Jump to content

Recommended Posts

On 4/20/2020 at 3:08 PM, vivivan said:

@debil4e аз имах надежди да види бял свят като му се дигна рейтинга на Xiao Zhan. После като заговориха за ориентацията му се отчаях, че ще  го набутат надълбоко в килера....  Не искам никакви скандали докато  това не види бял свят :lol2:

Нищо му няма на ориентацията на Сяо Джан. Всичко е измислици на луди фенки. То ако ей така се сменяше ориентация, ама не ми се вярва. Нормално си е момчето. Надявам се да покаже отлична игра и да ни обере точките, макар че другият май е в по-главна роля. Няма лошо. И той става.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@bond ние си знаем, че са фенски измишльотини, ама... не ги знаеш какво мислят китайците :lol2: А като гледам коментарите  тук - почти всички сме заради Вълчо, така че си гледай спокойно младежа :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък смятам да го гледам заради вълците. Майтапа настрана, но преди време като видях клипа от сериала, точно те ми направиха впечатление, как вървят напред те и отзад на кон главния...Впечатляваща сцена и заради нея поисках да го гледам този сериал. Аз даже тогава го търсих и в последствие разбрах, че не е започнал още. Каква загуба, тия китайци що правят така, пускат интригуващ тийзър, а сериал насреща-йок.

Абе, дали защото съм скорпион, или защото съм родена в събота, а за тях казват, че имат някаква мистична сила или някакви такива ти неща, та тия дни се бях присетила точно за този сериал и си мислех, кога ще започне най-накрая...И взе, че излезе новината. 

Да ви питам, наистина ли доживяхме? Или пък още не, то докато не видим нагледно, май пак ще си почакаме още...

 

Специално скрийншот направих на сцената... Хич ме няма. :ilovethis:

94582174-1560480504107137-63919247425714

 

/Честно, и един вампир ако се появи.../ ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Skofiild, малко по-позитивно, моля те. Всички вече ни се изчака търпението. Аз гледам да се изпълвам с вяра, че да не урочасам твоите вълци и излизането им на екран. Вълците са много добра причина за гледане, ако няма хубави китайки и аз ще гледам заради вълците. Нали от дете все "Книга за джунглата" чета.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, lukreciana написа:

Гледам, сложили за начало май? Обаче кой май?

Може би ще ги видим на 18ти..... Или няма да ги видим - докат не "пипна" първия епизод не им вярвам :D 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, vivivan написа:

Може би ще ги видим на 18ти..... Или няма да ги видим - докат не "пипна" първия епизод не им вярвам :D 

Хахаха, и при мен така, око да види, ръка да пипне. Обаче ставам за гадател, преди малко  мислех да пиша 19, щот чакат края на капките...:lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рускините написали пети. Днес обаче не виждам епизоди да са излъчени. Ха дано 19-ти да е вярната дата. Гледах трейлъра - доста впечатляващо. Пу пу да не го урочасам, че колко хубави трейлъра съм гледал на не дотам добри сериали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@vivivanАз също се наредих сред " чакащите" и на мен ми хвана окото трейлъра заради вълците.Затова и разпитах точно на 5-ти май,  когато уж трябваше да излезе, позната от Китай, тя не само ми каза, че няма да го пуснат тогава, но и имало някакъв слух, че би трябвало да се излъчва по някой канал в провинция Джъдзян.Фенове тръгнали да пращат оплаквания до съответните офиси на SARFT отговарящи за провинцията за да бойкотират евентуалното излъчване там.Претекстът бил някакви сцени с истинки орел и "потенциалното " негативно влияние върху животното. Всичко се извършва от антифеновете на Сяо Джан.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Затова за начална дата приемам тази, на която е излъчен първи епизод. Верно 19 беше, ма не казаха годината, кой знае кво пак не хареса на ПМ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чесно да ви кажа, макар да не следя къде какво се случва около актьори, и предимно разчитайки на това, което ми казва моята позната, ми излежда че за момента специално този сериал е доста рисков да го пуснат. Феновете, които са се обърнали срещу момчето ще окажат голямо влияние върху рейтинга, а знае ли се ако го пуснат каква простотия като бойкот още ще измислят.Имало излезнала нещо като ироничка шега или не знам по какъв друг начин да го опиша- нали името на Талу ознава "континент" та някоя група от хора сред феновете го наричали " изгубения континент", защото всички статии излезнали около промотирането на сериала били само за Сяо Джан и някаква главна актриса. Уж Талу бил цялостно засенчен по начина, по който медиите преставяли нещата, и не се признавало стойноста на ролята му.Не знам..китайска му работа.

 

@vivivanДа ама то и китайската фенщина много упорито магаре излиза...:D:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Gia13 има го и този момент - все пак сериала е сниман преди Сяо Джан да нашумее толкова, дори и мацката стана известна след Агентите. Не се отразява добре за Талу  това закъснение-- аз заради него чака, ама китайките..... допреди The Untimed дали са и заглеждали втория главен тук (моля да не ме линчуват феновете ;) )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@vivivanМмм да и в крайна сметка милия Талу както и да беше дошло, щеше да е изтеглил късата клечка. Ако действително това за статиите от промотирането е вярно, ако не бяха станали скандалите със Сяо Джан, вниманието щеше сигурно да е върху него.Сега пък, в настоящата ситуация, не могат да му пуснат сериала пак заради създалите се обстоятелства.Доста егоистично и инфантилно според мен. Сериалът не е направен само от един актьор, той е колективна работа.Имаш сценаристи, режисьори, другите актьори и камара други хора стоящи зад продукцията. За да бойкотираш един, спираш труда на всички останали.Иначе Талу скоро май го бях гледала в един филм The Last Wish -2019 година, не е като да няма нищо излезнало наскоро, но за сериали вече не знам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Феновете си въобразяват, че светът се върти около тях, но аз не мисля така. Едва ли спират излъчването заради няколко хиляди пикли. Държавна институция спира достъпът до любимия им сайт. Държавата регулира и излъчването на сериалите и ако "проблемът" Сяо Джан е наистина причината, това би означавало огромно противоречие. Освен това от няколко дни официално се води дело срещу въпросните антифенки, така че друга е причината да задържат сериала 3 години.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...