Jump to content

Age of Youth Season 2 (2017)


Recommended Posts

spacer.png

 

Age of Youth Season 2 (청춘시대 2)

Страна: Южна Корея

Също така известен като: Cheongchunsidae

Период на излъчване: 25 август 2017 – 30 септември 2017

Време на излъчване: Петък – Събота  23:00

Жанр: Комедия, Романс

Канал: jTBC

Епизоди: 14

Режисьор: Lee Tae Gon

Субтитри: Английски

          

Участват:

Han Ye Ri като Yoon Jin Myung

Han Seung Yeon (KARA) като Jung Ye Eun

Park Eun Bin като Song Ji Won

Ji Woo като Yoo Eun Jae

Choi Ah Ra като Jo Eun

Kim Min Suk като Seo Jang Hoon

Shin Hyun Soo като Yoon Jong Yul (Eun Jae’s ex-boyfriend)

Son Seung Won като Im Sung Min (Ji Won’s college newspaper male friend)

Ahn Woo Yeon като Hae Im Dal

Shin Se Hwi като Ahn Ye Ji

Kim Ho Jung като Jo Eun’s mother

Seo Eun Woo като Hong Ja Eun

Choi Bae Young като Song Kyung Ah

Go Min Si като Oh Ha Na

Ryu Hwa Young (T-ara) - гост

 

Резюме: Една година след действието в първи сезон, Yoon Jin Myung (Han Ye Ri) успешно си е намерила работа след завръщането си от Китай. Jung Ye Eun (Han Seung Yeon) си е взела почивка от университета заради последствията от отношенията си с бившият и приятел, но сега решава да се завърне към живота си в него. Song Ji Won (Park Eun Bin) все още не си е намерила гадже. Yoo Eun Jae (Ji Woo) е скъсала с първата си любов и страда емоционално. Но скоро момичетата имат нова съквартирантка Jo Eun (Choi Ah Ra), която отсяда в стаята на Kang Yi Na…

 

Линк към Сезон 1 :click:

 

Свали с български субтитри :click:

Онлайн с български субтитри :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой ли не гледа единствения качествен сериал, излъчван в момента?

Отлично продължение, натрива носа на всички прехвалени и захаросани бози, които текат по екраните.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Lawandula написа:

Гледаме,  но  си мълчим  и не казваме. Инак кой ще гледа бозите, особено тия от  по 50 епизода.;):28558:

Аз.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледаме го как...не ми хареса, че са сменили "нашето срамежливо момиченце" с друга актриса-все пак историята почна с нея, а и ми беше по-симпатична. Пенове сме! И чакаме бг букви, много моля :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз гледам, ама ще съм много благодарна, ако има някоя добра душа да ми пусне на лични линк за гледане онлайн с английски субтитри, че вече почнах да се изнервям от чакане - на сайта, където гледам обикновено, още няма пети и шести епизод, а те откога излязохааа :dunno::no:

И аз като Гош кУ не съм доволна от сменената актриса, ама хич! И бившата проститутка ми липсва - много беше яка в първи епизод :28558: Санбето също не съм доволна как я тикат на певеца, готвачът беше няколко класи нагоре. Не ми харесва и как се промени егоистката след отвличането - преди беше тотална непукистка, сега в другата крайност. Само цапнатата в устата "стара мома" добре се развива този сезон, май ще й излезе късметът най-накрая.

 Засега първи сезон печели в моята класация.

П.С. Благодаря за помощта. Изгледах и пети епизод. Определено първи сезон беше по-добър.

П.П.С. И за който иска - едно куизче кой герой сте: Сумпи

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен ме притеснява, че не разпознавам много лица от предишния сезон. Иначе предишния сезон беше хубав.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този го почнах заради страхотните мигове прекарани с първият сезон. Много ми хареса тогава, но малко ги бях позабравил коя каква беше.  Даже не забелязах, че са сменили актрисата на най-малката от съквартирантките.  По-принцип не съм много фен на вторите сезони в корейските сериали, още повече, че този беше добре завършен. Но дори да почнах предпазливо без големи очаквания, мога да кажа че магията се върна. Възхитен съм. :)  Освен това промените са изцяло за добро. Смениха точно героинята, която се беше поизчерпала и новото попълнение в лицето на "високата" много добре пасва.  Малко ме изненада промяната в това веселото и позитивно момиче, след като го бяха отвлекли. (като се има предвид действително какво се случи, не е съвсем лишено от логика)  Но дори и тази промяна освежава сериала в положителна насока.  За 5 епизода, мога да кажа само Евала на сценаристите, перфектна работа.  Най-много се смея на тази дето е скъсала с първата си любов. Чак на мен ми идва да си удрям главата, от безумните ситуации в които се забърква.:D И разбира се да не изпусна да спомена Ji-won, тази дето се шегува и лъже... Нея даже няма нужда да я променят и трети сезон да направят, пак ще е любимка на всички. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добър 12-ти епизод!!! Като глътка свеж въздух! Децата имаха нужда да се откъснат малко от ежедневието си и да се погледнат с други очи. Почва да ме хваща яд, че сериала почти свърши :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-после и аз изгледах двата сезона на този толкова прекрасен сериал! Положителното от това, че се разболях е, че след два месеца заетост ми се отвори достатъчно време да си пусна корейски сериал и то да изгледам наведнъж този тук(иначе нямаше да издържа да го гледам на порции, ужасно зарибяващ е!). Тук ще коментирам и за двата сезона, за да не спамя и двете теми.

Отначало избягвах сериала, защото ми се струваше, че ще е от онези, които корейците се опитват да поамериканчат, поне сюжетно ми звучеше така. Грешах. Сериалът от една страна е изключително качествен-сюжетно, атмосферно, откъм персонажи, музика, а от друга страна е един от онези корейски сериали, които увличат всецяло, носят усмивки, смях, сълзи, топлота, връщат и градят отново спомени, емоции...с една дума ПРЕКРАСЕН. Наред с всичко това има и много, за което се замисля човек. Житейски сериал, реалистичен. Аз лично се привързах много към всяко едно от момичетата, макар че само в две от тях намирам прилика със себе си. Отдавна не се бях вълнувала така с фикционални персонажи, но просто няма как човек да гледа индиферентно този сериал. 

Единственото, което може да прозвучи като някаква критика, но не целя да бъде точно това, е, че актрисата, която изигра Ън Дже във втория сезон, беше прекалено различна като маниер и донякъде характер от познатото ни момиче от първия. Имаше моменти, в които се улавях, че ме дразни, а това не се беше случвало с персонажа й в първия сезон. Но пак я харесвам.

Любим персонаж сред момичетата ми е трудно да посоча- в началото на първи сезон това определено беше Юн сънбе(имам доста прилики с нея), след това обаче се появи фурията Джи Уон, на която приличам много повече ..Бих казала, че тя е персонажът, който най-много ми допада. Хареса ми това, че всяка от тях имаше ярка индивидуалност и как понякога именно различията ни правят близки, а не общото.

Сериалът не е типичен корейски, но има онзи особен чар, присъщ само на корейските сериали. На мен определено ми стана един от любимите. Емоционално запомнящ се /и зареждащ/ сериал. Така бих се радвала да направят и трети сезон.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

10 hours ago, dido100 said:

14 серии???? 14 серии!!!! Почвайте вднага да пишете третия сезон, че да не идвам до Корея!

Аз донякъде останах с впечатление, че има вратичка за още един сезон. Имаше много недовършени и неизяснени, дори недоразвити, неща в последния сезон. Нямам идея защо не удължиха малко повече сезона. Буквално ме остави в очакване на следващ.

 Ако не, и аз се присъединявам да ходим да ги навикваме чак до Южна Корея. Поне ще е уважителна причина най-после да стъпя на корейска почва. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен тоя сезон не ми хареса толкова, колкото първия. До края не можах да възприема новата актриса, която замести Ън Дже. Да не говорим за мрачното бъдеще, което според епилозите очаква Джи Уон... Историята на нуната и айдъла ми беше безкрайно скучна и я превъртах, а Готиката колкото и да не я траех като егоистично поведение в първи сезон, пак беше по-добре, отколкото това, в което са я превърнали във втори. Вярно, че преживя насилие, ама чак толкова голяма промяна на характера... Най-ужасно беше насилието в този сезон, което показаха излишно подробно. Явно търсят да шокират публиката. Можеше мааалко по-обрано, пак щеше да стане ясна идеята. На мен ми беше прекалено.

Иначе имаше и хубави положителни моменти, и новата съквартирантка и хазаина бяха глътка свеж въздух. Но първият сезон за мен е много по-добър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, започнах да гледам сериала - но изненада! Във вибокс има качен само първи епизод, а в мастертб до трети. Къде изчезнаха епизодите... :wacko: Има възможност да се гледа в ютуб, но само в четвърт прозорец с английски субс :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако става дума за българските субтитри, доколкото видях сериала все още се превежда и редактира затова за сега има само три епизода с български субтитри...:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Любима реплика:

- Съдействай - Джи Уон

 

 

Най-интересно ми беше как бяха решили да развият нейния образ. Много добро решение да направят връзка между страха й от обвързване и случилото се в миналото. Не очаквах, че ще й се наложи да премине коренно от един жанр в друг, но й се получи блестящо. Адмирации за актрисата и героинята, която изгради. Тя беше секси, сладка и тотална шматка. Пълен пакет. И за къде без Сънг Мин - мисля че започнах да го разбирам едва в последния епизод. Той отдавна е разбрал чувствата си, но

Off Topic

иска Джи Уон да избистри своите сама. Няма да я притиска, ако тя не се чувства по същия начин. Иска да е споделено и еднакво силно между двама им. Не ще се примири с по-малко от това.

