почувствах положително заредена от нейната енергия. 

Та да, красива и нежна история, оставя с усмивка на уста зрителя. Радвам се, че му се насладих. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, Yookook написа:

Умолявам ви пуснете български субтитри ;( 
Наистина искам много да го гледам....
много ви моля <3 <3 <3 

Подккрепям напълно мнението и аз наистина много ви моля,за български превод.Филмът е с хубав жанр и сюжет.Много хубав и романтичен училищен филм е.Много искам субтитри.Благодаря предварително.:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, приятно е филмчето. Миличко някак си. Малко постничко откъм случване, но пък нежно и доволно романтично :). Сантиментално е думата, която му подхожда повече :D всъщност.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уморих се да повтарям колко не ми е харесало нещо, уви и този път ще рецитирам познатия рефрен :(. Скучна история , зашита с бели конци и гарнирана с ужасно сив женски образ. Актрисата може и да има светло излъчване, но така разписана героинята й е безобразно безцветна, безлична и безинтересна. Младежа беше чаровен, но това определено не стига. Общо взето ми прилича на треторазрядните блудкави романтики, който въртят по една от Диемите.

За да спазя негласното правило за задължителният позитивизъм на мненията във форума, ще добавя големият плюс, който ми донесе гледането на това недоразумение, а именно , че завинаги ще отпиша Чиеко Накагава от плейлистата си  :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още един прекрасен филм за първата любов. Нежен и романтичен, тъжен и жизнерадостен, увлича те и не искаш да свършва. Може и да съм малко пристрастна, защото Накагава Тайши е толкова красив, особено, когато се усмихва, че мога да го гледам вечно :wub:, но филмът си струва за любителите на този жанр. Дано получи и български превод, за да му се насладят повече хора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмът е непретенциозен - от тези, които днес гледаш, а утре забравяш, но аз нямам против :) Опасявах се,

Off Topic

че финалът ще е трагичен, поне от описанието такива мисли ме налегнаха, но за щастие всичко свърши добре. Малко не го разбирам този прийом в азиатските продукции - обясняват колко малко живот му остава на даден човек и че няма никакъв шанс за него, а след това се появяват възможности за операция, трансплантация и т.н.

 

Някои неща така и не ми се изясниха, като например откъде родителите им се познаваха (пише в резюмето, че са съседи, но във филма никъде не го видях), нито дали те са общували преди, а и началото на всичко между тях ми беше малко неясно, но... не е болка за умиране.

 

Актьорът в главната роля беше доста симпатичен, има много зрялост в него, не предполагах, че е 19-годишен. Главната беше странна птица, но мисля, че си беше на мястото. 

 

Благодаря за превода! Може да му се сложи едно знаменце :subs: в каталога.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Красив филм за красива първа любов. Обичам да гледам такъв тип филми сутрин, за да е усмихнат целия ми ден. Имаше, разбира се и странни, нелогични моменти, но като цяло на мен много ми хареса. Красива главна двойка!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубав филм, мацката малко повече подскачаше , нещо което забелязвам и в другите японски филми, но не е нещо разочароващо. Ще вдигна палеца.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...