InfiniteTokusatsu Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Kamen Rider Build (Маскиран ездач Билд) 仮面ライダービルド Излъчване: 3 септември 2017 Държава: Япония Телевизия: TV Asahi Епизоди: ?? по 24 минути всеки Субтитри: Очаквайте скоро Режисьори: Рюта Тасаки Жанр: Tokusatsu 28 сезон на Камен Райдър Актьорски състав: Ацухиро Инукай - Сенто Кирю/Kamen Rider Build Еджи Акасо - Рюга Банджо Кахо Такада - Мисора Исуруги Юки Очи - Шигеаки Уцуми Юкари Таки - Сауа Такигауа Резюме: Преди десет години мистериозен артефакт наречен "Кутията на Пандора" е открит на Марс. Веднъж стигнал на Земята, той създава стени, които разделят Япония на три региона: Сеито, Хокуто и Тоото, носейки със себе си непознатите и враждебни форми на живот, наречени Смаш. В настоящето Сенто Кирю, гениален физик без спомени за миналото си, освен че е държан като заложник от мистериозния Night Rogue, започва да работи с правителството на Тоото, за да разкрие тайните на Кутията на Пандора. Обаче, без знанието на правителството или на полицията, Сенто става Камен Райдър Билд, за да се бие срещу Смаш. Свали с български субтитри: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ками Posted September 4, 2017 Share Posted September 4, 2017 Първи епизод изгледан. Определено почна много по-добре от предния райдър, задържа ми повече интереса. Откривам много прилики с W, не само как изглежда костюма, ами и в трансформацията, подобна е на W, макар и само с 1 човек. Самият главен герой също е гений като Филип-кун, абе докато гледах епизода не можех да спра да ги сравнявам. Определено по ми е интересен от Екзейдо, а дано така до края. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogi_danger Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Някой помни ли го? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Гледах Ацухиро Инукай в една дорама и реших да възобновя райдърската си мания. Надявам се, че правя добър избор! Искам да видя, как този младеж се справя в подобен жанр. Не знам, как вървят субтитрите. Това си е дълга поредица, но щом преводачът е избрал нея, значи има причина. Дано я завърши! Децата може да я гледат. Файлът със субтитри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Някой започнал ли е новия райдър, който стартирал в началото на септември? Аз тъкмо надзърнах в еп. 1 и се оказа, че става дума за книги. Kamen Rider Saber е много интересна личност - писател на детски книжки. Разискват въпроса за паралелните реалност, в която ни отвеждат книгите. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoJolina Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Да съживя малко темичката - някой догледал ли го е Билд? Става ли, че тука от няколко дни се чудя дали да не пробвам някой от по-новите райдъри, но искам нещо, което си заслужава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Откакто гледахме еп.1, реших след време да го продължа, но така и си останах с преповторен еп.1. Хаха! Иначе двамата актьори в момента играят много активно и станаха известни. Голям фен съм на Ацухиро. Според мен, тук само загатва възможностите си, но тепърва ще видим силни неща от него, надявам се! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts