Jump to content

Recommended Posts

n3O8ZQrXS3WEZwVbzjtY7jXqMfw.jpg

 

Off Topic

59aad418913e1.jpg4650-12268-OnceUpon.jpgpoal_1.jpg

ca1aa77c6cf749ab8780997915cce44c_th.jpg

 

Once Upon a Time (三生三世十里桃花)

Страна: Китай

Също така известен като: San Sheng San Shi Shi Li Tao Hua

По новелата на: Tang Qi Gong Zi – „Ten Miles of Peach Blossoms“

Премиера: 3 август 2017

Времетраене: 108 мин.

Жанр: Исторически, Романс, Фентъзи

Режисьор: Zhao Xiaoding

Субтитри: Английски

:imdb:

 

Участват:

Liu Yifei като Bai Qian / Si Yin / Su Su

Yang Yang като Ye Hua

Luo Jin като Zhe Yan

Yan Yikuan като Qing Cang

Li Chun като Su Jin

Gu Xuan като Xuan Nu

Peng Zisu като Ah Li (Bai Chen)

 

Резюме: Трагична любовна история надхвърляща три живота и три свята.

 

Драмата разказва за любовна история между древната богиня-лисица Bai Qian (Liu Yifei) и младият бог Ye Hua (Yang Yang), двама влюбени, родени под една нещастна звезда, принудени да преживеят трагичната си любовна история отново и отново…

 

 

Свали с английски субтитри :click:  :click:

 

Свали с български субтитри :subs: :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

                         

Онлайн с руски субтитри :click:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мне, освен ако не са го предвидили за детската аудитория на Дисни (ма за там малко ще трябва да цензурират).

 

Историята почва от средата, човек ако не е наясно, по-лесно ще открие кой е убиеца на Лора Палмър, отколкото за кво, аджеба, става дума в тая полу-анимация. Героите орязани наполовина, изскача едно дете и почва да вика на героинята мамо, мамо, тя логично гледа като в небрано лозе и се оглежда, да не й изскочи някой ЧСИ с разпореждане за 115 лв. за издръжка. После пишман-майката учи детето да пие вино и го качи на черешата, баща му вика що си го напила, тя отговаря “e, кво толко” :beer: След премиерата в САЩ, направо очаквам социалните да са им похлопали на вратата :excl:

 

Има там един убавец, главния, дето го опънаха да готви като Хабека и дето изигра едно волно съчетание с лента, в случая тестото за спагети (Нешка Робева да му завиди на майсторлъка) и толкоз. А, и на главната много хубаво омбре са й направили, много добри божествените фризьори, евала.

 

Изобщо, за редовия зрител, откриването на замисъла на целия филм се превръща в мисия по търсенето на Немо. Мъдрия феникс са го докарали кат някъф трансджендър с цветни кичури, ще ме извиняват въпросните (не кичурите). Главната, като размята ония лисичи опашки, мяза повече на Горгоната Медуза;  Mo Yuan, завалията, не го даваха много, сигур да не почне да се пита народа, защо, аджеба, е едно към едно с Ye Hua, че трябва да турят още десетина минути екранно време да обясняват. Грешка, те обясненията тука са с половин уста и за половин минута, кой разбрал, разбрал. По някое време, човек сериозно почва да си мисли, че някой в тоя филм го тресе шизофренията, ама леко се затруднява в избора, кой точно. Дето вика вица, който облече пръв престилката, той е доктора :896767:

 

Не е сюжет, който може да бъде разгърнат във филм, пък било то и почти двучасов. На който му се гледат картинки без звук, става. Има добри ефекти, с които частично си обяснявам бокс-офиса му. Другото, което го спасява, е моментът на релийза. Сниман миналата година, но изкаран след сериала; доста хора, които са чели книгата или гледали драмата и са наясно кой кум, кой сват и кой на булката брат, са решили да проверят как е кратката версия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На тези от нас дето не сме чели мангата и гледали сериала си беше една приказка красиво разказана и относително добра за смилане... на сюжета... 

Като стана въпрос за сериала... мосля, че ще го пропусна... засега... точно защото изгледах филма и този сюжет разтеглен в найсе серии ще ми се получи повторените като Love 020( филма и сериала) ще търся приликите и разликите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Реших да видя филмовата версия на сериала, груба грешка, за която съжалявам. 

 

Съгласна с коментара на seal_reinforce на 100% - от краката та за главата. Мигаш на парцали и то при положение, че си гледал сериала и се опитваш да разбереш що липсват основни неща като въведение, завръзка и тн. , за разните му там персонажи нямаш и време да се сетиш от шаренийки и  едно готвене, в което героят е нещо средно между Хари Потър и Анелия Раленкова. То всъщност само заради това си трува да си го земе човек, щот иначе ако ще говорим за изпълнение си е дърво горкия, но това не е нещо ново. Всъщност тва важи и  за "Богинята", на техния фон Марк и Мимиту направо са за Оскар, че и на химия го докарват.

 Някои от ефектите ми харесаха, другите ми изглеждаха като филмче за Пауър Рейнджърс при това със същата обосновка-бялото е бяло, черното си е черно. Тоест дори при тях нямаше последователност или баланс ако искате. Направо имах чувството, че отделните части са писани и режисирани от съвсем различни екипи, които за капак не са разбрали, че работят по една продукция. Черешката беше края, в който както аз го разбрах върнаха главните на стартовата линия и айде пак наново същия живот:blink: Тогава защо аджеба въпросните "богове" си пожелават еди си кво за следващия си живот?  С какво освен, че са полужвотни/птици/риби и тн,  дълголетието и разните му там сили са по различни от смъртните!? Всъщност, на смъртните категорично им е по-добре, поне не повтарят  един и същ живот до втръсване, а ако безсмъртните  и го помнят...то си е  наказание, Прометей ряпа да яде.

 

Знам, че е почти практика на успешните сериал да им се прави филмова версия(обратното също е вярно) и има сполучливи такива, но определено ще се замисля при засичането на друг от тоя тип, особено ако е повторение на оригинала, а не доразвитие или предистория на въпросното.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баси, не съм го гледала, то и сериала не съм гледала, но след двете дълги описания не знам как ще издържа да не го гледам :rofl:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съкън, нидей, освен ако не се гласиш съзнателно да утрепеш известно количество мозъчни клетки:D Пробвай със сериала, определно е по-добрият от двете за разлика от усмивката. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи, ко беше казала 'Капитан Пауър и войниците на бъдещето' посмъртно немаше да ти простя :excl: Ама за рейнджърите не ме брига :D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми как нидей, виж двечките какво яко описание сте направили на филма :D То човек и да не гледа такива филми /например аз/, пак ще му се прииска :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...