Jump to content

Kamen Rider Build (2017-2018)


Recommended Posts

8efdf1140b9b5313d97c754b0ee0ba2615010885

Kamen Rider Build (Маскиран ездач Билд)

仮面ライダービルド

Излъчване: 3 септември 2017

Държава: Япония

Телевизия: TV Asahi

Епизоди: ?? по 24 минути всеки

Субтитри: Очаквайте скоро

Режисьори: Рюта Тасаки

Жанр: Tokusatsu

 

28 сезон на Камен Райдър

 

Актьорски състав:

Ацухиро Инукай - Сенто Кирю/Kamen Rider Build

Еджи Акасо - Рюга Банджо

Кахо Такада - Мисора Исуруги

Юки Очи - Шигеаки Уцуми

Юкари Таки - Сауа Такигауа

 

Резюме: Преди десет години мистериозен артефакт наречен "Кутията на Пандора" е открит на Марс. Веднъж стигнал на Земята, той създава стени, които разделят Япония на три региона: Сеито, Хокуто и Тоото, носейки със себе си непознатите и враждебни форми на живот, наречени Смаш.

В настоящето Сенто Кирю, гениален физик без спомени за миналото си, освен че е държан като заложник от мистериозния Night Rogue, започва да работи с правителството на Тоото, за да разкрие тайните на Кутията на Пандора. Обаче, без знанието на правителството или на полицията, Сенто става Камен Райдър Билд, за да се бие срещу Смаш.

 

Свали с български субтитри: :subs: :click:

 

:essub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първи епизод изгледан. Определено почна много по-добре от предния райдър, задържа ми повече интереса. Откривам много прилики с W, не само как изглежда костюма, ами и в трансформацията, подобна е на W, макар и само с 1 човек. Самият главен герой също е гений като Филип-кун, абе докато гледах епизода не можех да спра да ги сравнявам. :lol:

Определено по ми е интересен от Екзейдо, а дано така до края. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах Ацухиро Инукай в една дорама и реших да възобновя райдърската си мания. Надявам се, че правя добър избор! Искам да видя, как този младеж се справя в подобен жанр. 

Не знам, как вървят субтитрите. Това си е дълга поредица, но щом преводачът е избрал нея, значи има причина. Дано я завърши! Децата може да я гледат.

Файлът със субтитри

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой започнал ли е новия райдър, който стартирал в началото на септември? Аз тъкмо надзърнах в еп. 1 и се оказа, че става дума за книги. Kamen Rider Saber е много интересна личност - писател на детски книжки. Разискват въпроса за паралелните реалност, в която ни отвеждат книгите. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да съживя малко темичката - някой догледал ли го е Билд? Става ли, че тука от няколко дни се чудя дали да не пробвам някой от по-новите райдъри, но искам нещо, което си заслужава. 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Откакто гледахме еп.1, реших след време да го продължа, но така и си останах с преповторен еп.1. Хаха! Иначе двамата актьори в момента играят много активно и станаха известни. Голям фен съм на Ацухиро. Според мен, тук само загатва възможностите си, но тепърва ще видим силни неща от него, надявам се!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Възраждам стари райдърски теми, понеже никой, вече не се сеща за тях. Горките райдъри! Няма ли дечурлига в този форум?

Като ми свършат ангажиментите, обещавам да се върна и на спокойствие да изгледам всичко пропуснато до момента. Надявам се новите герои и истории да държат фронта! Във визуално отношение поне подбират готини актьори. Виждам, че и от други компании взимат таланти, което е хубаво. И понеже тъкмо направих голямо откритие, което свързва новите с най-стария райдър, да споделя. Актьорът Майто Фуджиока (открих го в съвсем друга дорама, но той тъкмо прохожда; но 19 г. е и идва от голямо семейство с още един брат и 3 сестри) се оказа син на първия райдър, изигран от Хироши Фуджиока през 1971 г. Знаем, колко бутафорно е изглеждало всичко по онова време, но така се започват нещата. Важното е, че има приемственост. Та Майто се подвизавал в поредицата KR Revice от 2021 г., където главен актьор е бил Кентаро Маеда, възпитаник на LDH (май вече оттам ще вземат новите попълнения, понеже доста се разрасна тази компания). Ако някой е гледал нещо по-ново, да сподели, как се справят сценаристи и артисти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kamen Rider Gotchard е стартирал този месец и има 5 излъчени епизода. Главната роля е поверена на амюзче. Скоро не е имало голямо присъствие на тази компания, особено след като Сато Такеру напусна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...