Но няма да му бъде лесно с тази наша пакостлива госпожица. Тя е същество дето ми е забавно да го гледам отстрани, но не го искам в къщата си. Това е положението. Две в една къща ще си дойдем в повече :lol2:

 

Любима линия ми бяха нуната заедно с ''Асгард''. Защото ми бяха несъвместими на пръв поглед, но с течение на времето открих че изненадващо добре им се получава. Именно затова ми станаха любими за наблюдение. Нуната се промени много и израсна, момчетата-също. Не очаквах такава топлина да ме залее от взаимодействията им. Всички виждаме бляскавата страна на идолите. Постоянно са ни пред очите, но всъщност досега не се бях замисляла, че понякога всичко което получават от хората са само студените отражения на светкавицата от телефоните им. Те не се интересуват, дали днес си ял, имал ли си тежък ден, успешен ли си или не. За тях ти си просто някой лъскав, когото да щракнат и да качат на стената си, а после да те забравят. Хареса ми, че тази изтъркана тема, която ни бива показвана всеки ден най-сетне получи екранното си време да бъде разказана с човещина отвъд лъскавата страна и престижа. Винаги ми се е искало да познавам човека зад изградения сценичен образ, защото той е цялото, същността, началото на всичко. Идолът е само това, което излиза за час-два на сцената.

 

Мъжете актьори сякаш ги бяха избирали с конкурс да са високи поне три метра и изведнъж имаме Kim Min Suk. Е, как да не го обожава човек този слънчев тапишон. По време на два епизода забелязах, че звучи AKMU и ''Dinosaur'', която е сред най-любимите ми песни и ми ставаше толкова приятно. Мнението ми е същото като за първия сезон. Има моменти, в които седя на нокти, защото нищо не се случва и съм вдигнала перките готова да отупам сценариста и в следващия момент я рева, я се хиля като зелка или пък ченето ми е увиснало в почуда. И отново няма нито един празен откъм роля. Всички актьори са прекрасни. Харесва ми, че тук имаше едни 15 героя и се проследяваше какво се случва с всеки. Доста разнообразни двойки и типажи бяха подбрани, и беше много свежо. Нито един не беше случаен или без екранно време. Рядкосрещано за само 12 епизода. Обожавах опенинга и ендинга на всеки еп, нишките хумор последвани от тишина. Очаквам трети сезон. Странно е да пуснат 2016-та първия, на следващата година втория и после три години нищо. Искам да съм оптимист. Да си налягат парцалите и да се задействат, че веждите ми започнаха да побеляват от нетърпение вече :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах и втори сезон, хареса ми колко първия.  Чудесно продължение на чудесен сериал. Наистина беше по различен  до някъде, но бяха запазили темпото.  Гледа се много леко.  Шокираща беше разликата в Jung Ye Eun

Off Topic

след преживяното насилие. От весело и щастливо момиче се превърна в страхлива, плашлива сянка, когато излезеше от дома си.  Не знам дали това отговаря на реалността, или сценаристите малко бяха прекалили. Но те кара да се замислиш как някои действия напълно могат да променят човек.  Да го счупят.

Сменената актриса(Yoo Eun Jae) не ми пречеше, просто всяка си беше различна.  Не ми е ясно защо се е стигнало до смяната, едва ли първата актриса е била толкова заета.  И тоя сезон си имаше своята драма, дори повече и от първият сезон.  Хареса ми идеята с писмото и новата квартирантка.  Хареса ми работата в агенцията и  групата Асгард.  Както се вижда доста групи не успяват и често идолите(момчетата и момичетата) от тях трябва да се върнат към нормалният живот което е стрес за тях, изгубени надежди и време.  И най често си тръгват с празни джобове. И от тук нататък ги очаква един труден живот, защото често те са и без сериозно образование.  Ън Дже така и не разбрах

Off Topic

защо се раздели с гаджето си , но до последно се надяваше да се съберат отново.  Е не стана. Не съм съгласен че Сънг Мин знаел какво иска , а Джи Уон не знаела. За мен беше обратното, нищо че той правеше всичко което тя поискаше. Джи Уон беше готова още от първата серия, не съм виждал по готова от нея героиня. Тя даже му предложи май няколко пъти , а той се правеше на ударен. Та до края не ощастливи момичето. Не мога да му простя. Jung Ye Eun накрая поне можеше пак да се усмихва. И при нея нещата на романтичният фронт се оправиха.

Чудесни актьори , чудесната  квартира подпомагаше усещането за сериала.  Много препоръчвам за гледане и двата сезона на Age of Youth. Ще ми липсват и не очаквам да има трети сезон. 

 

Z3n6Jf.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...